Mi-ar fi placut sa le stiu inainte de a avea blogul!

24.1.15


Cand am inceput eu sa scriu pe blog habar n-aveam cu ce se mananca, ca sa zic asa. Am simtit ca asta vreau sa fac si am facut. Acum se gasesc o gramada de informatii pe tema asta, cu sfaturi, tehnici, idei si multe altele. M-am gandit ca n-are fi rau sa va spun ce lucruri as fi vrut eu sa stiu inainte de a incepe blogul:

- blogul consuma o gramada de timp (de la stors creierii si gasit idei bune, scris, cautat informatii pana la interactiunea cu cititorii - mi se intampla sa pierd zeci de minute incercand sa vin la zi cu raspunsurile, uneori se aduna ore si nici nu-ti dai seama cand trece timpul)

- nu e o competitie intre bloguri, desi uneori asa pare (eu una nu m-am simtit niciodata in competitie cu nimeni, dar nici nu m-a interesat foarte tare aspectul asta, insa sunt un observator bun si vad multe si nu-mi place deloc cand cineva se lauda singur - la mine ati vazut, la mine ati citit, eu am facut si eu am dres)

- poti sa-ti schimbi parerea, dar s-ar putea sa fie nevoie sa si explici (poti sa lauzi un produs acum si sa crezi cu adevarat ca este nemaipomenit, dar peste ceva timp sa-ti dai seama ca efectele pe termen lung sunt altele sau ca face mai mult rau decat bine si trebuie sa lamuresti toata astea)

- e greu sa nu faci comparatii (suntem oameni si ne-am obisnuit sa traim asa, timpul m-a invatat ca singura persoana cu care trebuie sa ma compar sunt eu, cea de ieri si am ajuns sa-mi doresc doar sa fiu mai buna in fiecare zi)

- vor fi momente cand n-o sa ai siguranta nici pe tine si nici pe ce ai scris (dar in final totul va fi bine, cand apesi butonul "publica" e un sentiment de eliberare si realizezi ca n-are cum sa fie rau)

- oamenii care spun ca lor nu le pasa de cifre nu sunt chiar in totalitate sinceri (la un moment dat toti dorim sa stim unde si cum stam, unde ne incadram, daca e bine sau e rau, insa uneori e mai usor sa spui ca nu-ti pasa decat sa te gandesti ca nu gasesti solutia)

- vor exista momente cand vei dori sa-ti bagi picioarele (pot fi mai rare sau mai dese, la mine in general nu se intampla cand am probleme in viata mea personala, ci cand vad ca pierd timp incercand sa fac ceva bun si nu vad nici o reactie)

- un blog de succes inseamna mai mult decat un continut de calitate (poti fi as la scris, daca uiti ca esti om si uiti ca ai un suflet nu mai conteaza nimic)

- unii oamenii iau bloggingul prea in serios (si uita sa se bucure de ceea ce reprezinta de fapt, spre norocul meu n-am facut asta niciodata, nu in sensul la care m-am gandit cand am scris cuvintele)

- n-ar trebui sa citesti atat de multe bloguri (asta e unul din lucrurile pe care le-am invatat in timp, dupa ce-am pierdut o gramada de vreme aiurea, am invatat sa fiu mai selectiva si sa-mi pretuiesc altfel timpul, daca n-am ce sa invat/ descopar n-am ce sa caut pe un blog)

- intotdeauna ofera opinii, nu sfaturi (nu obisnuiesc sa arunc cu cuvintele daca nu mi se cere parerea, insa cand vine vorba de blog cu atat sunt mai atenta - pentru ca ce mie mi se potriveste tie poate sa nu ti se potriveasca si invers)

- vei faci si greseli (si am facut si eu destule si probabil ca voi mai face, nu sunt importante decat daca eu le-as da importanta, nimeni nu e perfect si n-are nici un sens sa pretindem ca suntem, atata timp cat stiu ca am dat tot ce aveam mai bun la momentul ala sunt multumita)

