Doar 5: machiajul tenului

15.7.14

Doar 5? Cum naiba sa aleg doar 5? M-a chinuit rau gandul asta ... am atatea produse care imi plac si-mi place sa le rotesc si sa le folosesc in functie de ocazie si de cum ma simt. A fost greu, mai greu decat as fi crezut ca va fi ... dar am ales 5.


O sa incep cu fondul de ten - am ales Ginger&Vitamins Foundation de la Korres (in detrimentului lui Sheer Glow de la NARS, a lui Mat Lumiere de la Chanel si a lui Flawless Cream de la MeMeMe Cosmetics) pentru ca este foarte usor, se simte minunat pe ten (este pe baza de apa) si imi lasa tenul luminat si hidratat. Insa am o banuiala ca daca as fi avut Diorskin Nude Natural Glow Radiant Foundation de la Christian Dior ar fi fost alegerea mea sigura - chiar ii duc dorul.

Intrucat nu am cosuri, pete sau alte semne de acoperit nu simt nevoia de corector sau concealer asa ca am ales Sheer Lights Illuminating Pen de la Elizabeth Arden pe care il folosesc pe zona de sub ochi si care reuseste (in ciuda cearcanelor mele) sa ma faca sa arat decent si sa par odihnita.

Produsul pe care nu ma asteptam sa-l aleg este Blot Powder de la M.A.C. - imi place, insa prefer pudra pulbere si v-am spus de multe ori de Loose Setting Powder de la Laura Mercier si de Invisible Set Powder de la M.A.C., asa ca am fost putin mirata de alegerea mea, insa am redescoperit-o in perioada asta si mi se pare usor de folosit (si de luat in geanta, desi nu prea fac eu d-astea) si-mi place efectul pe tenul meu.

Am ales Mineral Blush de la Becca (Bolero) pentru ca este cam singurul blush pe care l-am folosit in ultimele saptamani - nu simt ca am nevoie de contur sau bronzer cand il folosesc, rezista foarte bine si-mi place la nebunie. Am oscilat intre el si Sertao de la NARS, insa a castigat Bolero in cele din urma.

Iar ultimul produs (pe care il folosesc de ani buni si n-am de gand sa renunt la el curand) este Bobbi Brown Shimmerbrick - Beige. Am incercat (si am) multe iluminatoare - inclusiv faimosul Amber Diamond de la Dior (si multe altele), dar tot asta a ramas in topul preferintelor mele.

Care sunt cele 5 produse pentru machiajul tenului care nu pot sa lipseasca din viata voastra?

22 de comentarii

  1. GHIZDAVU IULIANA SIMONA ;nu ma pot lipsi de crema hidratanta, creion dermatograf,ruj cam atit pentru fata, pudra nu am folosit niciodata si nici fond de ten

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt putin dezamagita pentru ca am vazut ca nu prea sunt comentarii la genul acesta de postari, iar cei care comenteaza evita sa raspunda la intrebarea principala .Mi-ar fi facut mare placere sa vad mai multe pareri si sa vad ce produse folosesc si alte persoane, dar asta este.....Si mie mi-a fost tare greu sa aleg, mai ales ca am o gramada de produse pe care le iubesc.
    1) CC cream cu SPF 30 de la Physician's Formula (desi am ales nuanta LIGHT , m-am speriat sa o vad asa inchisa....dar aplicat pe ten arata foarte bine....perioada aceasta , iarna nu cred)
    2)Physician's Formula Mineral Wear, Talc-Free face powder ( este o pudra foarte buna, dar o iubesc si pe cea de la Bourjois Bio detox )
    3)Maybelline age rewind concealer si fit me concealer (amandoua sunt SUPER, bravo MAYBELLINE :)
    4)Nyx cream bllush nuanta GLOW
    5) bronzerul de la Yves Rocher



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, Anamaria, postarile sunt citite ca m-am uitat si eu la cifre sa vad daca are sens sa mai scriu sau nu, dar nu este feedback - si eu imi doream sa citesc ce produse folositi voi sa va inspir. N-am folosit nici unul din cele mentionate de tine, am alta nuanta de cream blush de la NYX si-mi place mult. Care bronzer de la YR?

