Blushuri noi pentru toamna asta

5.9.16

La inceput de toamna imi place sa ma uit un pic printre produsele de machiaj pe care le am, sa vad ce nu prea am folosit si sa aflu daca simt ca-mi lipseste ceva. Uneori descopar produse de care uitasem, alteori vreau ceva nou. Pentru toamna asta am trei blushuri noi, pe care le-am folosit deja si imi plac mult, poate va inspira si pe voi daca sunteti in cautare de ceva nou.


Cele trei noutati din sertarele mele sunt Copper Brown de la Bourjois, Deep Throat de la NARS si Natural Touch de la Melkior. Blushurile de la Bourjois le gasiti in multe magazine si chiar on-line, pretul recomandat este de 42 lei si aveti de unde sa alegeti pentru ca sunt 12 nuante (le-am gasit online aici la un pret mult mai bun), Deep Throat il puteti cumpara de aici, iar pe cel de la Melkior de aici (codul MELKIOR10COLTUL va ofera o reducere de 10%, iar transportul prin curier este gratuit) sau il gasiti in magazinele lor.

Copper Brown de la Bourjois imi place mult de tot, insa nu simt ca i se potriveste numele. Mi se pare mai degraba o piersica intensa cu ceva sclipici argintiu si roz decat maro sau cupru. Este foarte pigmentat si trebuie aplicat cu grija, mai ales datorita sclipiciului, insa merita din plin atentia pentru ca nuanta este foarte frumoasa. Eu l-am purtat mai mult cand am iesit, mi se pare mai potrivit pentru un machiaj de seara.

Deep Throat de la NARS era o dorinta mai veche de-a mea si l-am primit intr-un mod neasteptat. Blushurile NARS sunt preferatele mele, mi se par printre cele mai bune blushuri pe care le-am incercat. Deep Throat este un blush cald, o nuanta de corai cu un pic de roz (pe mana mea si pe tenul meu e mai roz decat pare in cutie) si mi se pare o alternativa buna pentru cele carora nu le place Orgasm (cum e cazul meu) pentru ca nu are glitter si e un pic mai intens. Nu este printre cele mai pigmentate blushuri de la NARS, insa textura este foarte matasoasa si rezista mai bine de 7 ore pe ten fara probleme.

Natural Touch de la Melkior este cel mai usor de purtat dintre toate trei, nici macar nu stiu cum sa-l descriu, nu e nici roz, nici piersica si nici maro, este o combinatie perfecta pentru zi, un blush care merge cu orice si la orice ora din zi si din noapte. Este pigmentat si rezista foarte bine pe ten, imi place un pic mai mult decat cealalta nuanta pe care o am de la Melkior - Allure, chiar este un blush pe care il recomand daca cautati ceva accesibil si bun pentru toata ziua.


Ati incercat vreunul dintre ele? Ce blushuri aveti de gand sa purtati toamna asta?

12 comentarii

  1. Nu am incercat nici unul dintre acestea dar toate sunt tentante

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel de la Burjois arata super in cutiuta, dar daca are sclipici, eu zic pas. Bine, toate trei sunt frumoase in felul lor, dar cel de la Melkior imi place cel mai mult! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are sclipici, nu stiu daca si celelalte nuante ale lor au, insa la calitatea sunt langa blushuri de la Chanel ca nu degeaba sunt impreuna. :)

      Ștergere
  3. Melkior imi place cel mai mult <3 Mi se pare ca se potriveste cu absolut orice. Si cel de la Nars este wow, doar ca mi se pare ca se poate gasi un dupe foarte usor pentru nuanta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multe nuante se gasesc variante mai ieftine, dar cateodata merita sa iti iei si ce-ti place, chiar daca e mai scump. :)

      Ștergere
  4. Eu am ramas fixata pe cel de la EA toata vara :) dar pentru toamna vreau sa incerc altceva, sunt in cautare .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza ta pana la urma tot imi iau blushul ala crema. :))

      Ștergere
    2. Camelia, iti dau un pont, pe Depozitul de cosmetice il gasesti la un super pret .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. O sa incerc sa uit ce-am citit :))

      Ștergere