- nu uita de ce ai inceput (si asta e cel mai important aspect, stiu exact de ce am inceput sa scriu si stiu exact de ce scriu si acum, poate am si momente de ratacire si e normal sa existe, dar intotdeauna ma intorc de unde am plecat si o iau de la capat)

78 de comentarii

  1. E posibil ca motivatia scrisului sa se schimbe pe parcurs. Adica asta am observat pe vremea cand aveam blog. Schimbarea asta poate fi in sens ascendent ori descendent. Si are mare legatura cu ceva din interiorul nostru.
    Una din chestiile importante ptr mine a fost sa raspund celor ce-mi lasau un gand pe blog. O vad ca pe o chestie de respect si dorinta de comunicare. Nu-mi plac blogurile unde cel ce scrie, egal despre ce, face un obicei din a nu raspunde celor ce-l citesc.
    Eu am avut un blog de nisa si nu m-a interesat anume numarul celor ce citeau, ci mai mult al celor care rezonau cu ce scriam eu la vremea respectiva :)
    Ce nu mi-a placut si nici acum nu-mi place. Chestia aia facuta din " obligatie". Adica eu vin la tine si comentez, vii si tu la mine si lasi un comentariu. Eu te trec in lista de bloguri, ma treci si tu. As :) Ar fi mai simplu si mai onest sa actionam liber :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate adevaruri ai scris, stiu eu de ce-mi plac comentariile tale. Ti-am zis vreodata ca ma bucur ca esti cititoarea blogului meu? :))

      Ștergere
    2. Banuiam eu ceva, dar modesta din fire fiind, mi-am zis sa nu ma umflu in pene :) :)

      Ștergere
    3. Acum ai confirmarea, daca mai aveai nevoie de ea. Seara misto sa ai! :)

      Ștergere
  2. Uite de-asta imi place sa citesc blogul tau: pentru doza de sinceritate pe care mereu am simtit-o, pentru munca si sufletul pe care-l pui atumci cand ne impartasesti opiniile tale, pentru omul din tine, daca as putea spune asa, si pentru profesionalismul de care dai dovada! Eu, personal, vreau sa-ti multumesc pentru timpul pe care il petreci impartasindu-ne cele mai noi si interesante experiente!
    Felicitari si nu pot spune decat s-o tii tot asa!
    Pup
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, comentariile de genul asta sterg orice parte negativa. O seara frumoasa iti doresc. :)

      Ștergere
    2. Multumesc, si eu iti doresc un weekend minunat!

      Ștergere
  3. pentru ca incepem un blog din pasiune si poate e bine ca nu stim multe. te pup, draga mea, week-end calduros!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu chiar cred ca asa invatam cel mai bine. La fel si tie, Stella!

      Ștergere
  4. Desi am blogul doar de aproape un an, am realizat multe, multe. Unele articole imi consuma o groaza de timp, dar ma bucur cand vad postarea publicata. Cred ca o fac pentru ca-mi doresc un loc in care sa vorbesc despre pasiunile mele, si nu despre meserie.
    Imi place articolul! E interesant sa vad ce simti si ce ai invatat in timp. Sa ne mai arati mici insider views :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu invatam, ce se face cu inima deschisa nu poate sa iasa decar bine. :)

      Ștergere
  5. Asa este! Este nevoie de timp, insa si cand dai "publica" ai acel sentiment frumos...dupa care astepti reactii! iar de multe ori se intampla sa nu vina...Oare e ceva gresit acolo, in ce ai publicat? Inca n-am descoperit asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimic gresit, se intampla ca oamenii sa nu rezoneze cu ce ai scris, sunt si momente d-astea, n-ai cum sa le eviti. :)

      Ștergere
  6. O postare de nota 10, felicitări! Majoritatea sunt lucruri pe care le știu, concluzii la care am ajuns și eu, dar niciodată nu strică o confirmare în plus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, uneori e mai usor sa le vezi scrise sau sa le auzi de la altcineva. Ma bucur ca a placut. :)

      Ștergere
  7. Corect fff adevarat,imi plac toate articolele tale Camy,you are the best parerea mea,siiiiiiii chiar imi pare fffff rau ca nu te stiu mai demult,dar de acum incolo o sa fiu alaturi de tine mereu,te pup si te imbatisez :*:*:

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate daca as fi stiut unele chestii, nu m-as mai fi apucat :)) Ma rog, nu bag mana in foc, dar pe acolo. Dar da, este un articol de citit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma bucur ca n-am stiut multe, pentru ca m-as fi gandit la bine si nu se stie ce-as fi ales ...

