Cateva produse noi - cosmetice si nu numai

8.9.16

In ultimele zile am cumparat cateva produse din magazine, mi-au ajuns cateva comenzi date on-line, am primit si un colet care a intarziat cam mult, asa ca s-au strans destul de multe produse pe care vreau sa vi le arat. Am observat ca si anul asta, la fel ca anul trecut, sfarsitul verii si inceputul toamnei ma baga in "shopping mood" si am tendinta sa cumpar mai mult decat de obicei, dar e doar o etapa de care ma bucur ... nici n-as avea ce sa fac altceva, banii i-am cheltuit oricum.


O sa incep cu singurul produs de machiaj din postarea asta - Wrinkle Control Sculpting Duo Powder de la By Terry in nuanta 100 Fresh Contrast. Produsele By Terry imi plac mult si am cateva dorinte pe lista din mintea mea, dar pana se vor materializa o sa ma bucur de pudra asta de sculptare, culorile se pot folosi foarte bine si ca farduri, asta fiind unul din motivele pentru care am preferat nuanta asta, desi mai sunt cateva interesante. Nu am apucat sa-l folosesc, a "trebuit" sa fac poze mai intai - v-am mai povestit eu cum e cu bloggerii, pozele si folosirea produselor.


Luni am ajuns cu Ella in ParkLake, ne-am uitat prin magazine si am si cumparat cateva lucruri. Eu m-am dus decisa la Sephora sa profit de oferta cu 3 masti la pret de 2, de ceva vreme sunt curioasa in privinta mastilor lor si m-am gandit ca asta e momentul potrivit. La standuri nu am gasit cine stie, mi-au spus fetele ca s-au tot vandut, asa ca in final am dat 36 de lei pe masca pentru ochi cu ceai verde, cea pentru picioare cu lavanda si cea pentru ten cu rodie. Si pentru ca eram curioasa si cum e masca pentru buze am facut o combinatie cu Ella si mi-am luat si masca cu unt de shea pentru buze. Daca vreti sa va povestesc cum sunt dupa ce le incerc spuneti-mi in comentarii.

Celalalt magazin pe care am vrut neaparat sa-l vizitez a fost Pupa, m-am dus hotarata sa iau solutia pentru curatat pensule si exact asta am facut - a fost 27 lei si de-abia astept sa vad ce face. Am aruncat privirea si la colectia de toamna Velvet Garden, de-abia lansata, mi-a placut ce-am vazut, dar am stat potolita. Am vrut sa ma uit la cateva produse la NYX, insa a fost imposibil - era plin magazinul, asa ca am zis pas.


Una din comenzile date on-line a fost la Natural Cosmetics, site de care v-am mai povestit. Produsele BioOil pentru par mi-au placut la nebunie, am si terminat doua dintre cele pe care le-am avut, asa ca mi-am luat alte cateva, mai ales ca nu-mi place deloc cum arata parul meu dupa expunerea la soare de vara asta. Mi-am luat un tratament pe baza de ulei de orhidee, cristale lichide si panthenol, o lotiune cu proteine din matase si cristale lichide si din aceeasi gama serul pentru regenerare rapida. O sa va povestesc de ele mai mult dupa ce le folosesc o perioada, au preturi bune si ce-am incercat inainte mi s-a parut extrem de bun.

N-am rezistat tentatiei de a mai incerca si doua produse pentru corp (gelul de dus si crema). Am gama cu menta si e pe terminate, asa ca de data asta am ales produsele cu ulei de lemn de santal, care cred ca vor fi perfecte pentru serile reci de toamna. Combinatia vanilie-lemn de santal este printre preferatele mele atunci cand vine vorba de arome de toamna, asa ca ma astept sa-mi placa mult produsele astea.


