Cumparaturi Cult Beauty, iHerb si cateva accesorii

2.9.16

Saptamana asta am primit cateva comenzi, mi-am si cumparat cateva produse si pentru ca sunt chestii misto m-am gandit sa le adun intr-o postare si sa vi le arat. O sa incep cu comanda de pe Cult Beauty pentru ca ma incanta cel mai mult. V-am povestit saptamana trecuta de oferta buna pe care o aveau pentru produsele Becca si de cadoul oferit la cumparaturi de minim 30 lire, asa ca am profitat. Vineri dupa pranz am dat comanda si luni era deja in tara - nu ma intrebati cum a ajuns de vineri dupa-amiaza pana luni la pranz in tara ca nu stiu, cert e ca a ajuns si Cult Beauty este un site de unde voi mai cumpara.

Mi-am cumparat in sfarsit iluminatorul Moonstone la care visez de mult timp. Am tot incercat sa-mi spun ca am alte iluminatoare, ca nu-mi trebuie, dar n-a tinut ... mintea mea tot la el se reintorcea, asa ca am profitat de oferta si mi-am facut pofta. Pentru cadou - iluminatorul lichid Becca la 20 ml - am avut de ales intre Moonstone si Opal si am ales tot Moonstone pentru ca-mi place mai mult. Poate fi folosit in diverse moduri, daca vreti sa va povestesc mai multe despre el spuneti-mi in comentarii.


Cand m-am dus sa iau de la posta coletul de la Becca (postasul cel dragut care imi aduce coletele acasa e in concediu si de-abia astept sa se intoarca la munca) am avut surpriza sa gasesc si coletul de la iHerb la oficiul postal de cartier. Am dat comanda pe 17 august cu noua metoda de transport Global Mail, pe 26 a intrat in tara si nu stiam cand si unde va ajunge - multe dintre coletele trimise de iHerb dupa 1 august au ajuns la vama. Al meu a ajuns insa ca si pana acum la oficiul de cartier, deci n-am ce sa va spun altceva - sortarea in B.S.I. se face in mod aleator, unele ajung la vama, altele nu. Ce va fi pe viitor vor vedea.

N-am avut decat sapte produse in comanda, atat le-am invartit cu noua metoda de transport si cu taxele astea noi care depind de valoare si greutate, incat am ramas la cele sapte ca nu ma mai incadram in greutate. Am profitat de oferta cu reducere la produsele cu protectie solara si mi-am luat doua stickuri: unul cu SPF50 de la Palmer's perfect pentru tinut in geanta (il gasiti aici) si unul cu SPF70 de la Neutrogena (sunt mai multe variante cu SPF mare - le puteti vedea aici), ambele cu gandul la tatuajul de pe mana.

Am luat si un balsam de buze cu SPF15 tot de la Palmer's, recunosc ca m-a influentat si ambalajul, mi s-a parut haios, nu stiu insa cat e si de practic. Iar ultimul produs cosmetic este serul asta pentru par de la Giovanni, am senzatia ca am citit/ vazut ceva laude la adresa lui acum ceva vreme, insa nu sunt sigura. Dar tinand cont ca parul meu o ia iar in toate directiile am zis ca nu strica sa-l incerc.

Mi-am mai luat doua ceaiuri de la Yogi, cel cu caramel si mere imi place mult, am consumat multe cutii pana acum, iar Soothing Caramel nu l-am gasit niciodata pe stoc cand am dat comanda pana acum, asa ca am profitat. Produsul care mi-a incurcat toate socotelile cu greutatea lui a fost untul de caju de la Artisana pe care voiam de mult timp sa-l incerc - il gasiti aici daca va intereseaza.


Probabil va amintiti bratara de la Kogayon care imi place mult si pe care pot s-o port fara sa ma irit pentru ca iar nu suport nici un fel de metal pe piele (ma refer la zona mainilor), am vrut sa-mi mai iau cel putin una dar mereu s-au dus banii pe altceva. Recent am primit o alta bratara in genul ala si am purtat-o des, asa ca m-am gandit sa mai fac o incercare si sa caut niste matase pentru genul asta de bratari pentru ca am niste charmuri care se preteaza.

Am gasit un vanzator care are cateva culori (nu sunt ele asa frumos colorate si nici asa fine ca cele de la Kogayon, dar sunt ok) si mi-am luat verdele asta superb cu circa 6 lei - le gasiti aici daca va intereseaza, a ajuns destul de greu, aproape 4 saptamani, dar a meritat asteptarea. Am intrat si la Parfois intr-o seara (cat mai erau lichidarile de stoc) si am gasit niste cercei la reducere - 6 lei, mi-am luat doua seturi si-mi plac mult de tot, sunt perfecti pentru toamna. Am pus ochii si pe cateva produse din colectia noua, sa vedem cum stau cu finantele in perioada urmatoare.


Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima vreme?

24 de comentarii

  1. Sa le folosesti sanatoasa! Eu mi-am cumparat Burberry Brit de la penultimele reduceri de pe Elephnt si...o mini-mini vacanta ŞD

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o norocoasa ca ai primit la posta de cartier....eu inca astept ,pe 22 august au intrat in tara dar nici urma de colet. La fix a picat articolul tau ca am descoperit de curand si cult beauty asa ca abia astept salariul :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele care ajung in vama se pare ca stau mult la sortare, nu stiu care e metoda, dar din cate observ e ceva aleatoriu.

      Ștergere
  3. Mi-ar placea sa ne povestesti mai multe despre iluminatoarele de la Becca, mai ales despre cel lichid, am o pasiune pentru cele lichide. :D Ai facut o afacere tare buna, am vazut cand ai postat oferta dar nu am avut cum sa profit de ea; oricum e de urmarit site-ul respectiv, au produse faine si cine stie ce promotii vor urma.
    Pe iherb n-am mai facut o comanda de mult timp, recunosc ca mi-e dor dar si am nevoie de unele produse precum tonerul de la Derma E, pasta de dinti Jason, gel de curatare, o lotiune de la Palmer's pe care am mai avut-o si imi doresc mult un ulei tot de la Palmer's, acel skin therapy oil, am citit de bine despre el si la prima comanda sigur mi-l iau. Untul de caju si acel ser pentru par ma tenteaza din comanda ta, sper sa revii cu pareri despre ambele. Cat despre ceaiuri...am facut o pasiune pentru ele de anul trecut cand am descoperit Caramelised Pear de la Pickwick. E delicios acest ceai, are o aroma atat de intensa si de buna incat m-am indragostit de el. Pacat ca nu se gaseste si la noi, cel putin eu nu l-am gasit, l-am incercat in Olanda si mi-am facut cateva stocuri. Chiar ieri m-am bucurat de prima cana din acest ceai, asa...sa sarbatoresc cumva venirea toamnei, lucru care ma bucura nespus! :D Am pus pe lista si ceaiul caramel apple, abia astept sa pun de-o comanda.
    O toamna frumoasa iti doresc, am vrut sa-ti urez asta la postarea cu toamna dar am prostul obicei sa citesc si apoi uit sa comentez. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari, o sa va povestesc despre Moonstone dupa ce il folosesc o perioada. Ceaiurile cu pere imi place si mie mult, ma tenteaza o comanda de ceaiuri pe Carturesti, sa vad cum ma organizez cu finantele ca am tot "scapat" in diverse zilele astea.

      Ștergere
  4. am o comanda Iherb din 9 august care nu a ajuns inca, nu stiu ce sa fac :(
    ai idee cum sa procedez? nu s-a intamplat niciodata si nu stiu ce sa fac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe comenzi sunt intarziate cu noua metoda de transport, n-ai verificat tracking numberul sa vezi unde e?

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu drag. Toate sunt de calitate asa cum ne-ai obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Of Camelia, ce veste rea mi-ai dat ! :(
    Daca ajung la vama coletele eu nu mai dau comenzi pe iherb , inca nu am facut teste pentru ca am fost plecata o perioada .
    La asta chiar nu m-am asteptat :(

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca nu e deloc placut, in tara au ajuns numai in vama, in Bucuresti a mai scapat cate un colet. Daca se schimba ceva si aflu te anunt.

      Ștergere
  7. Sunt curioasă cum o să ți se pară stick-ul Palmer's cu SPF, trebuie să iau și eu ceva mai comod și rapid de aplicat pe tatuaj.
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti zic cand il desfac, momentan il folosesc inca pe cel de la Pupa care stii cat imi place.

      Ștergere
  8. folosesc si eu serul de la Giovanni. e bunicel dar nu mi se pare nimic deosebit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am apucat sa-l folosesc inca, deci nu stiu daca e bun de ceva sau nu.

      Ștergere
  9. Si eu iubesc Cultbeauty. Sunt foarte atenti si rapizi :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Comanda de pe Cultbeauty ti-a venit la posta din cartier?
    Am comandat si eu si acum 6 zile am primit un mail ca comanda a aterizat in tara, dar atat. Trebuie sa primesc un mail ca a ajuns in oras? In posta nu am primit niciun aviz, nimic

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat a costat trasportul de pe Cultbeauty?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am prins oferta cu transport gratuit (la comenzi de peste 50 lire este tot timpul transport gratuit pe site).

      Ștergere
    2. Practic toata coamanda este gratuita daca depasesc 50 de lire? Nu exista niciun fel de taxă suplimentara?

      Ștergere