Doar 5: machiajul buzelor

24.7.14

Alegerea produselor pentru buze a fost una dintre cele mai usoare pentru ca stiu exact ce folosesc cel mai des si ce-mi place. Nu m-am aruncat la culori nebune pe care stiu ca le-as purta o data la nu stiu cate luni, ci am ales produse pe care chiar le folosesc de cateva ori pe saptamana.

Glossul cu efect de marire al buzelor Bunny de la Buxom Lips (nu stiu de ce nu mai produc gama asta, sunt nemaipomenite) este unul dintre produsele mele preferate din toate timpurile si trag de el sa nu se termine pentru ca nu mai am de unde sa-l iau.

Balsamul cu fructul pasiunii de la Greenland imi place la nebunie, il folosesc de mai bine de 2 luni si n-am mai intins mana dupa alt produs de genul asta. Categoric il voi cumpara, poate o sa incerc alta aroma, desi si asta imi place mult.

Despre Fashion Scoop Cremesheen Glass de la M.A.C. v-am povestit de multe ori pe blog, nu stiu al catelea tub este (inca mai am o rezerva in sertar, dupa ce o folosesc o sa plang dupa el), imi place mult de tot si desi mai am cateva nuante din gama asta care sunt foarte frumoase, tot dupa asta intind mana. Iubire adevarata, ce sa mai zic.

Stiam clar ca intre cele 5 va fi si un Buttergloss de la NYX, dar m-am hotarat greu la nuanta - am oscilat intre Apple Strudel (pe care o vedeti mai jos) si Creme Brulee. Puteti vedea aici toate nuantele disponibile (zilele trecute au aparut niste noutati). Imi plac mult glossurile astea, am 3 nuante si parca as mai vrea cateva. M-am hotarat la Apple Strudel pentru ca e mult mai vesel decat alegerile mele obisnuite si uneori simt nevoie de culoare.

Ultimul produs este un ruj de la M.A.C. si am oscilat si aici intre 2 nuante, insa in final am ales un ruj nude pentru ca este genul de ruj dupa care intind mana cel mai des. Este vorba de Fleshpot pe care cel mai des il port combinat cu Fashion Scoop - perfect nude lips dupa parerea mea.


Care sunt cele 5 alegeri ale voastre?

8 comentarii

  1. Trebuie sa incerc si eu neaparat balsamul de buze de la Greenland cu fructul pasiunii. Am avut ocazia sa-l incerc doar pe cel cu cocos si este delicios, aromat si hidratant. Eu iubesc aroma de fructul pasiunii in parfumuri, deci banuiesc ca imi va placea si asta (cu conditia sa nu fie extrem de puternic parfumat si ametitot). Din pacate, ma enerveaza ca nu prea am cum sa le miros decat daca le cumpar. Si sunt printre cele mai scumpe balsamuri de buze pe care le stiu. Deci astept sa mai consum in "stash" inainte sa ma arunc la o alta achizitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este foarte parfumat si nici nu deranjeaza deloc, pe mine si cel cu rodie ma tenteaza mult, dar parca si ala cu cacao si vanilie, prea multe ...

      Ștergere
  2. 1) balsamul pentru buze de la Nivea A Kiss of Vitamin Swirl, Wild Apple & Acai Berry(luat de pe iherb , dar ma tenteaza foarte tare si al tau )
    2)Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Feeling Feline (preferatul meu)
    3) NYX buttergloss peaches and cream (si eu vreau mai multe nuante)
    4)Creion contur buze NYX tangerine + sand pink
    5)Maybelline Colour Whisper pink possibilities ( o nuanta foarte naturala si frumoasa)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesante alegerile tale, nu stiu balsamul ala de la Nivea, o sa ma uit la el, macar de curiozitate.

      Ștergere
  3. Foarte interesantă postare. Cum este balsamul de la Greenland, e hidratant? Se întinde bine pe buze?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Annie, e hidratant si se intinde bine, mie imi place mult de tot.

      Ștergere
  4. Cat de mult imi doresc si eu un ruj mac♡♡♡

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot sa aleg doar cinci produse, e ca si cum m-ai pune sa aleg doar cinci oje :)). Desi alesul ojelor chiar ar fi o misiune imposibila. Dar daca ar fi sa aleg, totusi, aleg rujurile si / sau gloss-urile mate. Desi nici alea glossy nu sunt de lepadat. Vezi? Nu pot :))

    RăspundețiȘtergere