Coletul care s-a lasat asteptat a fost cel de la Love Lula si nu din vina lor, ci din vina celei care i-a tinut locul postasului de pe zona mea (nu pot sa zic decat ca ma bucur extrem ca s-a intors din concediu). De Love Lula v-am mai povestit, nu e prima comanda data la ei si in mod sigur nici ultima. Daca nu stiti ce au va recomand sa va uitati pe site, mai ales ca au si niste oferte bune si posibilitatea de a cumpara pana la 5 mostre pe comanda (si cand zic mostre ma refer la gramaje mai mari, nu doar la pliculete), iar transportul este gratuit la comenzi de peste 10 lire.

Comanda mea a fost micuta - in jur de 11 lire (am avut o reducere de 1 lira si ceva de la comanda anterioara, un fel de credit, v-am zis ca e site misto). Am gasit la oferta Lip Service Softening Gel de la Beaut-Boutique de care citisem de bine, reducerea a fost destul de mare - 6 lire de la 25 cat e normal, asa ca n-am stat pe ganduri. Am profitat si am pus in cos si 5 mostre: 4 mini produse REN (au intre 3 si 5 ml fiecare) si uleiul de moringa de la Ooh! - Oils of Heaven (5 ml). 

Despre uleiurile lor v-am mai povestit, il am si il folosesc pe cel de cacay (v-am povestit aici mai multe, imi place la fel de mult ca atunci cand v-am spus despre el), l-am incercat si pe cel de argan si mi-a placut mult, eram curioasa in privinta celui de moringa, asa ca am luat varianta asta mini, care e perfecta si pentru calatorii. Daca vreti sa experimentati cu uleiurile sau vreti pur si simplu sa le incercati si pe astea, setul de aici cu 4 uleiuri la 5 ml (cacay care e foarte scump, argan, moringa si macese) mi se pare perfect.


Ultima comanda data on-line a fost la Marionnaud, am profitat de oferta pe care au avut sambata la produsele Elizabeth Arden si de care v-am spus pe Facebook. La price produs achizitionat de la Elizabeth Arden (din pacate selectia a fost mica, dar eu am gasit ceva ce chiar imi doream sa incerc) se primea gratuit parfumul Green Tea la 30 ml, iar in plus era si transport gratuit.

Am profitat si am comandat 5th Avenue After Five (am varianta originala si 5th Avenue NYC si chiar eram curioasa cum e si After Five) care era si la oferta, asa ca am luat cu 59 de lei doua parfumuri la 30 ml. Am primit si cateva mostre, asa cum am primit de fiecare data cand am comandat on-line de la Marionnaud. Urmariti-le ofertele, aproape zilnic vin cu ceva misto si puteti sa va luati produse interesante la preturi mai mult decat bune.


Ultimele cumparaturi nu au treaba cu cosmeticele, dar stiu ca va place sa vedeti ce mai gasesc si mereu ma intrebati de unde si cum cand vedeti diverse prin poze, asa ca am zis sa vi le arat scurt. Am intrat la Carturesti in ParkLake si mi-au luat 3 ceaiuri (Cream&Caramel, Belgian Chocolate Truffle si Baked Apple) pe care de abia astept sa le incerc - le gasiti si on-line aici si sortimentul e mult mai bogat pe site decat in magazin, iar la comenzile de peste 75 lei transportul este gratuit.

Intr-un magazin cu chestii turcesti am gasit niste stickere haioase (1 leu/ folia) si o bricheta lunga pentru lumanari (pe cea dinainte am reusit s-o fac praf intr-una din serile trecute - nu stiu daca v-am aratat vreodata ca asa ceva folosesc pentru aprinderea lumanarilor mari), iar intr-un alt magazin am gasit o pereche de papuci de casa extrem de haiosi si pufosi pe care am dat doar 10 lei.

