7 intr-o saptamana #77

24.7.16


Saptamana asta a inceput in forta si eu am fost mereu pe fuga, asa ca micul meu kit de urgenta a fost bun cand n-am apucat sa ma machiez inainte sa ies pe usa. La fel de utile mi-au fost si sticla de apa de la Tupperware, dar si gustarile mai sanatoase - chipsurile din linte de la Eat Real le-am gasit in Kaufland (am mai incercat si o varianta din quinoa si sunt chiar ok, eu nu-s mare amatoare de chipsuri, dar am fost curioasa cum sunt - am vazut ca mai exista si unele cu hummus, dar nu le-am incercat). Daca va plac chipsurile si cautati o varianta cat de cat mai buna, incercati-le.

Cei de la Solaris mi-au trimis cateva produse noi (sunt sigura ca uleiul de cocos in amabalajul cu pompita o sa vi se para extrem de interesant) si au picat in cel mai bun moment posibil. Am primit si o comanda mica data pe iHerb si de data asta a ajuns si mai repede - in numai 8 zile. Am profitat de oferta cu 50% reducere si mi-am luat setul Cheek and Lip de la Real Techniques, o noua punga de muguri de pin si condimentele de la Mrs.Dash de care v-am mai povestit.

Pe cat de in forta a inceput saptamana pe atat de prost s-a terminat pentru ca m-a lovit o infectie urata in gat, care a dat in alte alea si eu am fost scoata aproape total din functiune. Dar pana sa-mi pierd mirosul si gustul m-am bucurat de setul Japanese Cherry Blossom de la Bath & Body Works primit de la A Thousand Wishes (daca nu stiti pagina faceti-le o vizita, o sa gasiti o gramada de tentatii de la BBW, dar nu numai) si de o salata delicioasa si colorata cu quinoa pe care am facut-o in una din zile.

Si chiar daca starea mea nu e cu nimic mai buna decat acum 2-3 zile si ieri si azi am iesit sa iau aer curat si sa incerc sa ma incarc cu energie. Nu imi sta in fire sa stau in pat si sa bolesc, nu suport sa pierd timpul aiurea, dar uneori se mai intampla si d-astea. Sper ca saptamana voastra a fost mai buna decat a mea, cel putin din punct de vedere al sanatatii, in rest n-am de ce sa ma "plang".

8 comentarii

  1. Multa sanatate si o saptamana usoara sa ai!

    Cum sunt chipsurile alea? Merita sa ma "sacrific"? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te inapoi la postare si citeste. :)) Am zis ca merita, deci, da, sacrifica-te!

      Ștergere
  2. Multă sănătate, Camelia, și o săptămână ușoară!

    RăspundețiȘtergere
  3. Să te faci bine repede! Plimbările cred că-ți fac numai bine, eu am senzația că atunci când stai și bolești mai rău îți faci.
    Eu sunt curioasă de pufuleții ăia de la Solaris, o să mă uit după ei. Covrigei de la Solaris am tot mâncat în ultimul timp, mai ales când n-aveam poftă de mâncare...
    O nouă săptămână cât mai faină să ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa sanatate si ai mai multa grija de tine. Acum pe canicula o inghetata, o apa rece sau aerul conditionat ne face mai mult rau decat bine.

    RăspundețiȘtergere