Pacifica Island Vanilla Perfume Roll-On

17.7.14

Despre parfumurile Pacifica am auzit pe Youtube si am si citit cateva ceva pe blogurile de afara, insa de-abia recent am inceput sa poftesc la ele. V-am mai spus ca eu vara ma irit groaznic de la transpiratie, in special in zona gatului si de multe ori nu pot sa folosesc parfum pentru ca alcoolul agraveaza iritatia. Asa ca mi-am dorit mult sa le incerc pe cele de la Pacifica (in speranta ca n-o sa ma mai irit asa) cand le-am vazut pe organicbaby.ro, insa nu m-am putut decide daca vreau varianta roll-on sau varianta solida.


Nu mi-a fost greu sa aleg ce parfum vreau sa incerc - Island Vanilla mi s-a parut mai mult decat perfect pentru perioada asta si in final m-am decis la varianta roll-on. Si am facut o alegere inspirata - parfumul miroase foarte bine, o combinatie foarte reusita de fructe, flori si vanilie, care pe mine ma duce cu gandul la mare si la vacanta. L-am purtat in serile cand am iesit si imi place mult de tot.


Sistemul roll-on pe care il vedeti in poza de mai sus ajuta la o aplicare exacta si fara risipa (eu l-am folosit de mai bine de 10 ori si am consumat foarte putin din el - daca ar fi fost intr-o sticla cu pulverizator era consumat probabil mult mai mult), in ceea ce priveste rezistenta as zice undeva la 4 ore, insa tinand cont ca nu se consuma mult si ca este atat de usor de luat in geanta poate fi reaplicat fara probleme. Nu-mi place de obicei sa reaplic parfumul, dar cu Island Vanilla chiar nu mi se pare o problema, mai ales ca aroma ma face sa visez si ma duce cu gandul departe.

Pretul nu este tocmai accesibil (72 ron pentru 10 ml), dar ca un rasfat de vara merita, eu in mod sigur o sa incerc si alte variante (le puteti vedea aici pe cele disponibile), poate chiar in varianta solida, am o banuiala ca sunt perfecte pentru layering si vreau sa ma conving de asta.

Ati incercat vreunul dintre parfumuri? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. Pot sa il numesc drept un rasfat! Pretul nu e accesibil tuturor, dar il trec pe wishlist :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca si eu le-am aruncat priviri languroase acestor parfumele dar m-a oprit ceva...de domeniu material!:)) Insa chiar cred ca sunt interesante, mai ales pentru persoanele care cauta o alternativa naturala si in acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu mi-am comandat si unul solid, sunt prea curioasa :))

      Ștergere
  3. Interesant...chiar azi ma uitam pe iherb unde sunt mult mai ieftine
    Cred ca am sa comand si eu unul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am adaugat de curand in wishlist-ul de pe iherb :D
      Cu prima comanda, al meu e :)

      Ștergere