Rasfatat vanilat

21.9.16

Nu cred ca o sa va mire aroma care m-a tentat cel mai mult in cazul produselor de la Bottega Verde, doar stiti slabiciunea mea pentru vanilie. Am pus ochii pe gama cu vanilie neagra acum cateva luni bune cand am vazut ca au deschis cei de la Bottega Verde magazinul on-line, insa am asteptat sa se raceasca vremea inainte de a comanda ceva. Si in final n-am ales produsele cu vanilie neagra (am citit notele cu atentie si am vazut si cafea si cum mie nu-mi place cafeaua ...), ci colectia noua lansata Petale de vanilie.


Am ales doar doua produse din cele cinci disponibile, insa cred ca pe viitor o sa iau si sprayul de corp, dar si difuzorul de parfum pentru ca-mi place mult de tot aroma - desi am o gramada de produse vanilate, vanilia asta de la Bottega Verde e diferita. Nici nu stiu ce cuvinte sa aleg s-o descriu mai bine - e dulce, catifelata, dar cumva luminoasa si racoritoare.

Gelul de dus are o consistenta lichida, dar cremoasa si e o placere sa-l folosesc. Nu face extrem de multa spuma, insa umple toata baia cu aroma sa placuta si imi da o senzatie de rasfat si de relaxare de cate ori il folosesc. Curata bine pielea si o lasa hidratata, cu un parfum usor - ma asteptam sa ramana mai puternic pe piele, insa ramane un miros discret si extrem de placut, care mie imi place mult. Am de gand sa-l incerc si pe post de spuma de baie, cred ca o sa fie un rasfat total pentru simturi in serile reci.


Crema este de fapt un souffle pentru corp si are o textura extrem de usoara, catifelata si placuta. Este nevoie de o cantitate foarte mica de produs, intra imediat in piele, nu lasa vreo pelicula grasa, hidrateaza si parfumeaza pielea. In cazul cremei se simte mult mai bine combinatia de vanilie cu notele florale si cu baza de mosc, rezultatul fiind o aroma care te invaluie. 

Formula cremei contine ulei de migdale dulci, iar consistenta extrem de usoara o face extrem de placut de folosit. Are 200 ml, iar preturile din perioada asta de pe site sunt chiar bune. Cred ca produsele de genul asta vor fi un cadou extrem de inspirat in perioada sarbatorilor de iarna, dar nu numai. Sunt game care au mult mai multe produse, astfel incat puteti forma niste seturi adaptate pentru nevoile fiecarei persoane.


Cei de la Bottega Verde au o gramada de arome tentante atunci cand vine vorba de produse pentru corp (nu degeaba sunt in Italia ceea ce este Yves Rocher in Franta) si eu mai am cateva arome pe lista cu dorinte, dar si alte cateva produse. Am vazut si cateva produse pentru ingrijirea picioarelor care mi s-au parut interesante, insa si produsele pentru par sunt tentante.

Ati incercat vreuna din gamele pentru corp? Ce aroma ati ales? Imi recomandati ceva in mod special?

14 comentarii

  1. am avut lotiunea de corp cu vanilie neagra,dar nu am simtit nicio urma de miros de cafea (nici mie nu-mi place cafeaua),eu zic ca puteti incerca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci ca mi-ai zis, o trec pe lista pentru comenzi viitoare. :)

      Ștergere
  2. Need them in my life! Vanilia nu e niciodata suficienta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ieri imi notasem crema cu petale de vanilie dupa ce am urmarit un video. Abia astept sa dau o comanda, initial era vorba doar de aceasta crema dar dupa cele citite, poate iau si un gel de dus.
    Zi frumoasa sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti place, sa ai si tu un sfarsit de saptamana frumos. :)

      Ștergere
  4. Cred ca miroase superb,nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult produsele de la Bottega Verde. Am si eu un gel de dus de la ei care imi place tare mult cum miroase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau sa mai incerc cateva, pana acum numai de bine am de zis. :)

      Ștergere
  6. Nu mai folosesc nimic cu arome de vanilie. Cel putin nu in timpul verii. Mi se par prea grele. Dupa nastere se mai schimba gusturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai e vara, deja seara e frig, oricum - asa cum am scris - gama asta nu are un miros de vanilie gurmanda, ci e ceva floral racoros.

      Ștergere