Rimmel Natural Bronzer (Sun Dance)

16.7.14

Am incercat cateva bronzere pana acum si inca nu l-am gasit pe cel perfect pentru tenul meu deschis la culoare. Despre Sun Dance de la Rimmel (il gasiti aici - sau cel putin trebuia sa-l gasiti, nu stiu cum am reusit de v-am tot povestit zilele astea de produse care nu mai sunt in stoc - am discutat cu cei de la site si mi-au zis ca stocurile se epuizeaza repede, asa ca daca gasiti ceva ce va place profitati si nu asteptati pentru ca s-a putea sa dispara) am tot citit pe blogurile de afara si era destul de laudat, asa ca atunci cand l-am vazut pe siteul ProduseCosmetice.ro n-am mai stat pe ganduri, mai ales ca are un pret foarte bun - 29 ron pentru 14 grame.


Nu pot sa zic ca sunt foarte incantata de ambalaj pentru ca, desi a fost ambalat cu grija si in folie de protectie, capacul a ajuns crapat - nu afecteaza cu nimic produsul, dar parca nu-mi place sa-l stiu spart. Nuanta aleasa de mine (027 Sun Dance) nu este mata, ci are cateva particule de sclipici auriu, care insa nu sunt deranjate cand este aplicat pe ten. M-am temut sa nu fie prea inchisa sau prea portocalie pentru mine, insa nu este, nuanta mi se potriveste, dar parca tot nu este cel care sa ma faca sa zic "wow, asta e!".


Bronzerul este pigmentat, deloc prafos, se aplica usor si a rezistat ore bune pe tenul meu fara sa oxideze (ca tot mi-a zis Ramona pe Facebook ca ei i se tot intampla), dar parca il vad mai potrivit pentru iarna cand tenul are nevoie de viata decat pentru vremea asta.

Am oscilat intre el si Sun Shimmer Maxi Bronzer (nuanta 001 Sun Kiss) si parca acum ma tenteaza sa-l incerc si pe ala sa vad cum. Produsele Rimmel incercate in ultima perioada mi s-au parut bune, asa ca astept sugestii de la voi.


L-ati incercat? Cum vi se pare? Ati gasit bronzerul perfect pentru tenul vostru?

8 comentarii

  1. Tare bine arata bronzerul, dar vorba ta...stoc 0 . Eu nu cred varianta lor...probabil aduc putine produse si de asta se termina stocul . Eu sunt foarte multumita cu cel de la Yves Rocher ..dar nici nu sunt obsedata de bronzere, cum sunt de alte produse :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu pot sa zic ca ma obsedeaza, dar parca as fi mai linistita daca l-as gasi pe acela. :))

      Ștergere
  2. Mie imi plac bronzerele, sunt lesinata dupa ele.
    Nici eu nu am gasit nuanta perfecta pentru mine, e mai greu se gasit pt ca eu vreau ceva fara roz, portocaliu sau roscatiu.
    Deocamdata nu am, imi voi cumpara del la Sleek kit-ul de conturare cu 3 nuante medium sa vad cum este.
    De anul trecut insa imi fac cu ochiul noile pudre bronzante de la Seventeen, sunt compacte si au doua nuante asa cum vreau eu: fara nuantele enumerate mai sus.
    Ultima pudra bronzanta am avut-o tot de la Seventeen dar era pulbere si avea ceva terracota in ea, dar si asa mi-a placut mult.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai stiu de cand n-am incercat ceva de la Seventeen, daca ma gandesc mai bine nici nu stiu daca am folosit ceva vreodata. O sa ma uit si eu dupa bronzerele de care zici, macar de curiozitate. :)

      Ștergere
    2. Iata-le
      http://seventeencosmetics.com/ro/colour/face/bronzing-powder.html

      Mihaela I.

      Ștergere
  3. si pe mine ma bantuie acest bronzer, dar tind sa cred ca un bronzer mat ( fara bling-bling) isi face treaba mai bine. Cel putin in cazul meu. Nici eu nu am gasit inca ACEL bronzer :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am un bronzer din aceeasi gama, doar ca e nuanta 022 Sun Bronze. Acesta este mat si mai inchis la nuanta decat Sun Dance. In plus, bate spre o tenta rosiatica-maro care mie imi place foarte mult. Un bronzer pecare il consider foarte bun este cel din kit-ul cu blush si bronzer de la Elf, nuanta St. Lucia. Are particule de sclipici auriu, insa pe ten nu este deloc sesizabil. Se zice ca ar fi o copie foarte buna dupa Nars Laguna, mie mi se pare insa mai maro-roscat cel de la Elf si sincer prefer efectul lui, mai ales ca la reducere se gaseste si la 15-16 lei.

    RăspundețiȘtergere