Oferta Yves Rocher de iulie

1.7.14

Luna trecuta nu v-am povestit de oferta de la Yves Rocher, asa ca luna asta m-am gandit sa o fac, mai ales ca unul dintre cadouri este unul din cele mai bune produse incercate de mine de la ei - ma refer la Sexy Pulp, va povestesc imediat detalii. Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 99 ron (costul prin curier este 15 ron acum deci merita o comanda mai mare daca ma intrebati pe mine) si beneficiati de o reducere de 35% la cel mai scump produs din cos (exceptiile le vedeti mai jos)

http://ttap.co/18oSXVq

La o comanda de minim 39 ron primiti un cadou la alegere: gel de dus - una din cele 5 arome (nuca de cocos, ulei de masline, piersica, mure sau zmeura) / gel crema Zero Defecte / Sexy Pulp Ultra Volume Mascara (de care va ziceam la inceput - un produs super bun pe care il recomand - din pacate oferta este pentru cel brun, asa cum bine ne-a zis o cititoare in comentarii) sau trusa Vanity + portfard lila.

http://ttap.co/18oSXVq
 
http://ttap.co/18oSXVq

Pentru o comanda de minim 89 ron puteti sa alegeri un alt cadou: setul Monoi (ulei pentru corp si par + apa hidratanta parfumata - valoare 92 ron) sau setul modern de 3 bagaje bordo. Eu as alege setul Monoi, am avut apa parfumata si este interesanta pentru mare si soare - nu e stilul meu, dar sunt sigura ca multora le este pe plac.
http://ttap.co/18oSXVq

Pentru o comanda de minim 89 ron puteti beneficia si de ofertele speciale - in limita stocului disponibil. Pe mine nu ma tenteaza nici unul dintre cele 3 produse, dar poate pe voi da. In plus pe site sunt o gramada de produse din editia limitata de vara (pe mine tare ma tenteaza apa de toaleta - cea de anul trecut, Retropical, mi-a placut mult si gelurile de dus gomante, de care v-am mai spus cand au aparut).

http://ttap.co/18oSXVq
 
Va tenteaza? Aveti de gand sa va luati ceva? Gasiti aici toata oferta. Daca sunteti abonati la newsletterul lor uitati-va si pe mail - eu am primit o oferta cu un parfum Flowerparty (ca tot va ziceam ieri de el) de 30 ml la o comanda de minim 109 ron.

8 comentarii

  1. Am vazut si eu azi ofertele, sunt tentante...dar eu stau cumintitca, pentru ca am profitat de oferta cu 1 ron, am primit pachetul zilele trecute . Multumim pentru informatie , te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat asa : spray protectie invizibila cu SPF 30 , laptele dupa plaja , gomajul pentru picioare, noul gel de dus exfoliant (aroma capsuni) , iar produsul la un 1 ron, am ales Comme une Evidence intense + cadoul surpriza care a constat in Serum Vegetal expert anti-riduri profunde . Pup
      (Anamaria)

      Ștergere
    2. Astept sa-mi spui cum e gelul ala nou, n-am apucat sa-l comand ... inca. :)

      Ștergere
  2. Ador rimelul asta, sunt la al 3-lea si am vrut sa profit de oferta asta, noroc ca m-am uitat mai bine si rimelul oferit e brun :(
    Atentie sa nu va pacaliti (am dat pe +mai multe info si acolo scrie ca e brun)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu ma incanta oferta...a ta e mai buna decat cea de pe e-mail.
    Doar setul Monoi ma intereseaza, uleiul il am, nu ma da pe spate dar e bunicel si sa-l folosesc iar apa aceea parfumata o sa mi-o cumpar sa vad cum este. Poate miroase diferit de ulei care nu imi prea place.

    Stie careva cum este lotiunea dupa plaja - cea pt prelungire bronz? Dar autobronzantele?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu cum sunt, poate le-a incercat altcineva si te ajuta cu o informatie.

      Ștergere