La o ... ciocolata cu menta

21.7.14

Serile trecute am iesit cu un prieten care a plecat acum multi ani din tara. Nu ne-am vazut de ceva vreme si au ramas si niste lucruri nespuse intre noi, asa ca intr-un fel chiar am asteptat sa ne vedem si sa clarificam niste chestii. Mi-a zis simplu "hai la mine la o ciocolata ... cu menta, ca stiu ca ciocolata nu-ti place, dar combinata cu menta n-o sa zici nu". M-a facut sa rad din prima si stiam ca o sa ma simt bine, asa ca am zis da. Si m-a asteptat cu un milkshake de ciocolata cu menta si cu inghetata de menta cu ciocolata ... ca sa ma satur. M-am simtit bine si am ras mult, dar nu despre asta vreau sa va povestesc.


M-am machiat putin, dar mai mult decat o fac in ultima vreme. Nu-mi arde deloc de machiat cand e asa cald, insa de data asta am zis sa fac un efort - fondul de ten Ginger & Vitamins de la Korres, blushul crema Brit Wit de la M.A.C, mascara Glorious de la Helena Rubinstein, Vanilla Cream Pie Butter Gloss de la NYX si nu in ultimul rand parfumul Island Vanilla de la Pacifica (de care v-am povestit aici).


Aveam de cateva saptamani in sifonier bluza roz luata de la Kurtmann si n-am apucat s-o imbrac, asa ca am profitat de ocazie si i-am facut inaugurarea. Bluza nu mai este in stoc, insa daca vreti sa va faceti o idee cum arata o puteti vedea aici mai bine - este usoara, cu maneci largi, se strange in talie si este perfecta pentru caldura din perioada asta. Daca va tenteaza ceva de genul asta aruncati o privire aici pentru ca sunt o gramada de modele disponibile si gasiti si ceva reduceri in perioada asta. Eu m-am simtit foarte bine in ea si imi place mult materialul si parca imi pare putin rau ca n-am luat-o atunci si in cealalta culoare disponibila, dar regretele nu-si mai au rostul acum.


Am asortat-o cu o fusta neagra cu buline colorate (luata de la Next acum ceva vreme si care a stat uitata in sifonier o perioada), niste papuci argintii cu talpa ortopedica (sa fiu sincera ma asteptam sa ma provoace prietenul la vreo nebunie si n-am vrut sa fiu prinsa pe picior gresit, asa ca am ales varianta comoda) si un portofel mic mov (n-am avut la mine decat telefonul, cheile, banii si parfumul).


Desi imi plac mult accesoriile nu suport nimic pe piele in perioada asta (ma irit imediat si ma scarpin de zici ca nu-s intreaga la cap), asa ca am ales perechea de cercei cheie de la Terranova luata tot de la Kurtmann acum cateva saptamani (ii gasiti aici). Alegerea mea n-a fost intamplatoare, insa faptul ca una din chei a fost rupta cand a ajuns comanda la mine a fost o intamplare, dar o intamplare care ne-a amuzat de data asta pentru ca ne-a facut sa ne amintim de o noapte de demult cand am rupt o cheie intr-o usa si am ramas blocati niste ore, dar a fost bine - am ras mult si chiar aveam nevoie de asta.


Nu stiu cat de interesanta este postarea asta sau daca vreti sa mai vedeti ceva de genul asta, insa eu m-am simtit bine cand am scris-o pentru ca asa apuc sa va mai arat franturi din viata mea, pe care altfel nu as avea cum sa vi le povestesc.

18 comentarii

  1. Imi place tot ce scrii, ai o fluiditate naturala in exprimare asa ca orice post de-al tau este binevenit. Sa ai o zi superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ne imparatassti momente din viata ta, imi place sa citesc si sa vad care sunt alegerile tale. Dar mai frumos ar fi daca ai fi pus o poza din cap pana in picioare, sa vedem cum arata pe tine. Oricum bluzita este foarte frumoasa si sunt tare curioasa de acel fond de ten. Si acum sa te cert un pic :)), de ce ne chinui cu inghetata aia delicioasa? Vrei sa ne omori? :)) te pup si mai astept astfel de postari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madalina, am mai spus ca nu am nici timpul si nici omul disponibil sa imi faca poze si sa fiu sincera nici nu cred ca am multe de spus la capitolul asta. Decat sa pierd o ora pentru 2 poze care sa iasa bine prefer sa petrec timpul ala facand ceva ce-mi place, mai ales ca n-are talent de fotomodel. :))

      Ștergere
    2. Daa, stiu cum e! Iti faci 50 de de poze dintre care 49 sunt oribile, ramane una la care te holbezi pana devine urata si gata cu ele :)))

      Ștergere
  3. Bluza roz este foarte frumoasa , sa o porti cu drag . Pacat ca nu mai este pe stoc .Mie imi plac genul acesta de postari...de altfel tot ceea ce scrii .Mi-au atras atentia si papucii dar si portofelul , in special culoarea lui (movul e culoarea mea preferata) . Te pup, sa ai o saptamana frumoasa,Camelia.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place bluza mult de tot, e fix pe stilul meu, de la model la culoare. Ma incanta si cerceii, desi de la o vreme nu mai port, nu stiu de ce. Dar imi place sa-i colectionez :)).
    Ma bucur ca te-ai simtit bine, meriti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am mai purtat cercei de ceva vreme, desi cerceii au fost una din marile mele pasiuni (cele 6 gauri din urechi sunt inca dovada vie). Multumesc :)

      Ștergere
  5. E tare draguta tinuta dar si relatarile tale :) De inghetata si shake nici sa nu mai vorbim :D Deja o simt in "cerul gurii" :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm inghetata cu menta..mi-ai facut pofta rau. :)
    Imi place portofelul, e tare dragutel! Iar bluza e culoarea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Lidl gasesti inghetata de menta cu ciocolata daca e asa mare pofta. :)

      Ștergere
  7. M-am simţit bine citind postarea ta, nu ştiu de ce.
    Bluziţa îmi place foarte mult, la fel şi săndăluţele. Din păcate, nu mă împac bine cu combinaţia de ciocolată cu mentă...sunt singura de pe aici? :(
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca a transmis energie pozitiva. Mie ciocolata cu menta chiar imi place, desi dupa ciocolata nu ma innebunesc. :)

      Ștergere
  8. Asa cum zicea anonimul, ai o fluiditate in exprimare care si mie imi place. Sunt frumoase alegerile tale, dar desertul nu cred ca ar fi fost pe gustul meu. Dar mai stii...trebuie sa testez, poate fac vizita la Lidl sa vad despre ce vorbesti. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii tu aia cu gusturile nu se discuta, eu de exemplu nu pricep ciocolata/ inghetata cu alune, n-as manca nici moarta - combinatia cu menta in schimb imi place mult.

      Ștergere