Together Naturals - suplimente naturale?

25.7.14

Ma uitam acum cateva saptamani pe siteul Organic Baby la suplimentele de la Together Naturals si mi-au starnit interesul - eu in ultima perioada n-am mai luat nici un fel de supliment, simt ca ficatul meu nu mai "duce" nimic, asa ca mi s-a parut mai mult decat interesant faptul ca ingredientele sunt extrase exclusiv din plante si din natura. Si cum universul mi-a auzit gandul saptamana trecuta am primit propunerea de a testa produsele si raspunsul meu a fost bineinteles da.

Puteti vedea aici intreaga gama de produse, eu am ales vitamina C si complexul de multivitamine si minerale - m-am gandit ca in perioada asta ma vor ajuta mult, mai ales ca nu-mi vine sa mananc nimic cand simt cat de cald e.


Am inceput sa le iau de cateva zile (si recunosc ca uneori am desfacut capsulele si le-am pus in smoothie, deci mi se par fantastice daca vreti sa le dati copiilor), deci nu se pune problema sa va povestesc despre efecte sau daca vad vreo schimbare, mai degraba m-am gandit ca ar fi util sa va povestesc de ele pentru ca sunt sigura ca nu toata lumea stie ca exista si o alternativa naturala pentru suplimente.


Si nu pot sa nu va spun ca imi place la nebunie ambalajul - chiar e ca o gura de aer dupa ani in care am vazut suplimentele numai in tuburi. Punga este micuta si se sigileaza dupa fiecare utilizare, tot conceptul mi se pare reusit - de la culori pana la cele mai mici detalii. Nu este important in alegerea unui produs, dar pe mine ma incanta si n-am de ce sa nu recunosc.

Sunt curioasa ce parere aveti voi despre suplimentele astea, daca va tenteaza, cum vi se par preturile, daca vreti sa va povestesc despre ele dupa ce le incerc cum trebuie.

2 comentarii

  1. M-am uitat la vitamina C , ce iau frecvent si concentratia mie se pare mica. Insa ma bucur extrem de mult sa sint varianta naturale la vitamine. Imi plac postarile de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am luat vitamina C pana acum, nici macar nu m-am uitat la concentratie, recunosc. :)

      Ștergere