Ganduri ... la 35 de ani

30.7.14


Ma gandesc de ceva vreme la ziua de azi ... 35 e doar o cifra, una care nu reflecta foarte mult ceea ce reprezint eu de fapt. Nu mi-a fost niciodata frica de anii pe care i-am implinit (singura mea dorinta legata de varsta a fost cand am implinit 18 ani, vroiam sa imi iau carnetul mai repede si sa ma urc la volan), insa astazi stau si ma gandesc ... nu ma simt de 35 de ani, nu sunt nici pe departe asa cum imi imaginam ca voi fi la varsta asta (nu ca as fi avut un plan bine trasat) si totusi sunt intr-un punct in care multe in viata mea capata sens. Si in acelasi timp simt ca-mi lipseste ceva esential (si nu ma refer la cineva anume sau la vreun bun material).

Pentru ca am fost intotdeauna sincera trebuie sa marturisesc ca aveam in cap o alta idee pentru postarea de astazi, era ceva tot de suflet, cred ca era mai mult o confesiune decat o postare, insa mi-am dat seama ca nu-s pregatita sa vorbesc/ scriu despre asta. Candva ... intr-o zi ... o sa duc la bun sfarsit si gandul ala.

Mi-ar fi placut sa va spun ca la 35 de ani ma simt implinita (si mi-ar fi placut si mai mult sa si fie asa), dar lucrurile nu sunt asa simple, iar eu sunt o fiinta complexa si asta complica tot. Nu m-am imaginat niciodata maritata, nu este ceva la care sa ma gandesc, insa mi-am imaginat ca voi avea un copil destul de devreme, lucru care nu s-a intamplat. Motivele sunt mai putin importante, insa daca ati citit postarea despre infarct banuiesc ca stiti deja cauza. Ceea ce stiu cu siguranta este ca n-as fi fost pregatita pentru un copil in nici un moment de pana acum, asa ca sunt linistita si astept ziua cand o sa se intample. Si daca copilul va veni "la pachet" si cu o mare iubire cu atat mai bine.

Am trait multe pana acum ... si bune ... si rele ... si foarte bune ... si foarte rele. Nu cred ca regret ceva, tot ce mi s-a intamplat m-a adus in punctul in care sunt astazi si m-a transformat in omul care sunt acum. Singurul lucru pe care l-as schimba daca ma gandesc la trecut este modul in care mi-am exprimat sentimentele de-a lungul timpului - as fi mult mai directa si n-as mai luat in calcul atatea variabile, as spune ce simt si as merge mai departe. Adevarul elibereaza si asta am invatat-o pe propria piele. Este singurul sfat pe care il am de dat: nu va temeti sa exprimati ce simtiti, oamenii care merita vor aprecia intotdeauna asta.

Mi-am demonstrat mie ce si cat pot, am facut lucruri pe care unii nu le credeau posibile, am facut greseli, am acordat prea multe sanse unor oamenii care nu le meritau, am pierdut ceva timp incercand sa schimb ce nu putea fi schimbat, am fost sus de tot, am ajuns pe marginea prapastiei, am cazut, m-am impiedicat, m-am ridicat, mi-am lins ranile, am plans, am incercat sa zambesc, m-am redescoperit pe mine, am inceput sa traiesc din nou ... in toti anii astia am fost eu.

Nu sunt pe deplin impacata cu mine si asta n-o stiu multi (daca va intrebati de ce e poza alb-negru asta e motivul, nu este o intamplare, mai am ceva de facut ca viata mea sa fie atat de colorata pe cat imi doresc eu sa fie - sper sa gasesc cat mai repede acel ceva care sa aduca stropul de culoare de care are nevoie viata mea), nici nu este ceva despre care vorbesc des, nici ceva despre care mi-e usor sa discut. Nici macar nu am argumente logice pentru neimpacarea asta, e ceva ce boala a schimbat la mine, ceva ce n-am putut sa sterg/ sa repar si asta nu-mi da pace. Si pana nu fac eu pace cu mine pe planul asta n-o sa ajung niciodata acolo unde imi doresc. Stiu toate argumentele logice, stiu ca nu gandesc bine, dar ... o sa raman la "dar" pentru moment. Poate in ziua in care o sa-mi gasesc cuvintele sa va povestesc despre asta o sa intelegeti mai bine, e ceva cu care ne confruntam toate/ toti la un moment dat sub o forma sau alta. Pana atunci inca ma mai lupt cu proprii mei demoni.

