Pai sa fie! Pentru mine!

6.12.14


V-am spus ca nu ratez oferta de Black Friday a celor de la Pai Skicare... si n-am ratat-o! Numai ca m-am cam blocat cand am primit coletul dupa 4 zile (mereu am asteptat peste 2 saptamani cand am cumparat de la ei), dar nu poate decat sa ma incante lucrul asta. Mi le-am dorit, au ajuns la mine si am de gand sa ma bucur din plin de ele. Sunt cadoul meu pentru mine de Craciun.


Oferta de care am profitat este cea de care v-am zis aici - am cumparat Starter Kit (Lotus&Orange Blossom BioAffinity Skin Tonic, Camellia&Rose Gentle Hydrating Cleanser si Avocado&Jojoba Hydrating Day Cream - produsele au venit intr-un sac de panza foarte misto) si am primit cadou Ultimate Upgrade Kit (Kukui&Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator, Sea Aster&Wild Oat Instant Calm Redness Serum si Echium&Argan Gentle Eye Cream).

3 dintre produse le stiu (cleanserul si exfoliantul imi plac la nebunie si v-am povestit deja de ele pe blog - sunt printre cele mai bune produse incercate de mine de-a lungul timpului, crema cu avocado si jojoba am avut-o in varianta mini si am avut si niste mostre, e buna si-mi place, dar nu mi se pare fenomenala), iar 3 sunt noutati si pentru mine (tonerul, crema de ochi - care a castigat numeroase premii si serumul - lansat anul asta si pe care imi doream mult sa-l incerc). De-abia astept sa incep sa le folosesc, eu nu ma prea entuziasmez cand vine vorba de produse de ingrijire a tenului pentru ca n-am probleme mari (n-am avut niciodata), de data asta sunt nerabdatoare.

Voi va faceti vreun cadou de sarbatori? Unul care sa va mearga la suflet si sa va bucure?

23 de comentarii

  1. Cadoul meu e tot de la Pai, il primesc de Craciun. Abia astept! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa le folosesti si tu cu placere, ce set ti-ai luat?

      Ștergere
  2. De Craciun nu-mi fac niciun cadou pt ca mi-am tot facut pe parcursul anului mai mult decat in restul anilor. Mi se pare foarte tare in schimb ca lumea isi graveaza initialele pe obiecte sau bijuterii, eu le am deja pe niste cosmetice care mai sunt si super bune :)) Multumesc ca ai scris despre ele. La un moment dat o sa-mi iau si eu ceva de la ei. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mi-am facut pe parcursul anului. Si ce daca? Merit si mai mult. :))

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu placere , stiu ca ti le-ai dorit foarte mult .Si eu trebuie sa primesc cateva colete , dar pe ala de pe feelunique il astept cel mai mult . Sunt curioasa de fardul de ochi .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anamaria, curiozitatea astea ne mananca zilele, nu? :)

      Ștergere
  4. Cadouri imi fac mereu, recunosc, daca imi place ceva tare mult si imi ramane gandul la ceva imi cumpar pana la urma.
    Asa a fost cu extensiile pe care mi le-am dorit de mult timp si cu setul de perle pe care mi l-am dorit din primavara, au fost foarte dorite si simt o satisfactie cand ma uit la ele si le port, cu atat mai mult ca mi le-am luat cu reducere.
    Cred ca imi voi mai face un cadou si de sarbatori... mai mult ca sigur.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, neaparat sa ne arati si noua setul de perle, ca prea l-ai laudat :) Poate ne dai linkul magazinului , sa le folosesti cu placere :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    2. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat Mihaela si sa-ti faci un cadou inspirat si de Craciun. :)

      Ștergere
    3. Merci! Le-am luat de pe ambrabijuterii.ro.
      Am intrat pe site si nu mai sunt, nici setul (colier si cercei) si nici bratarica si nu mai au nici sectiunea cu produse vandute ca sa va arat.

      Ideea e ca nimic din ce este pe site bijuterii cu perle nu seamana cu ce am luat eu: perle de cultura (ovale si bejulii-piersicii) si model diferit si special zic eu (un fel de zig-zag, ceva de genul). Cele ramase nu prea imi plac (exceptie vreo 2 piese).

      Mihaela I.

      Ștergere
    4. Mihaela, am inteles situatia . Cunosc magazinul, mi-am comandat si eu 2 perechi de cercei de la ei, chiar zilele trecute , pentru ca au avut o reducere de mos .
      (Anamaria)

      Ștergere
  5. Arata superr toate, sa le folosesti sanatoasa :*.stau si ma intreb cum de faci fata la atatea produse,...pe care le ai...le termini la timp?, nu expira? Sunt curioasa scuze sper ca nu te superi ca te intreb te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu am multe produse de ingrijire a tenului pentru ca sunt foarte atenta la ce pun pe fata mea. Si nu, nu arunc produse pentru ca expira. Daca nu folosesc ceva sau nu mi se potriveste dau mai departe. Chiar nu am la ce sa fac fata pentru ca nu adun produse. Daca cumpar ceva inseamna ca am nevoie si ca le folosesc.

      Ștergere
  6. sunt super,sa le folosesti cu drag! eu nu imi fac nici un cadou,insa celor dragi le fac cu cea mai mare placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cadouri fac si eu multor oameni, dar nu uit niciodata de mine - nimeni nu stie mai bine decat mine ce-mi place si ce-mi doresc.

      Ștergere
  7. este de apreciat o persoana care isi face singura cadouri. eu la partea cu iubirea de sine mai am de lucrat. ma gandesc mereu la celelalte persoane din jurul meu si prea putin la mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a zis cineva anul asta o chestie interesanta - daca nu esti in stare sa te iubesti pe tine, cum poti sa ii iubesti pe altii cu adevarat? Gandeste-te la asta ...

      Ștergere
  8. Asta e o oferta de care imi pare rau ca nu am profitat, atunci mi-a fost imposibil si acum imi plang de mila, mai ales ca mi s-a terminat si exfoliantul luat in ianuarie...
    Dar tie iti doresc sa le folosesti cu drag si sa mai scrii despre ofertele lor, ca sa fiu si eu pe faza cu cardul! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am fost pregatita financiar, dar stiam ca oferta d-asta nu mai vad curand, asa ca am de gand sa ma bucur de ele. :)

      Ștergere
  9. Camelia, arată foarte bine produsele. Am citit postările tale mai vechi despre ele, precum și pe cea cu oferta. O ofertă foarte, foarte bună, deși prețul kitului nu sună tocmai ieftin. Dacă iei în calcul calitatea, dar și cadoul oferit îți dai seama că este chiar ok.
    Pentru Crăciun vreau să-mi cumpăr o chitară nouă și un set bun de microfoane. De obicei îmi cumpăr singură cadourile mai scumpe, nu vreau să fiu un stres pentru cei apropiați. Mă mulțumesc cu puțin din partea lor, excepție ar putea să facă sora mea :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te uiti la cat costa la noi un singur produs de la Pai te iei cu mainile de cap ... am zis de atunci ca nu este o oferta ieftina, dar tocmai asta a facut-o atat de interesanta. Produsele sunt chiar bune si nu se termina in 2 saptamani, eu nu prea ma exprim despre produse ca fiind o investitie, dar de data asta cam asa e - una gandita buna.

      Habar n-aveam ca esti pasionata de chitara, sa ti se indeplineasca toata dorintele si inca cateva pe langa (alea pe care nici nu stiai ca le ai).

      Ștergere
  10. Abia astept sa comand si eu niste produse PAI. Macar uleiul <3. Despre care toata lumea scrie asa frumos incat eu deja visez la el. Oferta asta a fost super. Pacat de lipssa de bani.
    Asa cum spune si Adina, sa mai scrii despre ofertele lor tentante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era o oferta si la ulei, parca, cu inca un produs editie limitata. Sper sa ti le achizitionezi curand si sa-ti satisfaci curiozitatea. :)

      Ștergere