      Ștergere
  9. Rezonez cu tot ce ai scris. In special cu timpul petrecut pe blog, cu tot ce implica asta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit ca toate/ toti ajungem la un moment dat cu aceleasi ganduri/ sentimente fata de blogging si ca unele dintre ele sunt comune, desi se manifeste diferit si au intensitate diferita. Important e ca suntem inca aici, nu?

      Ștergere
  10. Foarte interesant articolul si de folos pentru mine care sunt new in ale bloggingului!Am sa mai citesc inca o data postul de mai sus, si o sa tin cont de toate cele enumerate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai gasit informatii utile, bafta cu blogul. :)

      Ștergere
  11. Eu am început un blog acum 4 ani. Lucrez bijuterii deci nu m-au interesat, până atunci, decât câteva bloguri cu aceeași tematică. Mi se părea mare scofală să am un blog, și credeam că voi avea parte de o mai mare vizibilitate datorită lui.
    Într-adevăr, blogging-ul pe orice temă te învață multe lucruri. Pe mine m-a ajutat să încerc să-mi pozez mai bine produsele, dar și să interacționez online mai des. Multe din punctele atinse de tine aici sunt adevărate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine blogul m-a ajutat sa inteleg multe si sa imi imbunatatesc unele abilitati (ca sa le zic asa), insa mai am multe in invatat si de descoperit. :)

      Ștergere
  12. multa dreptate ai! cel mai mult resimt lipsa timpului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai pus punctul pe "i",cum se zice :) .Imi place sa te citesc,mereu aflu lucruri noi si utile,chiar daca te citesc mai mult "din umbra" si nu prea las comentarii.Chiar daca am un blog pe care scriu serios de aproape 2 ani,inca mai am multe de invatat.Am bloguri pe care le citesc cu placere si pentru mine,printre cele mai importante lucruri care ma fac sa revin pe un blog este interactiunea dintre blogger si cititor,raspunsul la comentariile lasate :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu avem ce sa invatam, oricati ani de blogging avem in spate. Daca nu esti deschis la noi nu ai cum sa evoluezi, iar inteeactiunea cu oamenii e unul dintre cele mai importante elemente in jocul asta. :)

      Ștergere
  14. Era cat pe ce sa folosesc butonul like, acum daca tot l-ai bagat :)) Ca ma gandeam ce as putea sa scriu in afara de " mare dreptate ai" :)) si nu vroiam sa scriu asta pentru ca e un fel de pleonasm, normal ca ai :)). Dar vroiam sa-ti spun ca ma bucur ca ti-am descoperit blogul, care-mi place atat de mult pt ca am descoperit o tona de chestii care mi-au facut viata mai frumoasa: idei de parfumuri, cosmetice, lumanari masti de fata(yes, that's all on you :)), chestii yummy pe care nu le mai incercasem, dar cel mai important am descoperit o persoana minunata de la care invat zi de zi din toate punctele de vedere, o persoana directa (ca mine), deschisa (mai deschisa decat mine, aici e un capitol la care eu am serios de muncit) si da, imi demonstrezi zi de zi ca se poate trece peste orice cu ambitie si perseverenta. Si inca ceva, tot de la tine am invatat sa-mi "colorez" mai mult viata. :) Nu degeaba te-am mentionat la "5 lucruri pe care le-am descoperit in 2014" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca viata voastra e un pic mai frumoasa si datorita mie si ca de multe ori va inspir, asta mi-am si dorit si asta e satisfactia mea cea mai mare. :)