Am in viata mea multe pentru care sunt recunoscatoare si care ma fac sa ma simt vie in fiecare secunda, in acelasi timp traiesc cu dorul celor ce nu mai sunt langa mine (insa am evoluat mult in ultimii 2-3 ani si durerea nu ma mai sufoca), tanjesc dupa multe, invat in fiecare zi lucruri noi, cred ca sunt pe drumul bun desi mai am de parcurs o buna bucata pana sa ajung unde mi-e locul. Insa ma bucur de fiecare lucru care mi se intampla, traiesc cu intensitate fiecare moment si asta cred ca este singurul lucru care conteaza cu adevarat.

Zambesc si asta va doresc si voua - sa gasiti mereu motive sa zambiti pentru ca zambetul este unul dintre cele mai bune "medicamente". Nu stiu ce cuvinte as folosi sa ma descriu astazi, dar probabil ca as putea spune despre mine ca-s agitata, pasionala, misterioasa, sincera, puternica, mandra si inca multe altele, insa ceea ce conteaza cu adevarat este ca sunt un om care iubeste si care nu crede in imposibil.

87 de comentarii

  1. Ma emotionat aceasta postare Camelia,sa sti ca e frumos sa ai copil tanara..eu am 22 de ani si baietelul meu are 6 luni ,dar niciodata nu e tarziu..din cate ai spus esti o persoana puternica si te admir pentru asta♡ iti doresc tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu mi-am imaginat ca o sa am copil dupa 20 ani, dar cred ca e mai bine asa ... stie al de sus cum le aseaza. Multumesc la fel si sa te bucuri de ala mic, sa fie sanatos si sa creasca frumos. :)

      Ștergere
  2. Un buchet de zambete, de flori parfumate si ganduri bune iti daruiesc! La multi ani inca o data!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela, sa ti se intoarca toate gandurile bune. :)

      Ștergere
  3. Foarte emotionant... ai un dar de a scrie, Camelia! La multi ani, draga noastra prietena!!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Camelia! Sa fii sanatoasa si sa ajungi exact acolo unde iti doresti! Sa ai parte de o zi minunata si macar azi sa uiti de toate grijile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, sa stii ca am uitat, pur si simplu m-am simtit bine in pielea mea si am trait fiecare clipa. :)

      Ștergere
  5. La multi ani, om frumos! iti doresc pace in suflet si ordine si disciplina printre demonii interiori. Cat timp dragostea te defineste, nimic nu e pierdut! Sa ai o zi plina de soare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru toate gandurile bune (si nu ma refer doar la asta de acum) si multumesc pentru carte, chiar o sa citesc si eu. :)

      Ștergere
  6. La multi ani! si sa ai parte de multa iubire :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata capata intorsaturi nebanuite exact atunci cand nu ne asteptam, atunci cand suntem siguri pe noi si puternici. Dar noi trebuie sa mergem mai departe, sa fim la fel de increzatori. Stiu din proprie experienta ca daca nu spunem ceea ce simtim cand trebuie, vom trai cu dezamagiri si intrebari cu daca sau poate. Esti o femeie puternica si sunt sigura ca cineva acolo iti pregateste viata pe care nici tu nu ai indraznit sa o visezi, o viata cu un sot minunat, un copil rupt in soare, multa fericire si sanatate. Asta iti doresc eu de ziua ta... sa ai o viata minunata, nu doar o zi; sa zambesti o viata intreaga, nu doar azi; sa fii inconjurata de oameni de ce iubesc mereu, nu doar acum. Ai grija de sanatatea ta si fericirea ta. La multi ani fericiti iti doresc! 35 de ani cu trairi cat nu experimenteaza unii in 2 vieti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni ce te iubesc mereu*
      neatentia asta...

