Lolita Lempicka L'Eau Jolie

19.9.16


V-am povestit cu ceva vreme in urma intr-un tag despre parfumurile care imi plac si despre cum unele parfumuri ajung in viata noastra fara sa le cautam, daca n-ati citit postarea o gasiti aici. Asa s-a intamplat si cu L'Eau Jolie de la Lolita Lempicka. Am incercat cateva parfumuri Lolita Lempicka de-a lungul anilor, nu pot sa zic ca am intalnit unul care sa ma fascineze, asa ca nu le-am mai dat atentie.

Anamaria, o cititoare fidela a blogului, m-a intrebat daca nu vreau sa incerc L'Eau Jolie de la Lolita Lempicka. A vazut o oferta buna pe Strawberry, i-a placut ce-a citit si a fost blind buy, insa rinita ei alergica nu s-a impacat deloc cu L'Eau Jolie si asa a ajuns la mine. Anamaria mi-a zis ca ei i se pare ca miroase a iarba si eu am fost aproape sigura ca n-o sa-mi placa nici mie, desi citisem alte pareri despre el care nu prea se potriveau cu mirosul de iarba.

Prin urmare n-am stiut la ce sa ma astept, asa ca am fost placuta surprinsa cand am descoperit o varianta mai lemnoasa si mai fructata a parfumului original Lolita Lempicka. Notele de coacaze si pere Nashi se combina bine cu accentele de neroli si de flori de piersic, iar notele de baza de mosc si cedru dau parfumului o nota senzuala, dar jucausa.

Nu este un parfum unic si care sa te marcheze, cel putin nu in cazul meu, ci mai degraba e un parfum foarte curat, fresh, jucaus si foarte potrivit pentru perioadele calde. Celelalte parfumuri pe care le-am incercat eu de la Lolita Lempicka mi s-au parut greoaie, ba chiar gretoase uneori, asa ca mi-a facut chiar placere sa descopar un parfum usor, proaspat si jucaus.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

8 comentarii

  1. Di descrierea ta, chiar l-as incerca. Parfumurile jucause sunt genul meu :)
    In alta ordine de idei, am vazut c-ai scris pe Fb de Accord Chic - l-am incercat si nu se asorteaza deloc, dar deloc cu mine. O sa incerc sa testez Jolie acesta, cine stie, si asa sunt in cautarea unui miros nou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Accord Chic, ca si Rose Oud, nu e usor de purtat. Stiu ca n-o sa fie pe placul multora. :)

      Ștergere
  2. Ma bucur ca tu te intelegi cu el, sa-l folosesti sanatoasa . Eu toata vara am folosit un singur parfum care ma caracterizeaza dar e si prieten cu nasul meu :)) ti-am mai zis de el , marutul roz de la Nina Ricci . Am testat si parfumul nou de la Escada aqua del sol parca se numeste si mi-a placut si acela foarte mult, dar persistenta slaba . In sezonul rece revin la cele de la Kenzo, preferatele mele .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma gandeam cand am scris cat de diferit simtim parfumurile si cum se transforma pe pielea fiecareia. Mie de la Escasa imi plac Taj Sunset (l-am tot purtat vara asta) si Sentiment, insa am de gand sa dau si eu o tura prin parfumerii sa descopar ceva arome noi.

      Ștergere
  3. Eu de mult caut un parfum care sa ma caracterizeze, am o prietena care il are si am ramas foarte placut impresionata. Cred ca daca ma voi intalnit vreodata cu el il voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca l-am vazut zilele trecute on-line la un pret bun, dar nu-mi mai amintesc pe ce site.

      Ștergere
  4. Eu sunt fan light blue si atât! Rinita mea alergica ma impiedica sa mă pot bucura de altceva, desi îmi doresc atât de mult! Am donat mamei toate parfumurile din cauza asta! Iti doresc sa te bucuri de el! Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi pare rau ca rinita alergica iti limiteaza optiunile, mie lumea parfumurilor mi se pare fascinanta.

      Ștergere