Cateva produse nou intrate in viata mea

3.7.14

Parfumurile roll-on de la Pacifica imi bantuie mintea de cateva saptamani, in special varianta Island Vanilla (o gasiti aici - pe voi ce varianta va tenteaza?), stiti ca nu-mi place sa raman cu curiozitatea, asa ca a ajuns in posesia mea. E dulce, dar are ceva floral si fresh in el, ceva ce mie imi place mult. O sa va povestesc despre el dupa ce-l folosesc un timp.


Am tot citit despre Sophyto si am primit si ceva intrebari de la voi daca stiu cum sunt produsele, asa ca in prezent folosesc doua dintre ele: Eye Contour Serum si Tocotrienol Super Skin Concentrate. O sa revin cu o postare detaliata despre ele dupa ce le folosesc o perioada, prima impresia este una foarte buna.


Cu intarziere mi-a ajuns si comanda data pe elefant acum vreo doua saptamani. Eu am beneficiat de o oferta de care v-am spus la momentul ala pe Facebook (11 ron reducere la o comanda de 33 ron si transport gratuit pentru cosmetice) si am profitat si de reducerea existenta la cele 2 produse, asa ca totalul pentru comanda asta a fost 24,80 ron. Mi-am luat untul de corp si lamaita italieneasca si vanilie de la Greenland (m-am gandit eu ca e perfect pentru perioada asta, mai ales ca e la tub si este mult mai usor de folosit) si un baton de baie efervescent cu vanilie de la Viilage Cosmetics. Desi nu mai este semnalizata ca oferta separata, mai gasiti inca produse cu 50% reducere aici.


Si nu in ultimul rand vreau sa va arat premiul primit in cadrul campaniei Buzzstore (de care v-am povestit aici) care a fost o surpriza totala pentru ca nu stiam nici macar regulile concursului, dar mi-am vazut numele castigator luni dimineata. Am avut o varianta mini a gelului de dus cu verbina si mi-a placut mult, asa ca sunt foarte curioasa sa descopar sapunul si crema de maini pentru ca sunt sigura ca gelul de dus va deveni repede preferatul meu pentru perioada asta calda.


Voi ce delicii noi aveti in perioada asta?

14 comentarii

  1. gel de dus cu verbina.. uuu, suna.. periculos!! :))) nu stiu daca te-ai uitat la serialul The Vampire Diares, insa eu acolo am auzit pt prima data de verbina :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am uitat, mie verbina mi se pare perfecta pentru vara si caldura asta. :)

      Ștergere
  2. Camelia, am primit si eu pe mail oferta respectiva si normal ca am profitat . Mi-am comandat 2 produse Greenland , un unt pentru corp cu cocos si mandarine si o crema de maini cu papaya .Sunt indragostita de untul de corp , miroase demential .Am platit 32.80 lei pe toata comanda , super, nu?
    Am vazut si eu parfumurile astea pe iherb, unde pretul este mult mai bun decat la noi .Am sa includ unul in viitoarea comanda ...ma tenteaza varianta cu nectar de cocos . Da, ai intuit bine , iubesc cocosul :) Sa folosesti cu drag toate produsele noi .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, ma bucur ca-ti place untul. Le-am vazut si eu iHerb, am cateva in wishlist, dar cine sa astepte atat dupa colet? :)

      Ștergere
  3. PAULA KARINA , exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut gelul :)) si da, am vazut serialul:P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai pe mine nu m-a atras deloc serialul asta? Nici macar un episod n-am vazut. :))

      Ștergere
  4. Vezi daca nu-ti plac vampirii, Camelia :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca de vampiri e vorba, doar ca nu m-a atras serialul ala - prea multa nebunie in jurul lui.

      Ștergere
  5. Sa le folosesti pe toate cu mare drag. Despre parfumurile Pacifica tot aud pe youtube si recunosc ca sunt foarte curioasa, mai ales ca ....ummm VANILIE!:)) Mi se pare foarte interesant ca untul Greenland e ambalat la tun. That's a new concept for me!:)) Si de la L'occitane pana acum am folosit numai crema de maini si picioare. Sunt foarte faine dar inca nu ma incumet sa iau altceva de la ei. Ma tenta gelul de dus cu floare de cires dar ma mai gandesc. Nu e ca si cand n-as avea geluri de dus!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Island Vanilla e parfumul perfect pentru vacanta, sunt tare curioasa cum sunt restul. Eu am mai avut geluri de dus de la L'Occitane, insa numai variante mini. :)

      Ștergere
  6. Hahaha... nu se poate sa nu fi auzit de planta asta pana acum...de fapt pana la serial. Sunteti simpatice.

    Camelia, il gasesti pe net. Simpatic (eu care nu suport filmele cu vampiri), dar parca e preeaaa lung.

    Gama cu verbina nu imi place, am mirosit miercuri cand am trecut pe la un stand L'occitane.
    Sunt reduceri la ei si mi-am luat un balsam de buze din noua gama solara Janipapo cu spf 25 care imi place tare mult.

    Si mi-am luat de la DM 2 uleiuri Jonson Baby Oil pt ca erau la reducere (nu sunt chiar bunatati) si pt ca sunt reduceri si la Palmers o sa trec zilele astea prin DM sa imi iau ceva.

    Si mi-am mai cumparat o lotiune pt piele uscata de Le Petit de Marseillais (tub piersiciu) pt ca eram taree curioasa in legatura cu aceasta marca din moment ce pe (aproape) orice blog citesct despre ea.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma tenteaza, d-aia nici nu m-am uitat. Mie imi place mult cum miroase, mi se pare asa racoritor pentru perioada asta. Sa stii ca m-am uitat si eu la Le Petit de Marseillais ca tot le-am vazut peste tot, dar nu m-a impresionat nimic in mod deosebit si am zis pas.

      Ștergere
  7. sa te bucuri de toate :).

    astept detalii despre untul de corp :).

    RăspundețiȘtergere