      Ștergere
    2. Multumesc, cuvintele tale au ajuns acolo unde trebuie si-ti multumesc si pentru surpriza de ieri. :)

      Ștergere
  8. La multi ani! Si eu am ajuns la concluzia ca varsta e doar un numar - probabil concluzia asta vine cu maturitatea.

    Iti doresc multa sanatate si sa reusesti sa umpli golurile pe care le simti acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, multumesc, ce ai in suflet ti se vede pe chip, asta am spus mereu. :)

      Ștergere
  9. la multi ani, multa sanatate si fericire

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani! Sa fii fericita!

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani! Eu una cred ca toata viata ne cautam si "crestem" si ca varsta e, totusi, un lucru subiectiv. Oricum, sa ai parte numai de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, asa e, varsta o simti daca o lasi sa devina importanta. :)

      Ștergere
  12. LA MULTI ANI !MULTA ,MULTA SANATATE ! AM SI EU 35 DE ANI CA SI TINE,POATE SI DE ASTA MI-A ATRAS ATENTIA POSTAREA TA.LA FEL CA SI TINE NU MA SIMT CA LA 35 SI NICI NU MA SIMT IMPLINITA,PARCA MAI LIPSESTE CEVA,POATE CER EU PREA MULT ,POATE IN VIATA NU PUTEM AVEA TOTUL .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu m-am intrebat de multe ori daca nu-s pretentiile prea mari, dar de ce sa te multumesti cu putin sau sa faci compromisuri? Sunt sigura ca o sa vina si ziua aia cand totul o sa fie exact asa cum ne dorim. :)

      Ștergere
  13. La multi ani,sanatate si multe zambete!

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Camelia,

    Iti doresc din tot sufletul ca toate dorintele sa devina realitate si viata ta sa fie plina de "culoare" si magie in toate privintele!
    Iti doresc sa gasesti in fiecare zi motive sa zambesti!

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, zambesc mult si des, chiar daca uneori nu-mi vine s-o fac. :)

      Ștergere
  15. Ai scris foarte frumos!
    La multi ani! Iti doresc multa sanatate si sa gasesti solutii pentru tot ce-ti doresti si pare imposibil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, multumesc, am scris cu sufletul, asta fac mereu. :)

      Ștergere
  16. La multi ani, Camelia!
    Ce ganduri sincere ai asternut astazi pentru noi!
    Ma bucur ca finalul este plin de zambet si asta iti doresc de ziua ta, sa-ti zambeasca toti si toate!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai fost foarte sincera! Multumim! La multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Am simtit mult optimism si maxima sinceritate in postarea asta. Se vede ca esti un om bun si ma bucur sa te citesc. Blogul tau este printre primele descoperite de aceea e mai special in ochii mei. Rar sau niciodata nu ai pus poza cu tine si m-am bucurat sa te vad azi, chiar si in alb negru. Semeni putin cu mama mea cand era mai tanara. Poate o sa-ti dau poza o data sa vezi :D.
    La multi ani si aici si multe bucurii iti doresc, in special un copil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Fede, vor veni toate la momentul potrivit. Pe cat de fara culoare e poza asta, pe atat de colorata am fost eu ieri. :))

      Ștergere
  19. Draga Camelia,iti urez un sincer LA MULTI ANI din toata inima.Sa ne traiesti 10000 de ani,sa fii la fel de frumoasa,minunata,vesela,inteleapta,sa primesti de la viata numai bucurii si impliniri si Dumnezeu sa te protejeze mereu pe tine si familia ta.Sa-ti traiasca fiul sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.Cat de spre cifra....iti doresc ca in suflet sa te simti ca de 25 mereu....chiar si la 105 de ani....sufletul tinar ne tine si fizic tinere....iti spun eu care tocmai ce am implinit o cifra....47....si pe care o simt ca de 27 :).Oricat de obosita sau de suparata as fi....incerc sa ramin vesela si vioaie tot timpul si asta ma ajuta foarte mult.Te imbratisez calduros si te pup de nu te vezi :) :* :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neta, multumesc mult, si tu sa ramai la fel de libera ca acum. :)

      Ștergere
  20. La multi ani, Camelia! :*

    O imbratisare mare, mare, alaturi de ganduri senine, din partea mea pentru tine, astazi si nu numai!
    Iti doresc o zi cu adevarat speciala, precum esti si tu inside and out!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ada, a fost o zi frumoasa si eu m-am bucurat mult. :)

      Ștergere
  21. Am primit acest mesaj pe mail


    "In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii...
    ...ca viata incepe acum - chiar acum -
    si nu maine, poimaine sau raspoimaine.