      Ștergere
  15. Și eu am un blog, dar scriu pe el extrem de rar. Principala problemă derivă din faptul că nu pot decide despre ce să fie: dacă e cu conținut fashion or beauty related mi se pare ușor frivol, iar dacă mă apuc să scriu despre probleme sociale și subiecte prea serioase ori nu mă citește nimeni, ori devin un fel de drăcușor al blogosferei. Hai să vedem ce-a mai scris dementa aia de Ioana, săptămâna asta n-am înjurat-o. Să-i trimitem și-un PM pe Facebook, poate-o convingem să-și ia odată zilele. Să-i zicem și că-i urâtă, asta sigur o s-o doară. :)) Noroc că-s destul de miserupistă și rezistentă la injurii, ba chiar am o apetență pentru discuțiile în contradictoriu. Îmi place să combat idei sau persoane, cu condiția ca acestea din urmă să fie bine "înarmate". Îmi pierd instant interesul când interlocutorul e agramat, mă înjură gratuit, face aprecieri referitoare la mine, nu la conținutul articolului sau vorbește în necunoștință de cauză despre un subiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie ce simti si nu mai anticipa ce-o sa zica x si y, e mult mai usor asa. N-o sa placi niciodata tuturor si nici nu e cazul sa-ti pierzi timpul vreodata incercand. :)

      Ștergere
  16. Nu am un blog, dar tot ceea ce spui tu e adevarat (privind din exterior), legat de ceea ce implica sa ai un blog. Eu apreciez dedicatia ta, sinceritatea cu care abordezi fiecare postare, latura umana pe care nu o regasesc in multe alte bloguri. Sper sa nu iti pierzi niciodata motivatia.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gandit cand am scris ca scriu pentru cei ce au bloguri, ci am vrut doar sa vedeti si o alta fata a bloggingului. Daca o sa vina ziua cand n-o sa mai am motivatie si o sa ma opresc din scris inseamna ca viata mi-a pregatit ceva si mai frumos. :)

      Ștergere
  17. impartasesc mult din ce ai scris, inclusiv frustrarea de a depune un efort mare si a nu primi rezultate pe masura. Dar asta e, orice lucru bun are si parti negative.
    Mie nu-mi place deloc sa las comentarii si sa nu primesc nici cel mai mic feedback, desi imi dau seama ce efort implica pentru autoarea blogului - in special cand e vorba de cineva ca tine cu zeci si zeci de comentarii. Asa ca apreciez efortul depus de tine si asta e motivul pentru care imi place sa comentez la articolele tale, interactiunea, comunicarea
    Duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt zile cand mi-as dori sa am timp sa comentez si eu pe blogurile pe care le citesc, mi se intampla sa vad o chestie care ma intereseaza, sa deschis o fereastra, sa am de munca si sa apuc sa citesc peste 3 ore, sa-mi placa si sa nu mai am timp sa zic nimic. Dar nu uit, macar asa in mintea mea las un comentariu. :)) Seara frumoasa si tie. :)

      Ștergere
    2. Si eu patesc la fel... noroc acum cu telefonul, ca reusesc sa comentez de pe el cand citesc ceva misto, cel vechi era cam... meh si nu prea ma descurcam.

      Ștergere
    3. Eu n-am rabdare pe telefon, ma uit si atat.

      Ștergere
  18. Stii ce-mi place mie la blogul tau? Sinceritatea,apropierea de cititor si caldura ta. Rezonez cu toate caci desi citesc multe bloguri ,aici am comentat, am simtit nevoia sa scriu ceva.Pot sa-ti spun,cu privirea celui din afara,ca ai evoluat mult.Esti mai deschisa,mai sigura pe tine,se vede o constientizare a sinelui si un echilibru.Poate ca este sau nu asa, dar eu asa te vad. Sa nu uit sa spun ca-mi place extrem de mult si apreciez corectitudinea,in scris si in idee. FLORINA A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am schimbat pentru ca eu m-am luptat mult timp cu demonii din interiorul meu, dureri din trecut m-au sufocat si am incercat mult timp sa ma eliberez. Cum mereu am fost sincera si am spus ce simt, e normal sa se simta o schimbare si ma bucur ca o vedeti si voi. Inseamna ca sunt pe drumul bun. :)

