Remescar pungi sub ochi si cearcane

27.9.16

Va spuneam pe Facebook in urma cu putina vreme ca cei de la Remescar au lansat un nou produs pentru zona ochilor, un produs care promite ca ne scapa de pungile de sub ochi, dar si de cearcane. Produsele Remescar se gasesc in farmaciile Sensiblu, iar acest nou produs costa 130 lei si are 8 ml. Stiu ca deja au aparut informatii din comunicatul de presa pe bloguri si diverse siteuri, insa eu niciodata nu v-am prezentat astfel de lucruri, ci v-am spus concret ce poate sau nu face un produs.

Iar in privinta astuia cred ca exista niste confuzii - l-am vazut prezentat ca fiind o crema care estompeaza cearcanele si ajuta sa dispara pungile de sub ochi, insa nu este un tratament pe care il aplici zilnic si care te scapa de probleme. Este o solutie de moment care are efect cateva ore - eu l-am vazut in actiune la lansare si mi-a placut ce am vazut, insa stiam ca pana nu-l vad eu actionand pe mine nu pot sa emit pareri.

Formula este curata si asta este un lucru extrem de important pentru ca de obicei astfel de produse dauneaza tenului, in afara de coloranti (care sunt normali intr-un produs care are scopul de a oferi si luminozitate) nu e nimic dubios, ba chiar are la final niste peptide, insa nu cred ca fac mare lucru tinand cont ca baza in acest produs o reprezinta diversele forme de silicon. Daca ar descrie acest produs simplu v-as spune ca este ca un ciment pentru zona ochilor.

Produsul se aplica in cantitate mica (maxim un bob de orez), trebuie sa fie la temperatura camerei, iar foarte important este ca dupa aplicare timp de 2-3 minute sa nu existe miscari ale fetei, astfel incat produsul sa se usuce si sa se fixeze. Senzatia in sine nu este una extrem de placuta, as spune ca se simte o strangere puternica a pielii, iar senzatia ramane, practic ceea ce se intampla este ca se reduce acumularea lichidului de sub ochi, apare o pauza micro-musculara, iar zona este cumva cimentata. Nu este un produs pe care sa il aplici si sa uiti ca l-ai aplicat, eu l-am simtit tot timpul si m-am gandit la cele care isi fac lifting si cum trebuie sa se simta in fiecare minut.


Daca v-am spus chestii generale despre produs si cateva sfaturi de aplicare vreau sa va spun si ce face concret. Pentru mine din pacate nu face atat de mult incat sa merite efortul si pretul, dar mai ales senzatia pe timpul purtarii - eu nu am pungi, nici riduri adanci in zona ochilor, am doar cearcane si destul de inchise la culoare, cearcane care mi-au aparut peste noapte in urma cu cativa ani (v-am mai povestit despre asta pe blog) si care nu au o cauza clara, doar presupuneri de la medici si in plus sunt mentinute "in viata" de lipsa somnului cu care m-am confruntat in ultimele luni. Exista o diferenta atunci cand folosesc produsul asta, insa rezultatul nu este unul dramatic si nici n-am putut sa-l surprind pe camera pentru ca nu este un efect wow. Nu-mi place senzatia de piele care tine si probabil ca as face efortul sa folosesc crema asta doar pentru vreun eveniment mai special.

In schimb am incercat produsul pe cateva prietene care au pungi sub ochi si pe mama dupa o noapte nedormita si in cazul lor efectele sunt diferite. Poze n-am facut si prietenelor, insa am folosit-o pe mama pe post de model, dupa o noapte cu ore putine dormite ca sa vedeti exact ce face - pozele nu sunt retusate in nici un fel, in poza de sus nu are nici un produs aplicat, in poza de jos am aplicat produsul Remescar doar sub un ochi si cred ca poza vorbeste singura, nu este nevoie sa mai spun eu ce si cum. Nici mama nu a fost incantata de senzatia de piele care tine, insa la ea rezultatele au fost extrem de bune si chiar mi-a zis ca o sa-l mai foloseasca si pe viitor.


