La cumparaturi: Treets si Jacob Hooy

23.1.15


Cumparaturi on-line, produse de baie si pentru somn linistit, ceaiuri ... nu va imaginati ce zambet larg am pe chip cand scriu cuvintele astea. Stiti ca-mi place sa descopar produse noi (noi cel putin pentru mine) si siteuri interesante, iar astazi vreau sa va povestesc despre cumparaturile facute pe un site descoperit acum cateva zile. Cautam un spray de perna (da, da, Youtube e de vina cu Deep Sleep de la This Works) si am dat de rolplant si am pierdut pe site aproape doua ore uitandu-ma la produse si facandu-mi in minte o lista lunga de dorinte.

Produsele de la Treets nu-mi sunt necunoscute, asa ca nu puteam sa le ratez. Treets este o firma olandeza, care pune accentul pe traditie si ofera produse cu ingrediente naturale, care sa rasfete si sa incante simturile. Produsele nu au parabeni, coloranti, silicon sau SLS, sunt testate dermatologic si au PH neutru. M-au atras multe produse din gama lor si mi-a fost destul de greu sa ma decid, insa pana la urma am ramas la trei: ceaiul pentru baie cu flori de lamaie si musetel (nu, nu este de baut, ci este un amestec de ierburi care se adauga in baie si care te ajuta sa-ti eliberezi mintea si sa ramai cu o stare de bine), sprayul pentru perna din aceeasi gama (am mai vazut inca doua variante: lavanda si musetel cu mandarina) pe care de-abia astept sa-l incerc si sarea exfolianta pentru corp cu vanilie si lavanda (miroase nemaipomenit, sunt sigura ca o sa-mi placa).

Cei de la Treets au multe produse interesante (si niste seturi pentru cadou care cred ca ar bucura orice femeie) si m-am decis greu, dar am mai ramas cu gandul la lumanarile pentru masaj (nu stiu care aroma as vrea s-o incerc ca toate m-au tentat), la manusile si sosetele cu gel lavanda, la parfumul de interior cu smochine salbatice (dar si la cel cu vanilie, n-am putut sa rezist sa nu scriu si de el) si la inca cateva produse. Cel mai bine intrati pe site si vedeti ce produse sunt si ziceti-mi ce v-ar tenta sa incercati.

Cealalta mare tentatie de pe site au fost produsele Jacob Hooy, care la noi nu sunt cunoscute deloc, dar au in spate o poveste care incepe in 1743 si care continua pana in zilele noastre cand Jacob Hooy este furnizor la Casei Regale Olandeze (onoare obtinuta in anul 1993 si de care se bucura putine firme olandeze). Brandul a fost apreciat inca de la inceput pentru calitatea ceaiurilor si pentru atentia acordata dezvoltarii medicinii naturiste si cred ca daca va uitati la produse o sa va dati seama imediat de asta. Puteti citi mai multe pe siteul oficial Jacob Hooy, il gasiti aici.

Eu am decis sa incep cu ceaiurile (desi marturisesc ca ma intereseaza si suplimentele si leacurile naturale, dar si uleiurile pentru masaj) si din nou mi-a fost greu sa ma decid doar la trei. Am ales ceai pentru mic dejun (cu anason si menta si cu adaos de galbenele si coada soricelului), ceai negru cu vanilie (nu putea sa lipseasca ceva vanilat) si ceaiul biologic Noapte Buna (cate ajuta la relaxarea mintii si a corpului). Dupa ce le incerc o sa va povestesc despre ele, dar ceva imi spune ca o sa vreau si mai multe.

Pe site am mai vazut produse Burt's Bees si Montagne Jeunesse. La Montagne Jeunesse am vazut o gramada de produse noi, de care nici nu stiam, dar ma tenteaza rau benzile pentru ochi (in special cele anticearcane) si cateva masti necunoscute mie (dar si variantele la tub ale mastilor, mult mai practice), asa ca sa nu va mire daca o sa dau o alta comanda in curand. Taxa de transport este 20 ron si se livreaza prin curier, iar la prima comanda se primeste un discount de 10% (trebuie doar sa va inregistrati pe site).

Cum vi se pare siteul? Stiati de produsele Treets? Va tenteaza ceaiurile Jacob Hooy? Vreti sa va povestesc despre produse dupa ce le incerc?

22 de comentarii

  1. As vrea vrea sa incerc ceaiul pt baie si mastile MJ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce varianta te tenteaza la ceai? Eu am oscilat intre Sleep Well si Relaxing.

      Ștergere
  2. Tentante produsele si ceaiul de vanilie. Chiar sunt curioasa cum este, se simte gustul de ceai negru mai proeminent?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti zic dupa ce il incerc, l-am incercat doar pe cel pentru micul dejun si mi-a placut.

      Ștergere
  3. Sprayul de perna vreau sa-l incerc .Mariana Cioranu

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum iti zic si eu, multe pofte mai ai :))
    Sprayul pentru perna suna atat de bine, de multa vreme tot vroiam un produs de acest gen dar nu l-am gasit. Poate o sa-mi comand si eu unul .Foarte multe produse interesante pe site.Si acum ceva out of topic, nu ne-ai mai povestit de granola cu ciocolata, cum a fost ?Vreau sa fac o comanda pe iherb si as vrea sa le incerc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc, ce sa fac? Eu de-abia astept sa fac baie diseara si sa folosesc ceaiul pentru baie, nu pot sa-ti zic cat de bine miroase. Si am o lista de dorinte si mai lunga.

      Nu mi-a placut asa mult, nu stiu sa-ti zic de ce, dar nu m-a incantat. Am decis sa imi fac singura in casa .... in viitorul apropiat. :)

      Ștergere
  5. Nu am auzit de ceaiurile Treets,dar m-ar tenta sa le incerc,:X:X:,da eu chiar imi doresc sa stiu mai multe chestii despre ele.,scumpa mea numai articole utile ai,sincera sa fiu esti singura care postezi articole fffff utile pentru noi....te pup si te ador :*:*:,chiar imi pare rau ca nu te-am descoperit si eu mai demult

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun spray-ul de perna pentru serile cand Mos Ene vine mai greu. Arunc si eu o privire pe site acum. :) Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/2015/01/the-concept-of-street-style.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de nici una dintre ele. Dar daca ar fi dupa mine toate sunt tentante. Iar spray-ul de perna pare super. Oricui ii place sa se relaxeze si sa iasa putin din cotidian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot siteul sa vina la noi, nu? Am avut si eu sentimentul asta. :)

      Ștergere
  8. Am scris msi devreme. Eu sunt Alina.

    RăspundețiȘtergere
  9. E prima oara cand aflu despre aceste produse si ma tenteaza mult spray-ul de perna (chiar varianta pe care ai ales-o tu), pentru ca uneori mi-e greu sa adorm si simt ca nu ma odihnesc atat de bine, asa ca o perna cu parfum de relaxare cred ca m-ar ajuta mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E interesant, nu? Eu de ceva vreme ma tot uitam dupa unul. Am vrut sa incerc sa-mi fac si singura unul, dar a ramas la stadiul de facut candva. :)

      Ștergere
  10. Camelia, ești un izvor nesecat de noutăți cosmetice! Mă bucur că ai ocazia și îți permiți să testezi tot ceea ce îți place. Așa reușim și noi să auzim de tot felul de produse faine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, ar fi bine sa-mi permit sa incerc chiar tot ce-mi doresc eu. Incerc sa imbin utilul cu placutul si sa nu dau faliment. :)

      Ștergere
  11. arata bine produsele lor. PS: azi m-am ralaxat si eu in cada, de era sa adorm :)

    RăspundețiȘtergere