      Ștergere
  19. Cat de adevarat e tot ce ai scris. Am avut un alt blog inainte, si pentru care mi-as fi dat si sufletul. Am clacat in momentul in care am inceput sa ma compar cu altele, sa vad ca nu mai am suficient timp. Cred ca cel mai rau m-a tras in jos faptul ca mereu ma uitam in gradina vecinului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o greseala pe care din pacate o fac multi oameni, nu zic ca n-am avut si eu momente d-astea, dar mi-am dat seama ce conteaza cu adevarat. :)

      Ștergere
  20. blogul meu face doi ani in iulie si doar ce am facut si eu "the big step", adica am trecut pe domeniu propriu. Mi-a placut si am vrut sa fac ceva bun de la inceput. Scrisul e pasiune veche, dar vorba ta, daca mie nu-mi place ce am scris, cum ma pot astepta ca altul sa aprecieze? trec uneori zile intregi in care nu scriu nimic, si asta pentru ca nu vreau s-o lalai. Mai am si zile proaste, posturi mai slabute, si chiar ma gandesc de ce nu e apreciat respectivul articol din moment ce am pus atata suflet in el si am dat ce e mai bun...dar asta e! Fiecare gandeste altfel, tu nu poti decat sa speri ca te vei "mula" cat mai bine pe preferintele celorlalti. Oricum, keep up the good work! Iti multumesc pentru articolele de genul, motivationale, care imi amintesc mereu ca bloggingul are si partea lui grea, dar si partea lui frumoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti avem si zile proaste si momente cand nimic n-are sens, important e sa amintim de unde am pornit si ce e important si incet incet lucrurile se aranjeaza de la sine. Mult succes in continuare. :)

      Ștergere
  21. Cand depasesti dorinta/ nevoia de a mai face comparatii, atunci cred ca de fapt ai ajuns la o anumita maturitate si poti eventual duce blogul la un nivel important...cam asa a fost la mine, asta a fost cea mai grea lectie a mea :D...e interesant cate putem invata din aceasta experienta de blogger, care de fapt, este una extrem de complexa! Excelent articol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate, blogul a facut parte din evolutia mea si m-a invatat multe si nu pot decat sa ma bucur pentru asta. Sa ai o seara minunata! :)

      Ștergere
  22. Interesant articolul. Ai spus multe si-ti dau dreptate. Cel mai important din punctul meu de vedere e ca bloggerul sa nu priveasca cu superioritate cititorul. Stiu cateva bloggerite care isi trateaza cititorii de sus...din cauza asta evit sa le citesc. Altfel ti-e drag sa urmaresti un blog sa citesti opiniile celei care scrie, daca bloggerita stie sa te atraga si pune suflet in fiecare cuvant! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu tendinta asta de a crede ca daca ai un blog (mai mare sau mai mic) esti un soi de vedeta si nimeni nu-ti mai ajunge la nas. Nu-mi place deloc. :)

      Ștergere
  23. Admir profund sinceritatea ta. Chiar iti reciteam postarile zilele trecute si am vazut postul cu "DEZAMAGIRE: ILLAMASQUA LIGHT LIQUID FOUNDATION" si ma gandeam ca sunt unele bloguri care nici nu indraznesc sa spuna ceva negativ despre un produs. Imi place ca nu ai devenit "comerciala", ca nu gasesc review`uri facute dintr-un ml. de mostra de crema, ca pot sa am incredere ca postarile tale vine din inima si nu din departamentul de PR al vreunui produs.
    Iit multumesc pentru efortul pe care il depui si pentru postarile tale de calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase si pot sa-ti spun ca pe mine nu ma intereseaza sa ma pun bine cu vreo firma (ca sa zic asa), ci sa va ajut pe voi sa faceti alegeri inteligente si sa va cunoasteti. Daca in toata nebunia asta pot sa invat si eu si sa mai si castig ceva cu atat mai bine. Asta a fost si este filozofia mea.