N-o sa trag concluzii, o sa va las pe voi sa-mi spuneti cum vi se pare si daca va tenteaza. Eu personal nu m-as baza pe folosirea zilnica a acestui produs, ci l-as folosi doar la ocazii mai speciale atunci cand chiar vreau un aspect impecabil (insa daca aveti zona de sub ochi sensibila as avea putina grija si as hidrata corespunzator zona inainte si dupa folosire pentru ca este vorba de mult silicon). Iar daca l-ati incercat deja vreau sa-mi spuneti si parerea voastra.

27 de comentarii

  1. Pe mine ma tenteaza pentru ca vad ca daca rezultate. Este o deosebire foarte mare de la ochiul unde s-a dat cu crema fata de celalat ochi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este, insa nu functioneaza pentru toata lumea si necesita putina atentie la aplicare. Fiecare poate decide daca i se potriveste sau nu.

      Ștergere
  2. Cred ca mie mi-ar fi de folos acest produs datorita faptului ca am cearcane destul de pronuntate. Asta este rezultatul ca somnul imi joaca feste in ultimul timp, si nu prea pot remedia acest lucru din pacate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti singura care are probleme cu somnul si cearcane ca rezultat al oboselii. Ne descurcam cu ce avem, ce sa zic. :)

      Ștergere
  3. Cat dureaza efectul cremei? Ma gandesc ca te poti obisnui cu senzatia daca efectele merita (si din poze se vede clar ca are efect), dar daca efectul dureaza doar 3-4 ore, nu stiu daca merita. Ca o sa pleci la birou ca o zana si, dupa pauza de masa, o sa te intrebe toti colegii ce-ai patit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca esti aceeasi Cristina careia i-am raspuns si pe Facebook la intrebarea asta. Nu iti pot spune cat dureaza pentru fiecare persoana in parte pentru ca depinde de multi factori - produsele care se folosesc dupa (daca aplici un concealer sau fond de ten pe baza de apa), obiceiuri (frecat la ochi, etc.), tipul de ten si multe altele. Oricum mai mult de 5, exagerat 6 ore nu tine si oricum eu nu-l vad potrivit pentru o folosire zilnica - gen mers la birou floricica si aratat impecabil pana cand te intorci acasa si te demachiezi.

      Ștergere
  4. Sunt alta Cristina :) Multumesc mult pentru lamuriri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna am cumpărat si eu si am folosit dar sunt profund dezamăgită !!!!

      Ștergere
  5. Diferențele se văd asa ca nu mai încape îndoiala ca produsul idi merita banii!

    www.rokolla.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde si pentru ce are fiecare nevoie, eu nu cred ca e ceva ce poti folosi zilnic.

      Ștergere
  6. Noroc cu reviewul tau, ca ajungeam sa dau banii degeaba. Eu am cearcane de genul un V orizontal pe coltul intern al ochiului si sigur nu vor trece pana la un concediu de 2 saptamani de zacut la plaja. Pentru mine nu merita, ca anticearcanul macar nu imi da senzatii dubioase :)

    RăspundețiȘtergere
  7. este aceeasi senzatie ca atunci cand dai cu albus de ou pt.
    pungile de sub ochi

    RăspundețiȘtergere
  8. eu l-am achizitionat si sunt multumita. nici pe departe asa senzatie neplacuta. strange usor pielea la inceput, dupa care nu mai ai nicio treaba.

    RăspundețiȘtergere
  9. va spun sincer ca nu isi merita banii. Pe cat de tare m-m bucurat cand a aparut pe piata pe atat de tare am fost dezamagita. Mie cel putin parca imi intunca zona din jurul ochilor, imi strange pielea foarte tare si pungile tot le am. Nu dati banii degeaba pe el. Trebuie sa caut alta solutie pt. indepartarea pungilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine la un chirurg estetician , crimele nu fac nimic

      Ștergere
    2. Eu sunt foarte mulțumită, își merită toți banii

      Ștergere
  10. Eu am achizitionat crema recent si nu sunt incantata. Am hidratat bine zona inainte de aplicare ( la sfatul farmacistei) iar dupa aplicarea Remescar am simitit usturime nu senzatie de strangere si mi-au ramas pete albe ca si faina...iar vreo imbunatatire nu am vazut deloc...paxat, credeam ca imi va folosi.

