C-THRU Lime Magic

9.9.16

Poate o sa radeti cand o sa cititi randurile astea sau poate o sa va regasiti in ele, insa pentru mine produsele C-THRU sunt o noutate. Stiu ca multe fete asociaza C-THRU si B.U. cu adolescenta si primele parfumuri, dar nu e si cazul meu, altele au fost obsesile mele parfumate in adolescenta. Insa va spun ca de acum inainte n-o sa le mai sar cu vederea pentru ca am descoperit o gama care imi place la nebunie si despre care vreau sa va povestesc - Lime Magic.

Am primit deodorantul acum ceva vreme, insa am apucat sa-l folosesc doar la inceputul verii intr-una din perioadele cand testam diverse produse pentru zona axilei. Stiti povestea mea cu zona delicata care nu prea tolereaza nimic, ei bine pe acesta l-a tolerat in 90% din cazuri, iar eu m-am bucurat mult pentru ca-mi place foarte mult mirosul, atat de mult incat am incercat si apa de toaleta.

O sa profit de ocazia asta sa va spun si care este diferenta intre deodorant si antiperspirant pentru ca am vazut de multe ori ca se face confuzie intre ele. Deodorantul (cum este acesta de la C-THRU) nu previne senzatia umeda a axilei, ci doar combate mediul proprice dezvoltarii bacteriilor si implicit mirosul neplacut al transpiratiei. Deodorantul poate fi folosit atat la axila, cat si pe intregul corp (brate, abdomen, picioare). In schimb antiperspirantul controleaza transpiratia si efectele sale, pastrand epiderma uscata. Ingredientele antiperspirantelor previn si impiedica transpiratia sa ajunga pe suprafata pielii. Atat deodorantele, cat si antiperspirantele, contin ingrediente antibacteriene care nu permit dezvoltarea bacteriilor responsabile cu declansarea mirosurilor neplacute.


Dar sa revin la Lime Magic si sa va spun de ce imi place. O sa incep cu mirosul care mi-a placut din prima clipa - floral, dar fresh, ca o ploaie racoroasa de vara. Notele de citrice, ceai verde, bergamota si mosc se combina perfect cu trandafirul si iasomia, rezultatul fiind un parfum floral, puternic, potrivit pentru o femeie activa si energica. Faptul ca axila mea il tolereaza a fost o surpriza mai mult decat placuta, iar faptul ca a facut fata cu brio in zilele extrem de toride din vara ce tocmai s-a incheiat l-au facut castigator in ochii mei.

Pentru ca mi-a placut atat de mult aroma deodorantului m-am gandit sa o completez cu apa de toaleta si folosite impreuna rezista 4-5 ore pe piele si mi se par alegerea perfecta pentru zile calduroasa cand ai nevoie de un strop de energie si un zambet. Apa de toaleta se gaseste la 30 sau 50 ml, iar preturile produselor sunt mai mult decat rezonabile.

Ati incercat gama Lime Magic? Voi aveti amintiri legate de C-THRU?

7 comentarii

  1. Si eu iubesc apa de toaleta datorita aromei dulceago-fresh, a fost foarte misto pentru vara si am folosit-o de-am si terminat-o. Si eu aveam impresia ca persista cateva ore pana m-a intrebat o colega cu ce m-am dat la vreo 8 ore dupa aplicare... Atunci am realizat ca inca persista, dar nu il mai simt eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o patesc cu toate parfumurile dupa o anumita perioada, indiferent cat persista, dar cred ca e normal sa nu le mai simtim pana la urma.

      Ștergere
  2. O sa-i spun mamei de el ca ea e cu deo spray. Eu inca sunt extrasenibila si doar aromele extra fresh le suport, acesta mi se pare perfect. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici ficatul meu nu suporta multe, asta a trecut testul cu brio.

      Ștergere
  3. Hmmm, zilele blande de toamna se prelungesc, inca mai merge o aroma exuberanta ca de vara,asa ca m- ai facut curioasa..o sa merg sa- l incerc pe undeva :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe acesta nu l-am încercat dar apropo de revelatii, am avut si eu una tot vara aceasta. Este vorba de apa de toaleta BU Hippy Soul. Si acesta mi se pare la fel, fresh, racoritor dar persistent. La mine il simt si la 5-6 ore de la aplicare. M-ai facut curioasa. O sa-l testez in magazin. Imi place sa descopăr alternative accesibile si care isi fac bine treaba.

    RăspundețiȘtergere