Am fost la cumparaturi ...

19.7.14

Nu stiu daca de vina pentru pofta mea de cumparaturi este faptul ca luna asta e ziua mea sau daca exista un alt motiv, dar in ultimele zile am "pacatuit" cam des. O sa vedeti despre ce vorbesc pe masura ce-mi sosesc comenzile. Dar pana atunci vreau sa va arat ce mi-am luat ieri (mama e de vina ca am iesit aseara la cumparaturi, m-a tentat cu ceva cand s-a intors ea de la cumparaturi si n-am rezistat). Am fost la Hello Free Z One Discount si la Stock Market (cel de pe Vatra Luminoasa se numeste mai nou 99cents), de ambele v-am mai spus - au marfa adusa din Anglia, Germania, Olanda si eu mereu gasesc chestii interesante. Asa s-a intamplat si de data asta.

Mi-am luat samponul Beautiful Brunette - varianta Extra Moisturising (de cand l-am vazut mi-a amintit de Brilliant Brunette de la John Frieda si mi-a ramas gandul la el) de la Creightons. N-am mai gasit balsamul din gama asta, asa ca am ales Keratine Moisturizing Conditioner de la Daily Defense. Au costat 7,99, respectiv 7,49 in magazinul de pe Vatra Luminoasa - data trecuta cand am fost aveau mai multa marfa. Mama mi-a luat samponul uscat de la Batiste - varianta Fresh (16,99 ron pentru 200 ml la magazinul Hello din Pantelimon).
 

Tot pentru ingrijirea parului am vazut doua produse care mi s-au parut interesante si au ajuns in cosul de cumparaturi - 3 Minutes Miracle Serum de la Pantene - 6,99 pentru 3 fiole (se aplica ca tratament pe parul spalat, se lasa 3 minute, dupa care se clateste parul) si balsamul spray leave-in Elvital de la L'Oreal (pentru stralucire, poate si folosit atat in loc de balsam, cat si zilnic ca spray pentru stralucire) - a fost 8,99. Sunt curioasa sa-l incerc pentru ca are un miros superb.
 

Gelul de dus cu ulei de macadamia de la Mellor&Russell e cumparat tot de mama (se pricepe, nu?) si miroase demential - a fost 5,99 ron si merita toti banii. Nu mai aveau restul produselor din gama asta (untul de corp si crema de maini), dar sper sa le mai aduca. Sprayul pentru uscarea unghiilor a fost 5,99, oja 1,49 (am luat-o pentru ca este duocrom si are niste irizatii superbe - bineinteles ca in poza nu se vad), iar deodorantul de la Insette 4,49 ron (l-am luat de curiozitate sa vad cum e).

 
Tratamentele pentru maini si picioare cu ulei de macadamia m-au tentat de cand le-am vazut acum cateva saptamani, asa ca de data asta le-am si pus in cos. Au fost 6,99 ron fiecare - de abia astept sa le incerc si sa vad cum sunt.

 
Rezervele pentru aparatul electric au fost doar 6,99 ron si se potrivesc aparatului de la Ambipur pe care il am eu (si ale carui rezerve sar cu mult de 20 ron in magazinele de la noi) - am ales Relax Fresh (musetel, lavanda si iasomie) si Outdoor Fresh (Mountain Dew/ Morning Mist/ Ocean Breeze). Eu am aparatul pus pe hol langa baie si se simte in toate casa, inclusiv in dormitoare.


De la Airpure am gasit un set pentru aromoterapie cu suport, lumanare si aroma de rodie si coacaze, care imi place mult - mai erau cateva variante, insa asta m-a atras cel mai mult, pretul - 6,99 ron. Si daca ma urmariti pe Facebook probabil ca ati vazut descoperirea mamei - lumanari Airpure la borcan la 3,99 ron (sunt la fel ca cele de la Yankee Candle care costa 52 ron) - nu aveau decat Cinnamon Spice si doar cateva bucati, asa ca n-am ratat ocazia si mi-am luat cateva dupa ce mi-a adus-o mama pe prima. Am luat una si pentru voi, asa ca fiti zilele urmatoare cu ochii pe pagina de Facebook.

 

Ieri dimineata a ajuns si coletul de la Matar cu comanda plasata joi seara - despre oferta v-am spus pe Facebook (cumperi 4 perechi, platesti 2 - si in plus in perioada asta este transport gratuit pentru comenzile de peste 59 ron). Eu mi-am luat mocasini si balerini, iar mama sandale si mocasini (sunt de acord ca n-arata mocasinii foarte fashion, dar cand am mult de umblat prea putin ma mai intereseaza aspectul, ci sunt interesata sa ma simt comod si sa n-am dureri de picioare). Totalul a fost 108 ron si n-am nimic de reprosat. O sa vad cat rezista incaltamintea in timp si daca merita, la prima vedere sunt mai mult decat ok (eu am o pereche de sandale de la ei care rezista eroic dupa zeci de purtari, deci n-am avut experiente negative).


Si ma opresc aici ... pentru moment ... daca va intereseaza parerea mea despre vreun produs anume astept sa-mi spuneti in comentarii.  Voi ce v-ati luat zilele astea?

28 de comentarii

  1. Se pare ca ai avut spor la cumparaturi! Sa le folosesti cu placere!
    Cum este samponul uscat?
    Balsamul - spay de la L`Oreal pare ff interesant! Sa ne spui cum a fost...