    RăspundețiȘtergere
  11. O mare porcarie.Nu am avut nici-un rezultate. Am dat banii de pomana

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu o folosesc de cateva luni, pentru pungile de sub ochi, sunt la al doilea tub. Sunt foarte multumita de rezultat, o iau cu mine peste tot, caci e o mare diferenta de aspect "inainte" si "dupa" aplicare. Trebuie aplicata intr-un mod anume, ține de indemanare, si nu numai. N-are efecte secundare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut ocazia sa folosesc Remescar la recomandarea make-up artistului care mi-a realizat machiajul la mireasa. Aveam niste pungi si cearcane profunde dupa o saptamana in care dormisem 4-5 ore pe noapte, iar efectele s-au vazut dupa 7 minute. Atentie! Dupa 5-7 minute de la aplicare trebuie folosit demachiant in zona ochilor, altfel va persista senzatia de piele stransa. Imi voi cumpara cu siguranta. Efectele au durat cateva zile ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Fetele care folosiți remescar,ce efect are impotriva ridurilor?la mine genetic sunt multe și ciudate...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Am achizitionat 2 produse,unul pentru pungi sub ochi cearcane si unul pentru riduri talpa gastei.
    Nu sunt deloc multumita de ele...
    In primul rand nu este ceea la ce ma asteptam,am crezut ca este vorba de o crema care patrunde in piele si da instant efect de lifting,in realitate sunt produse care corecteaza artificial zona,de parca as fi aplicat aracet sau silicon industrial pe piele,tine foarte tare pielea in zona aplicata...
    Am inteles,la cumparare ,ca intervine si asupra culorii cearcanelor,lucru care este neadevarat,culoarea ramane neschimbata,in plus se formeaza mici cute ale pielii in zona de delimitare cu pilelea unde nu se aplica crema...
    Nu pot fi folosite ca o crema in eventualitatea vreunor beneficii urmatoare,sunt pur si simplu produse care intervin pe moment cu rezultate teatrale,artificiale ,nimic natural.
    Pe scurt,nu sunt multumita de produse si o sa incerc sa imi recuperez banii asa cum se precizeaza in derularea campaniei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am achizitionat 2 produse,unul pentru pungi sub ochi cearcane si unul pentru riduri talpa gastei.
    Nu sunt deloc multumita de ele...
    In primul rand nu este ceea la ce ma asteptam,am crezut ca este vorba de o crema care patrunde in piele si da instant efect de lifting,in realitate sunt produse care corecteaza artificial zona,de parca as fi aplicat aracet sau silicon industrial pe piele,tine foarte tare pielea in zona aplicata...
    Am inteles,la cumparare ,ca intervine si asupra culorii cearcanelor,lucru care este neadevarat,culoarea ramane neschimbata,in plus se formeaza mici cute ale pielii in zona de delimitare cu pilelea unde nu se aplica crema...
    Nu pot fi folosite ca o crema in eventualitatea vreunor beneficii urmatoare,sunt pur si simplu produse care intervin pe moment cu rezultate teatrale,artificiale ,nimic natural.
    Pe scurt,nu sunt multumita de produse si o sa incerc sa imi recuperez banii asa cum se precizeaza in derularea campaniei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am achizitionat produsul de aproximativ 2 saptamani. Momentan nu se observa nicio schimbare. Sa vad pe viitor. Daca nu,o sa aiba Remescar o reclama extrem de proasta.

    RăspundețiȘtergere
  18. O mare țeapa. Nu cumpărați, n are niciun efect, ba are, zici ca ți ai băgat ochii n aracet.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dar cel de noapte, ce efect are? Sau mai exact la folosit cineva?

    RăspundețiȘtergere