    Viata incepe din nou, in fiecare minut, al fiecarei ore, al fiecarei zile.
    Asta inseamna ca totul se poate schimba intr-o clipa.
    Mai inseamna si ca poti avea un nou inceput, oricand doresti.
    De ce sa amani, pentru o alta zi, acea decizie la care ai tot cugetat...
    oare nu pui, pur si simplu, insasi viata in asteptare?

    Nu va trebui sa te gandesti nici macar o secunda, ca sa stii
    exact de ce ai primit astazi, acest mesaj.
    In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii...
    ...ca viata incepe acum - chiar acum -
    si nu maine, poimaine sau raspoimaine.

    Viata incepe din nou, in fiecare minut, al fiecarei ore, al fiecarei zile.
    Asta inseamna ca totul se poate schimba intr-o clipa.
    Mai inseamna si ca poti avea un nou inceput, oricand doresti.
    De ce sa amani, pentru o alta zi, acea decizie la care ai tot cugetat...
    oare nu pui, pur si simplu, insasi viata in asteptare?

    Nu va trebui sa te gandesti nici macar o secunda, ca sa stii
    exact de ce ai primit astazi, acest mesaj.

    Cu dragoste, prietenul tau
    Neale."


    Matau Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ma insel e din Conversatii cu Dumnezeu :) Si e adevarat, putem sa incepem un nou drum in fiecare minut. :)

      Ștergere
  22. M-a emoționat această postare, m-ai făcut să-mi dea lacrimile, dar și să zâmbesc. Ești o femeie puternică care nu se dă bătută ușor, iar pentru asta te admir!
    La mulți ani! Îți doresc multă sănătate și împliniri pe toate planurile! Va veni cu siguranță ziua în care vei umple toate acele goluri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt sigura ca va veni si o sa ma gaseasca pregatita. O zi frumoasa iti doresc. :)

      Ștergere
  23. Ce frumos ai scris, Camelia . Iti doresc un calduros La multi ani , multa sanatate si tot ceea ce iti doresti .Pot sa spun ca azi te-am cunoscut din nou, este prima data cand te vad si chiar ma bucura acest lucru .Sper sa ai parte de o zi frumoasa plina cu surprize, exact asa cum meriti .. Te pup si te imbratisez cu drag . La multi ani !!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, multumesc, m-am gandit ca este un moment potrivit. :)

      Ștergere
  24. Draga Camelia,

    Iti doresc sa ai o viata minunata de acum inainte si sa ai parte de toate acele bucurii ce se lasa inca asteptate, dar sunt puse deoparte, special pentru tine si le vei primi cand te astepti mai putin!
    Cat despre varsta: am implinit luna aceasta 32 de ani si ma simt de 100 ori mai tanara si vie decat la 20 de ani. Varsta din buletin e doar un numar :-)
    La multi ani inca o data si sper ca ai parte de o zi de nastere speciala (asa, ca tine)!
    Esti o inspiratie pentru mine.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, multumesc mult pentru cuvinte, m-au facut sa mai zambesc inca o data. Si eu ma simt mult mai vie si mai plina de viata ca acum 10 ani.

      Ștergere
  25. Ai toata aprecierea mea, pentru ceea ce esti, pentru ceea ce scrie, pentru ca ai curajul sa te expui astfel in fata noastra! Respect! Iti urez si eu un calduros la multi ani! Sa te bucuri din plin de fiecare zi a vietii tale si sa treci cu capul sus obstacolele care ti se ivesc in cale! Sa ai o zi frumoasa! La multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
  26. La mulți ani cu sănătate şi fericire!