      Ștergere
  3. Am uitat sa ma semnez :) imi cer scuze , dar vad ca m-ai recunoscut :)
    Este vorba despre aceasta : http://www.yves-rocher.ro/control/machiaj/pudr-compact/pudr-duo-efect-bronzare-natural/?cmSrc=Category
    (Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa il retin pentru o achizitie viitoare. :)

      Ștergere
  4. Eu folosesc putine produse pentru ten in viata de zi cu zi, asa ca aleg usor - fond de ten Vichy Liftactiv, fond de ten Elf studio pe post de anticearcan, pudra Physicians's formula, blush ELF Candid Coral :) pffff si uite ca m-am incadrat in 4 produse.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. CC-cream de la Elmiplant
    2. Balsamul de buze de la Avon din gama Naturals cu miere
    3. Rimelul de la L'oreal Telescopic
    si cam atata.. :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CC creamul ala l-a mai mentionat cineva, trebuie sa vad si eu cum este. :)

      Ștergere
    2. Am si eu CC-cream-ul asta, e bun tare, mai light decat altele dar tot il simti pe ten, e foarte bun iarna si primavara. Folosesti foarte putin produs, nu irita si arati putin mai fresh. kati

      Ștergere
  6. Daca ar trebui sa ma rezum la doar cinci produse, acestea ar fi:
    1. Fondul de ten Estee Lauder double wear
    2. Sleek face&body highlighter
    3. Tus negru Essence
    4. Blush Flormar #teracota
    5. Ruj Flormar Revolution R05
    La fonduri de ten as mai avea vreo doua variante, dar iti respect regula:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu de cateva ori la iluminatorul ala de la Sleek, dar am zis sa fiu cumpatata si sa folosesc ce am deja. :)

      Ștergere
  7. Camelia , unde ai cumparat becca? te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu fondul de ten Korres m-ai facut tare, tare curioasa! :) Daca ti-as fi citit articolul mai dinaine poate ca acum l-as fi si cumparat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am mai zis de el pe blog, il folosesc de niste luni bune. :)

      Ștergere
  9. Eu nu am 5 inca, dar le spun si eu pe cele care nu imi lipsesc niciodata si pe care le tot cumpar de ceva ani
    - Bioderma Photoderm max 50, Golden Colour - pt ca este confortabila pe ten, pt ca este adaptabila, merge si vara cand sunt bronzata dar si iarna, pt ca acopera destul de bine, pt ca o pot folosi si cu crema hidratanta si fara (cum o folosesc in aceasta perioada) si pt culoarea pe care o are - fara nuanta roz, portocalie.
    - corector Revlon Photoready Stick - pt ca acopera foarte bine urmele de cosuri/cojite si pentru ca rezista mult pe piele; atat de mult imi place incat folosesc o nuanta deschisa cand nu sunt bronzata si una mai inchisa cand sunt bronzata pt ca nu ma pot desparti de el.

    As putea adauga kitul de conturare de la Sleek Light (pt piele deschisa, doua nuante) pe care l-am descoperit de curand dar care imi place tare mult si cu siguranta o sa il tot folosesc si pt ca are si conturare dar il folosesc si ca blush.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la kitul ala de la Sleek si probabil ca o sa-l incerc candva. :)

      Ștergere
  10. 1. Fondul de ten Miss Sporty So Matte Perfect Stay
    2. Pudra compacta Korres Multivitamin
    3. Anticearcanul Rimmel Wake Me Up
    4. Blushul Korres Zea Mays (nuanta Pink)
    4. Iluminatorul Physician's Formula Mineral Glow Pearls

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra si blushul (alta nuanta) le am si eu si imi plac mult, produsele de machiaj Korres m-au convins in ultima vreme.

      Ștergere
  11. Nu am pot limita la 5 produse in niciun caz!! Daca chiar as fi nevoita as alege:
    1. Fondul de ten de la Estee Lauder Double Wear
    2. Pudra Rimmel London Stay Mate
    3. Bronzerul din Sephora
    4. Corectul de la Nyx
    5. Blush-urile de la Sleek.

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere