De la mine ... pentru mine

29.7.14

De cateva saptamani ma tot intreb ce-mi doresc de ziua mea - si ma refer la lucruri materiale, nu la dorinte de alt gen. Am vrut sa-mi iau ceva, dar pur si simplu n-am stiut ce. Singurul lucru care m-ar fi tentat era o pudra de la Hourglass, dar m-am gandit ca mai am multe altele de terminat si chiar nu e cazul sa arunc atatia bani doar pentru un moft.

Pana la urma am vazut o oferta pe StrawberryNET si n-am rezistat - mi-am luat apa de toaleta Flirty Alice de la Vivienne Westwood aparuta anul trecut. Nu stiam cum miroase varianta asta, insa Naughty Alice mi-a placut mult si cand am citit descrierea variantei Flirty am simtit ca o sa-mi placa si asa si e - parfumul este interesant - incepe cu note de citrice proaspete si se dezvolta intr-un parfum cu note lemnoase care te intriga. Mi se pare perfect pentru serile cand vreau sa ma simt intr-un anumit fel, desi l-am purtat si ziua fara probleme.

Cand vi l-am aratat pe Instagram am primit cateva comentarii cum ca nu persista si m-am mirat, desi e apa de toaleta (singura varianta disponibila) eu inca il mai simt si dupa 8 ore, deci chiar m-a surprins placut. Am dat cam 75 ron pe el (cu reducerile din momentul ala) si imi place mult.


Cand am dat comanda pentru parfum am pus in cos si un produs de machiaj ca sa nu platesc transportul - mi-am luat the Ultimate Fast-Fix Concealer de la Ultrafresh - Subdued, pe care pusesem ochi de ceva vreme intrucat mi-a amintit de Secret Camouflage de la Laura Mercier. N-am apucat inca sa-l folosesc, dar am mari asteptari de la el.



Imi mai doream cateva carti de Osho (impropriu spus de Osho ca nu a scris el nimic) si am dat o comanda pe Elefant, comanda la care am primit cadou si cartea Prea multa fericire de Alice Munro pe care chiar vroiam sa o citesc. Mi-am dorit cartile (si inca mai am cateva dorinte), dar nu pot sa le citesc - am incercat in vreo doua seri si m-a luat o durere de cap groaznica. Am luat-o ca un semn ca nu-s pregatita pentru anumite informatii, asa ca mai asteapta pana la toamna/ iarna.



Mi-am mai facut eu cateva mici bucurii si urmeaza sa ma duc la cumparaturi dupa ziua mea, asa ca sa zicem ca asta a fost un fel de teaser pentru cadourile de ziua mea.

18 comentarii

  1. Si mie imi place sa imi fac singura cadouri pt ca stiu sigur ca o sa imi placa ce imi cumpar:)) :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da (ar trebui sa vezi ce zambet am pe fata acum). Daca nu stim noi ce ne place cine sa stie?

      Ștergere
  2. Hmm, se apropie si ziua mea, trebuie s-o pun de-un wishlist :))
    Am vazut si eu parfumul, dar nu prea imi vine sa-mi iau parfumuri pe "ne-mirosite", desi in fiecare zi intru pe strawberry sa vad ce oferte mai au..
    Sa le folosesti/citesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu am mers pe instinct de data asta si nu m-a inselat, nici eu nu prea obisnuiesc sa cumpar parfumuri fara sa le incerc inainte.

      Ștergere
  3. Si mie imi place sa imi fac bucurii singura, pana la urma noi stim cel mai bine ce vrem. Cel mai mult dintre cumparaturile tale ma intereseaza cartile. Tot aman sa ma duc la biblioteca sau sa imi cumpar niste carti.. cred ca e timpul sa citesc ceva. Aveam un timp in care rar stateam pe la calculator, citeam non-stop carti. A cam trecut timpul ala, dar era mai bine ca acum. Si parfumelul arata interesant. Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am perioade cand citesc mult si perioade cand nu ma ating de nici o carte, dar imi place sa am ce citi cand ma apuca. Multumesc :)

      Ștergere
  4. Sunt de acord sa-mi fac uneori cadouri singura, dar imi place sa fiu si surprinsa de cei dragi cu mici atentii. Sa folosesti cu palcere tot ce ti-ai achizitionat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, asa e cel mai bine si la mine e reteta de succes - de la mine si de la altii, in final se strang o gramada de cadouri frumoase.

      Ștergere
  5. Sunt curioasa de concealer dar si de parfum . Sa folosesti cu drag noile achizitii si sa te bucuri de ele.
    ps: in sfarsit am incercat si eu parfumul Flowerbomb si chiar seamana cu La vie est belle ( in special edp)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anamaria, e interesant parfumul, se dezvolta frumos, imi place destul de mult acum la inceput - sa vedem in timp cum e. :)

      Ștergere
  6. Si eu na cadorisesc singura :)) In ultima vreme cam des pt "sanatatea" bugetului meu. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu o fac mereu, cateodata devine activitate periculoasa pentru contul meu bancar. :)

      Ștergere
  7. Am uitat sa intreb esenta: cum e parfumul? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant, imi place mult, nu stiu sa-ti spun cu ce seamana cu nu mi se pare ca seamana cu alt parfum. :)

      Ștergere
  8. La multi ani!!!! Esti un suflet cald si frumos, te admir sincer chiar daca nu te cunosc:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Faine cadouri ti-ai facut. Si eu imi doresc sa citesc Osho, dar il tot aman pentru ca stiu ca am nevoie de linsite multa ca sa-l pot intelege.
    Sa ne arati si celelalte achizitii dupa ce mergi la cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e nevoie de o anumita stare sa poti sa si intelegi ce citesti. :)

      Ștergere