Vopseaua a ajuns in postarea asta mai mult ca sa va intreb voi ce folositi si sunteti multumite, pe mine in ultima vreme nu m-a multumit nici o vopsea (mi se pare ca parul meu e extrem de uscat si intr-o stare proasta dupa ce ma vopsesc, insa trebuie sa ma vopsesc des pentru ca am invazie de fire albe), nici macar cele care inainte imi placeau mult. Pe asta de la Palette am gasit-o la oferta si am zis sa vad cum mai e. Astept recomandari daca aveti ceva care credeti ca merita incercat.


Astea sunt produsele pe care am vrut sa vi le arat, mai am cateva mici dorinte, dar cred ca vor mai trebui sa astepte pentru ca am alte prioritati acum - singurele la care mai am "voie" sunt ceaiurile, am descoperit un site misto din UK si daca dau comanda (si cred ca o sa dau zilele astea) va arat ce si cum cand ajunge coletul.

19 comentarii

  1. Ceaiurile de la Carturesti sunt delicioase, preferatul meu este ceaiul negru cu caramel. Chiar sunt curioasa ce parere ai despre mastile sephora, poate ne povestesti dupa ce le incerci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ParkLake nu erau chiar toate care ma tentau pe mine, on-line sunt mult mai multe variante. Mie imi place si cele de la Demmers Teehaus, au niste arome foarte misto.

      Ștergere
  2. Nu cred ca exista lucru in haulul pe asta pe care nu mi-as dori sa-l incerc. Ma bucur ca ti-ai luat si ceaiurile. Stiu esti mai "avizata" decat mine pe acest subiec, dar e imposibil sa nu-ti placa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa ajung si eu la Nyx. Sa le stapanesti sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pudra de la By Terry arată... fenomenal! Sunt curioasă cum o să ți se pară ceaiul cu caramel, că dacă-mi place ăsta pe care l-am luat aș mai încerca și alte arome.
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu tu ma certai ca iar mi-am luat pudre? Puteam sa rezist? Multumesc :)

      Ștergere
  5. Cel mai mult mi-a atras atentia pudra By Terry , ce bine arata !!
    Ti-ai facut de cap nu gluma :)
    Sa folosesti cu drag noile achizitii !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am putut sa ii rezist, o sa stau cuminte o perioada ca sa-mi spal pacatele dupa dezmatul asta. Multumesc :)

      Ștergere
  6. Am vazut ca preturile sunt bune, vroiam sa aflu ceva mai multe pareri despre uleiuri si produsele naturale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am o curiozitate: Unde tii toate lucrurile astea, toate trusele, cremele, parfumurile, mastile, rujurile etc, ca eu am o zecime din ce ai tu si nu fac fata, ba mai si uit de ele! Iar de folosit...nu ajung sa le termin:))
    Papucii sunt foarte frumosi, mi.ar plăcea si mie, unde i.ai gasit? Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu colectionez produse, daca nu le folosesc le dau mai departe, n-am de ce sa-mi fac probleme cu spatiul.

      Ștergere
  8. Si eu am patit acelasi lucru luna aceasta, dar am cheltuit foarte mult pe rujuri si pensule. Am ajuns si eu la Pupa si m-am bucurat de reducere si mi-am luat crema aceea pentru sprancene. O ador si tiind sa cred ca e un dupe grozav pentru Anastasia :) Pudra de la By Terry arata super bine :) Si mie imi plac produsele lor dar mna :)) bugetu ... Sa le folosesti pe toate sanatoasa ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu folosesc produse pentru sprancene, chiar nu stiu ce e pe piata si ce nu in domeniul asta. Sa folosesti si tu cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere
  9. Eu sunt fana Colorsilk de la Revlon, iar mama se face fix cu negru de vreo 3-4 ani si e multumita de rezistenta, intrucat acum ea r aproape complet alba in cap. Poate vrei sa o incerci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi amintesc s-o fi incercat, parca on-line se gasea, nu?

      Ștergere
    2. Si online, pe 1001 cosmetice, dar si in magazinele fizice de ceva timp. Eu o iau fie de la Cora, fie de la o parfumerie care are magazine prin Moldova.

      Ștergere