    RăspundețiȘtergere
  27. Yey, am fost pe faza... deci la multi ani buni, frumosi si sanatosi. Si sa ai parte de ceea ce iti doresti, atunci cand iti doresti.
    Cristina P.

    RăspundețiȘtergere
  28. Draga Camelia
    Iti doresc un calduros La multi ani , multa sanatate si fie ca toate dorintele tale sa se implineasca , pentru ca meriti . Azi pot sa spun ca te-am cunoscut din nou, este prima data cand te-am vazut si ma bucur . Esti o fata foarte frumoasa si sincera , iar sufletul tau este minunat .Sper ca ai avut parte de o zi frumoasa plina cu surprize si bucurii, pentru ca exact asta meriti . Am mai lasat azi un mesaj dar am vazut ca nu a aparut (am fost aiurita si probabil am uitat sa dau enter) cine stie . Bine ca m-am uitat acum si am vazut :) Te pup si te imbratisez cu drag. La multi ani !!

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A intrat in Spam primul comentariu, nu stiu de ce, am verificat dupa ce am vazut mesajul asta si l-am publicat. Multumesc inca o data.

      Ștergere
  29. La multi ani din tot sufletul . O varsta superba , cu care nu te vei mai intalni niciodata . Bucura-te de ceea ce ai , de tinerete, de aceasta varsta. Cred ca si la 40 si la 50 vom mai avea goluri in suflet . Se zice ca Destinul e cel care împarte cărţile, dar noi suntem cei care le jucăm.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am bucurat mereu de fiecare moment din viata mea, nu cred ca tineretea are de-a face cu varsta. Multumesc :)

      Ștergere
    2. Nu cred ca tineretea are de-a face cu varsta, ma bucur de fiecare moment, asa a fost mereu. Multumesc :)

      Ștergere
  30. Intr-un univers online in care aproape toata lumea pe care o cunosc si nu o cunosc incearca sa isi zugraveasca viata cat mai aproape de perfectiune, de bunastare, de fericire absoluta (chiar daca adesea nu este asa), sinceritatea este dezarmanta si cuceritoare. STIU ca nu poate fi usor sa-ti pui sufletul pe o hartie virtuala in fata strainilor. De aceea te apreciez cu atat mai mult de fiecare data cand o faci.
    La multi ani, draga Camelia! Si sper ca intr-o zi sa postezi pe blog o poza color - cu toata insemnatatea si bucuria cu care va veni la pachet. Pana atunci, ganduri bune si sa ai un drum luminos inaintea ta! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Monica, probabil ca va veni si ziua aia si nu cred ca e foarte departe. Sa stii ca nu e chiar asa greu, dar banuiesc ca asta depinde mult de fiecare - eu sunt sincera si nu mi-e greu sa vorbesc despre mine. Putine sunt lucrurile despre care nu pot vorbi si alea probabil ca inca ma dor si d-aia n-o pot face. :)

      Ștergere
  31. La multi ani cu multa sanatate si fericire!

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi, multi ani fericiti!
    Sper ca in curand sa scrii o postare in care sa ne anunti ca te simti implinita si fericita si sa pui o fotografie color :)
    Ma bucur ca ai decis sa iti pui o poza pe blog, sunt convinsa ca multe fete doreau sa stie cine se ascunde in spatele acestui blog :)
    Iti doresc multa sanatate, fericire si sper ca dorintele tale sa devina realitare cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Devenise deja "problema spinoasa" de ce nu-mi arat fata, n-am inteles niciodata de ce. Sunt aceeasi si cu fata pe blog si fara mutra mea expusa. Dar ma bucur si eu ca am facut-o, am mai sters ceva de pe lista. Multumesc mult pentru urari. :)

      Ștergere
  33. Sa cresti la fel de frumos ca pana acum si sa ai parte de fix acele intamplari ce-ti vor aduce bucurie si intelepciune :) A, si sa te bucuri tot timpul asa cum se bucura copiii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, trebuia sa ma vezi ieri - m-am intalnit cu nepota'miu si am ras cu el vreo 30 minute asa cum numai copiii stiu s-o faca. :))

