Doar 5: extra rasfat

11.7.14

M-am limitat eu la 5 produse la unele categorii, insa nu aveam cum sa nu introduc o categorie de rasfat - produse care ma fac sa zambesc si-mi fac viata un pic mai frumoasa. As putea sa traiesc fara ele, dar nu vreau. De ce sa-mi refuz anumite placeri?

Uleiul cu macese de la Pai (il puteti cumpara de aici) il folosesc de cateva luni si-mi place mult, nu obisnuiesc sa-l folosesc zilnic, ci mai degraba ca un tratament o data sau de doua ori pe saptamana sau cand simt ca pielea mea are nevoie de hidratare intensa. Despre masca cu oxigen de la Sue Devitt v-am povestit aici, este unul dintre produsele mele preferate din toate timpurile, trebuie sa-mi fac stoc cat mai am de unde s-o cumpar. Despre mastile de fata ce sa va spun? Am perioade cand ma rasfat la 2 zile cu cate una si perioade cand uit cu desavarsire - in perioada asta incerc mastile Montagne Jeunesse si am ales-o pe cea cu ciocolata alba.


Samponul uscat de la Batiste nu prea intra la categoria rasfat pentru ca de cele mai multe ori e o necesitate si m-a scos de multe ori din impas (si recunosc ca uneori il folosesc doar pentru a da volum parului), dar a trebuit sa-l incadrez undeva si am facut-o aici (doar stiti ca nu traiesc dupa reguli). Despre sarea exfolianta de la Greenland v-am povestit aici - o pot folosi atat ca exfoliant (singura sau combinata cu gelul de dus), dar si ca sare de baie, asa ca nu aveam cum sa n-o pastrez.


Mi-a fost greu sa ma decid ce si cum pentru ca sunt multe produse care imi fac viata mai frumoasa si la care nu as vrea sa renunt. Voi ce preferate aveti la categoria rasfat?

6 comentarii

  1. N-am folosit pana acum nicio masca de fata de la Montagne jeunesse, de acum inainte.. si sunt sigura ca mi-o voi lua pe asta cu ciocolata alba, pare prea.. yummi :D macar face ceva sau e doar de rasfat? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Am preluat si eu aceasta "idee" cu DOAR 5 :)) daca esti curioasa o poti vedea aici:
    http://hannelore-gurbet.blogspot.ro/2014/07/doar-5.html

    pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai starnit interesul pentru uleiul de macese de la Pai ( macesele , se stie ca au un continut foarte mare , daca nu ma insel cel mai mare , de vit. C ) Probabil asta sa fie secretul acestui ulei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se prea poate, sunt variante si mai ieftine (am vazut ceva pe iHerb) daca vrei sa incerci fara sa dai atatia bani.

      Ștergere