      Ștergere
  24. Sunteti de apreciat! O multime de lucruri pe care le stiu astazi le-am aflat de la bloggeri, inainte sa cumpar un produs caut pareri pe diferite bloguri, deci eu personal va datorez multe!
    M-am gandit la un moment dat sa imi deschid si eu un blog, dar facultatea de medicina imi ocupa foarte mult timp, asa ca ma voi rezuma la a citi blogurile voastre! Multumim pentru articolele frumoase! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blogurile au locul lor si in ultimii ani asta s-a vazut tot mai mult, e mai usor sa rezoneni cu un om pe care il cunosti cat de cat si sa te increzi in ce spune decat sa vezi o reclama. O seara frumoasa iti doresc :)

      Ștergere
  25. nu am blog si nici nu intentionez sa ma apuc de scris in acest sens...pentru ca nu am timp! Dar apreciez mult acest articol! Foarte frumos scris si explicit! Cine are urechi de auzit sa auda, cine are ochi de vazut, sa vada!!! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am scris neaparat pentru cei ce au blog, ci ca sa vedeti si dintr-o alta perspectiva ce inseamna sa ai un blog. :)

      Ștergere
    2. tocmai! eu apreciez munca bloggerilor in general! Urmaresc doar bloguri romanesti si imi place sa revin si sa le urmaresc cum evolueaza! Clar, se vede progresul si spun asta pentru ca urmaresc blogosfera noastra de mai mult de doi ani si sunt tot mai acaparata de munca voastra! Well done!

      Ștergere
  26. Rotaru Gabriela Tatiana
    Imi place blogul tau,imi place cum scrii,imi place de faptul ca esti sincera,aflu lucruri ce ma intereseaza,imi place cum tratezi cititorii ,nu porti ciuda daca noi care citim articolele tale,citim si articolele altor bloggeri pe care-i apreciem la fel de mult.Multumesc pentru tot ceea ne oferi ,felicitari si respecte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E loc pentru toata lumea si va fi intotdeauna, comparatia cu altii nu e intotdeauna buna, d-aia nici nu are sens de cele mai multe ori. :)

      Ștergere
  27. Minunate cuvinte..Te dedici cu totul blogului SI asta se vede in continutul de calitate al postarilor tale, felicitari pentru veea CE faci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba doar de blog, e felul meu de a fi. Daca fac ceva ma dedic total, daca nu simt, nu fac. Multumesc pentru cuvintele frumoase. :)

      Ștergere
  28. Imi place ce si cum scrii. Citesc cu placere si poate nu particip de fiecare data la discutii insa rareori ratez un articol postat pe blog sau facebook. Felicitari si mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma bucur tare ca ai scris atatea informatii, sunt multe persoane care sigur, sigur, ar vrea sa stie macar asa in mare ce inseamna un blog. Eu apreciez mult ca raspuzi comentariilor si ca porti conversatii, nu doar postezi ceva si ...atat. Cu tot dragul, succes mai departe !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa vedeti lucrurile si dintr-o alta perspectiva si se pare ca am reusit, ma bucur. :)

      Ștergere
  30. faci o treaba foarte buna, nu te opri indifrent daca uneori iti vine sa renunti, sa ai temeri.. sunt review-uri care le-am vazut la tine si am luat produsul a fost alegerea mea..si nu mi-a parut rau indiferent de rezultat.a fost opinia ta si o respect
    si eu am avut, in primul rand nu am vrut sa fac din blogul meu ceva comercial sa fac reclama lucrurilor din comert pentru o cutie, un recipient de ceva..daca nu am crezut in produsul respectiv nu m-am compromis, blogul pentru mine este ceva personal din punctul meu de vedere..scriu ce simt indiferent de ce implica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma opresc cand n-o sa mai simt ca asta trebuie sa fac, cam asa fac cu toate lucrurile din viata mea. Vom vedea ce aduce viitorul. :)

      Ștergere
  31. Ai dreptate, blogul ocupa mult timp. Eu, de cele mai multe ori, renunt la a iesi poate in oras la o cafea, ca sa imi scriu/pregatesc posatrile/pozele daca doar atunci am timp. Cateodata nici nu stii cum trece timpul pe langa tine.