      Ștergere
  34. Multi ani fericiti iti doresc si aici, inca o data si de 1000 de ori. Am citit cu drag postarea si parca te-am simtit langa mine. Iti doresc din suflet sa iti gasesti echilibrul, sa fii implinita si multumita cu propria persoana si sa te bucuri la maxim de tot ce iti ofera viata. Esti un om frumos si meriti ce e mai bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucia, multumesc mult, am mai zambit putin cand am recitit comentariul tau. :)

      Ștergere
  35. La multi ani! Te apreciez mult, Camelia! :*

    RăspundețiȘtergere
  36. In sfarsit o poza cu tine ! Mi-e mai usor sa asociez fata cu blogul :)
    La multi ani inca o data. Ca de obicei, ai scris in asa fel incat m-am emotionat cu fiecare propozitie citita.
    Iti doresc toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris cu sufletul, probabil ca d-aia si ajung postarile mele acolo unde trebuie. Multumesc la fel, Alexandra. :)

      Ștergere
  37. Se pare ca mesajul meu nu a ajuns (l-am scris de pe telefon si poate de asta) asa ca il mai scriu o data, cu mult drag :)
    La multi ani! Sa vina anii fericiti si impliniti pe care ii astepti si ii meriti! Tepup si te imbratisez :)*
    si o mica completare- azi e ziua sotului meu, implineste tot 35 de ani :) ce mica e lumea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa traiasca si sa fie sanatos si sa va bucurati de multi ani frumosi impreuna, eu intotdeauna atrag lei in jurul meu - chiar intrebam zilele trecute despre data de nastere si am vazut o gramada de leoaice.

      Ștergere
  38. La multi ani si multa sanatate! Lasa lucrurile sa se intample... si nu te mai uita in trecut, pentru ca nu mai conteaza ce a fost, ci doar ce este azi si ce va fi maine! (((HUGGGG)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nu poti sa stergi trecutul cu buretele oricat de mult ti-ai dori, ar fi bine s-o putem face. :)

      Ștergere
  39. Desi te-am citit mai mult pe FB si mai putin pe blog, lucru care urmeaza sa se schimbe, postul tau pare a fi scris de mine. Cu mici diferente inerente bineinteles. Dar e foarte ciudat avand in vedere ca nu stim nimic una despre cealalta. Bine, eu aseara dupa ce am citit postul asta m-am mai documentat pe ici pe colo, dar oricum... interesant :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e greu sa rezonezi cu necunoscutii, suntem diferiti dar pana la urma functionam la fel. Te astept cu comentarii la urmatoarele postari, sa vedem ce asemanari mai descoperim.

      Ștergere
  40. Ieri printre picaturi m-am vazut si cu nepota'miu - are 8 ani, ne-am inchis in dormitor vreo 30 minute si am ras amandoi de ne-a durut burta, deci pricep perfect ce mi-ai zis. :))

    RăspundețiȘtergere
  41. La multi ani! Toate lucrurile se rezolva la timpul lor! esti minunata! :*

    RăspundețiȘtergere
  42. La multi ani cu intarziere! Acum am gasit timp sa rasfoiesc actualizarile blogurilor si m-am luptat cu telul sa ma lase sa comentez. Voiam neaparat sa-ti urez multa sanatate, putere si noroc sa poti realiza tot ce ti-ai propus ori iti doresti. Si mai simteam nevoia sa mi exprim un regret... Uneori char daca nu ne simtim de-o varsta nu putem opri procesul natural de imbatranire si, ce n-am facut cand nu ne simteam ca suntem pregatitite... S-ar putea sa pierdem un tren.. Uneori e mai bine sa nu analizezi... Calculezi... Astepti... Ma exprim ambiguu dar sunt convinsa ca intelegi.

    RăspundețiȘtergere
  43. La multi ani!

    Yep, nici eu nu ma gandeam cum e la 33, dar eu ma simt mai bine si arat mai bine decat la 20 ani. Nici eu nu sunt implinita, dar sunt independenta.

    Pupiciii!

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere