Plasturi puncte negre Montagne Jeunesse

9.7.14

De-a lungul timpului am incercat diverse tipuri de plasturi si am avut diverse experiente - unele placute, altele mai putin placute. In ultima vreme am folosit unii de la Skinline si chiar mi-au placut, dar eram foarte curioasa sa vad cum sunt plasturii de la Montagne Jeunesse - carbune natural din lemn de esenta tare si cenusa vulcanica - cum sa ratez asa ceva?


In pachet sunt 3 plasturi, pretul este in jur de 10 ron, tinand cont ca eu folosesc un plasture la 2-3 saptamani, pretul mi se pare ok. Nu m-a incantat foarte tare culoarea gri a plasturelui desi initial mi s-a parut interesanta - am vrut sa pun o poza cu moaca mea cand l-am folosit, dar aratam foarte ciudat, asa ca pot sa spun ca ii prefer pe cei albi (si intre noi fie vorba cred ca si Bella ii prefera ca s-a uitat ciudat la mine cat am stat cu plasturele pe nas).

Mi-am curatat fata, am udat zona nasului si am aplicat plasturele - ce am observat din prima a fost ca nu este la fel de lipicios ca altele pe care le-am incercat si asta mi-a placut desi m-am gandit ca e posibil sa nu fie la fel de eficient. M-am intins pe canapea 20 minute si m-am relaxat ascultand muzica - nu am avut senzatia ca ma strange pielea cum am patit-o in alte dati. 

Am tras plasturele dintr-o singura miscare, insa nu s-a curatat bine si am ramas cu ceva urme pe nas - le-am indepartat usor cu o discheta demachianta si apa micelara. Pielea nasului era fina si nu s-a inrosit deloc, insa n-am putut sa vad ce-a scos plasturele datorita culorii lui inchise (la plasturii albi se vede perfect ce a reusit sa scoata), dar mi-a placut cum a ramas nasul.


Nu sunt cei mai buni plasturi pe care i-am incercat, insa isi fac treaba - in conditiile in care eu nu am cine stie ce puncte negre si nici pori imbacsiti. Voi folositi plasturi pentru punctele negre? Cum vi se par? I-ati incercat pe acestia de la Montagne Jeunesse?

15 comentarii

  1. Eu am incercat mai multe feluri de plasturi, pe unii nici nu mi-i mai amintesc acum, dar cu toti am avut aceleasi rezultate, inclusiv cu cei de la Montagne Jeunesse.
    Cel mai bine mi-a facut, insa, un scrub de fata cu caise de la St. Ives, primit de la o prietena de-a mea. De cand il folosesc pe acela nu mai am probleme cu punctele negre si nici cu porii. Nu am mai folosit plasturii de vreo 4-5 luni, de cand am scrubul, si eu foloseam cam 1 data pe luna un plasture, dar le mai scoteam si cu aparatul ala uracios sau cu unghiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am probleme cu punctele negre si nici cu porii (folosesc mereu exfoliante pentru fata - acum am ceva cu caise de la Queen Helene, seamana cu cel de la St.Ives de care zici tu), insa din cand in cand imi place sa folosesc cate un plasture. :)

      Ștergere
  2. Eu i-am incercat si am fost multumita de ei. Nu scapi de toate punctele negre, dar isi fac treaba plasturii cat de cat. Ca sa iti dai seama ce a iesit poti da cu degetul usor deasupra plasturelui dupa ce a fost luat de pe nas :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am puncte negre, deci nu prea am de ce sa scap, dar imi place senzatia de piele curata - am dat si eu cu degetul dar n-am simtit nimic datorita texturii plasturelui.

      Ștergere
  3. cred ca am vazut ceva de genul in Auchan. azi trec pe acolo sa-mi iau si eu, sunt curioasa :0 te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mă așteptam să am parte de niște rezultate mai bune, nu am văzut mare diferență ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt altele mai eficiente, astea mi se par potrivite pentru un nas cu probleme minore. :)

      Ștergere
  5. Eu am folosit doar de doua feluri - acestia si unii de pe iHerb care erau, de fapt, pt barbie dar eu i-am pus pe nas. Mi s-au parut foarte buni, mai buni decat astia de la MJ (la care m-a enervat negreala care curge) si mai buni chiar decat plasturii speciali pt nas de la aceeasi firma. Si pretul e mai bun. Inainte erau la freebies dar nici cu 0,50 dolari nu am de ce sa ma plang.
    http://www.iherb.com/United-Exchange-Face-Cleansing-Strips-3-Strips/54676 astia sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu adeseori folosesc plasturi pentru nas pe barbie si pe frunte (intre sprancene) daca simt ca am nevoie - stiu de cei de pe iHerb, ii am si eu, dar n-am apucat sa ii folosesc.

      Ștergere
  6. Da, și acum mai am unul în trusă. Este bun și nu prea. Adică, sunt mai eficienți dacă înainte stai un pic în abur ca să se deschidă mai mult porii. Așa cum indică ei, doar să uzi zona, nu prea faci mare lucru. E testat :))
    Pupici
    LessIsMoreBySimina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice tratament e mai eficient cu aburul inainte, dar cine are timp/ rabdare? Eu nu. :)

      Ștergere
  7. Nu sunt buni... deloc! :(

    RăspundețiȘtergere