    Cred ca fiecare trebuie sa stim,sa fim constiente ca nu toate produsele ni se potrivesc, ca suntem diferite si si pielea noastra reactioneaza diferit. Avem tipuri de ten diferite, asa ca o crema super hidratanta nu cred ca o sa imi faca mie bine atata timp cat mie mi se ingrasa tenul si am nevoie de matifiere.
    De aceea e bine sa ne informam inainte, sa ne punem niste intrebari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu renuntatul o stim noi, astia din spatele baricadei. Dar pana la urma nici un conteaza, nu? Satisfactia ca ai facut-o si pe asta e mai importanta. Eu cred ca toleranta lipseste in zilele noastre ... uneori mi se pare ca lipsesc si multe altele, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult si sa ma bucur de ce fac eu. :)

      Ștergere
  32. Ocupa timp un blog, cine-l are ar trebui sa scrie din suflet si pt ca ii face placere, iar asta inseamna o inclinatie catre comunicare, inventivitate, creativitate, etc.
    Din pacate, multe, dar multe care au blog scriu doar pt a castiga ceva. Stim ca aduce beneficii, dar chiar sa insiri niste cuvinte aiurea, fara prea multa logica, sa prezinti un machiaj sau niste unghii oribile (sunt multe), sau un produs folosit o data... si lista poate continua.
    Alte blog-uri, au inceput frumos iar acum posteaza in proportie de 80% posturi publicitare, iar acestea sunt blogurile deja "consacrate", cu colaborari peste colaborari incat au pierdut esenta blogului.
    ...asta ca sa fac legatura cu punctul 3, nu mi se pare normal sa mi se prezinte un produs si sa fie laudat ca este extraordinar, iar persoana in cauza sa il fi folosit o data sau de vreo doua ori, sau pentru ca l-au primit gratis.
    Se pare ca in Romania e la moda sa ai blog, din pacate doar vreo 2-3 se pot numi blog.

    Din fericire, aici sunt intr-o lume normala.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacare nu pot sa te contrazic (chiar mi-as fi dorit sa vin cu argumente si sa am cum sa zic ca nu e adevarat) si eu vad tot timpul reviewuri la un produs folosit o zi sau doua, produs ridicat in slavi, pe care o gramada de cititoare dau bani ca apoi sa fie dezamagite. Trist ...

      Ștergere
  33. Da...si mie imi place blogul tau ca si continut si e unul dintre cele 2 pe care le urmaresc constant. Sunt oricum cateva destul de bunicele ca si continut dar nu le suport pe fetele care scriu acolo. Pur si simplu mi se par prefacute si pana la urma e dreptul meu sa cred ce vreau despre cineva! de tine imi place. Mai ales ca nu esti mereu dragutzica si mieroasa si spui lucrurilor pe nume cand e nevoie. ...asa ca o sa te citesc in continuare. pupici! :D

    Irina AP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zambit cand am citit comentariul tau, merci. Sa ai o zi frumoasa. :)

      Ștergere
  34. nu e nimic ca nu ai stiut dinaintea de a avea blogul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am zis ca e, doar ca unele lucruri ar fi fost mai usoare. :)

      Ștergere
  35. Nu ne-am nascut invatati deci mereu vom invata cate ceva nou :) Un blog necesita multa munca si dragoste pentru scris...poate de multe ori nu va simtiti bine dar mereu sunteti aici cu ceva nou.
    felicitari tie si tuturor care au blog,un blog e ca un copil trebuie sa-l ingrijesti ca sa creasca frumos! :-*
    te pup :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, putini insa inteleg cat timp si energie consuma. :)

      Ștergere