Cateva dorinte de toamna

1.9.16

Ca tot ziceam mai devreme de toamna si de achizitii noi, de pofte si de altele, am ajuns pe siteul Newchic cautand o geanta haioasa cadou pentru cineva (v-am aratat-o si pe Facebook mai devreme) si am vazut cateva lucruri care mi-au placut. Nu stiu siteul, nici nu cred ca am auzit de el pana acum, dar parca m-ar tenta o comanda. Ati cumparat ceva de la ei? Sunt seriosi? Stiti daca coletele ajung la posta normala sau la vama? 

Geanta albastra mi-a placut de cum am vazut-o si, chiar daca am o slabiciune pentru albastru, ma gandesc ca as purta-o mai des pe cea gri, dar imi place si varianta pe maro. Parca imi e din ce in ce mai greu sa ma decid la culori cand vine vorba de genti, o patiti si voi? Brelocul mi se pare perfect pentru orice pasionata de domeniul beauty, insa am mai vazut unul care mi-a placut la fel de mult. Portofelul cu pisici l-am mai vazut si pe alte siteuri, daca dau comanda cred ca o sa i-l iau mamei, e dragut si vesel si ea chiar are nevoie de portofel.



geanta - AICI
breloc - AICI
portofel - AICI

La capitolul haine n-am pierdut prea mult timp pe site pentru ca si asa nu mai am loc in dressing, dar am apucat sa vad o esarfa care pare tare interesanta - mie imi place griul si v-am mai spus asta, insa am mai vazut cateva combinatii interesante, perfecte pentru toamna. Mi-au placut si doua camasi, una grena si una albastra, dar am vazut si cateva rochii care mi s-au parut interesante.

 bluza - AICI
esarfa - AICI
camasa - AICI

Ce-am vazut pe siteul asta in plus fata de alte siteuri sunt cateva produse pentru casa, in special perne (d-alea haioase si cu forme ciudate) si huse de perne. Mie imi plac mult husele de genul asta, iar pe site sunt multe variante cu mesaje interesante. Mi-au placut mult si papucii panda (codita asa mica face toata treaba), dar nu stiu daca ar rezista cateilor mei gelosi. Nici pe partea de cosmetice nu stau rau, am vazut o gramada de pensule, insa pe mine ma tenteaza tatuajele temporare cu pasari - nu stiu daca am scris pe blog sau pe Facebook dar ma tenteaza ideea unui nou tatuaj, asa ca ma tot joc cu diverse modele.


papuci - AICI
husa perna - AICI
tatuaj - AICI

Voi ce dorinte aveti toamna asta? Stiti ceva de siteul asta?

4 comentarii

  1. ce frumoase sunt toateee! Au un aer cosy asa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Geanta si bluza grena imi plac foarte mult, nu stiam de acest site, sa ne tii la curent cu ce-ti iei daca te hotarasti sa comanzi. :)
    Am avut si eu tatuaj temporar tot cu pasari luat de pe ebay cred. Ca zona pe corp am ales bratul (partea de sus, aproape de umar) si a rezistat binisor, problema e ca nu-mi aduc aminte cat de bine a rezistat, am doar o amintire in care iesisem in oras cu acel tatuaj si ma simteam atat de badass :)))) acel sentiment mi-e intiparit bine in minte, alte detalii nu. :D
    Zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat comanda zilele trecute, o sa va spun mai multe cand ajung produsele.

      Ștergere