    Eu mi-am luat ceva de imbtracat de pe Kurtmann si niste sandalute de la Leonardo (Prima Donna).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt foarte bune sampoanele uscate de la Batiste, varianta Fresh n-am incercat-o pana acum.

      Ștergere
  2. O gramada de produse interesante . Am observat ca acest magazin aduce copii a produselor scumpe , ma refer la ambalaj in mare parte . Chiar sunt curioasa daca sunt bune produsele acestea . Din pacate nu am acest magazin in oras, au niste preturi foarte bune. Imi plac mult si sandalele alese de mama ta :) . Ma intereseaza un review la sprayul pentru stralucire .
    Eu am facut o comanda pe kurtmann, de data aceasta am comandat doar accesorii, printre care si acest minunat colier http://www.kurtmann.ro/spcat/femei/cod/5994306302 (am obs ca am luat ultima bucata, acum nu mai este pe stoc) si acesti cercei http://www.kurtmann.ro/spcat/femei/cod/9054005300 + 2 oje , una OPI si una ORLY . Sa folosesti cu drag toate achizitiile.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, ei doar le aduc, nu cred ca au idee de produsele cu care seamana - am studiat si eu putin piata din Anglia in ultima vreme, sunt produse pentru magazinele de gen "1 pound" (gama Beautiful Brunette se gaseste numai acolo - m-am informat inainte de a cumpara) si am o banuiala ca vorbim doar de ambalaj si brand diferit, eu am tot incercat produse de la Creighton in ultima vreme si vreau sa-ti spun ca sunt chiar bune, desi preturile sunt foarte mici (si ma gandesc la preturile de la I love cosmetics...).

      Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
    2. Multumesc Camelia .
      Eu sper sa deschida si online magazinul, cu siguranta ar avea un mare succes:)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Nu stiu cat de realizabil e (daca ma intrebi pe mine) pentru ca nu cred ca-s stocuri atat de mari si cred ca mai mult s-ar pierde timp cu actualizarea decat cu vanzarea, dar vom vedea. :)

      Ștergere
  3. Vreau un magazin si in Arad cu asa preturi :( .In ultimul timp am fost tare cumpatata ( de fapt nu mai am iesit la shopping :)) ) ,dar cred ca in curand voi recidiva :)) .
    Sa le folosesti cu placere (mi-a ramas gandul la lumanari :D ) .
    Si as vrea sa stiu parerea ta despre spray-ul de la L'Oreal :) .
    Personal,daca ar fi sa aleg intre balerini si mocasini,as alege oricand mocasinii (in general :D ),asa ca imi plac tare mult mocasinii pe care i-ati achizitionat :) .
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost "pedepsita" (un fel de autopedeapsa, daca pot sa ii spun asa), dar acum recuperez. :)

      Mama ii adora, ea are probleme cu monturile si e fana mocasini.

      Weekend placut

      Ștergere
  4. Eu visez deja la lumanarile acelea cu scortisoara despre care povestesti... iubesc la nebunie parfumul de scortisoara, chiar acum beau un ceai de fructe cu scortisoara si mananc niste biscuiti cu ghimbir si scortisoara :) de-a lungul timpului am mai gasit si eu lumanari cu scortisoara, dar pe cat de bine miroseau in magazin, pe atat de slab miroseau cand le aprindeam (Yankee Candles n-am incercat). Sa ne povesti despre lumanarile astea, te rog. Sa folosesti cu placere toate produsele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si eu niste biscuiti cu ghimbir si scortisoara, dar nu mi-au placut. Tu de care mananci?

      Ștergere
    2. Unii de la Kaufland - marca Madison - foarte buni - crocanti si un pic picanti la urma, cu aroma suava de ghimbir.

      Ștergere
  5. Vreau si eu magazinul asta :((( Are preturi mult prea bune

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de cumpărături! Să te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cateodata mai e nevoie si de zile d-astea cu cumparaturi multe.

      Ștergere
  7. Daca gasesc lumanari cand ajung in Bucuresti o sa car de o sa imi pice mainile!:)) Am si eu unt de corp din gama aia Macadamia, e ok. In schimb mi-a luat mama o masca cu namol Beauty Formula si e cam NU!:))Oricum sigur ma infig bine in raftul cu cosmetice. Trebuie sa vad ce gasesc de la I love cosmetics ca stiu ca ti-ai luat tu de la ei chestiute. Aaa si lenjeria de pat cu Doc McStuffins luata pentru Katia e fantastica. E de o calitate ireprosabila si la pret cam o treime decat ce gasesc online sau in magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la masca aia, dar am sarit-o ca am prea multe. Am incercat gelul de dus mai devreme, e cam apos, dar mi-a placut mirosul. Ma bucur ca lenjeria e asa cum sperai. :)

      Ștergere
  8. am fost tentata si eu de Matar dar m-am abtinut cu chiu cu vai.. insa de Kurtmann nu am scapat si am plasat ieri o comanda. :d
    sa le folosesti pe toate cu placere.. arata minunat si mi-as dori si eu un magazin cu astfel de preturi. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pe Kurtmann m-am abtinut cu greu, dar am reusit pana la urma sa n-o comit. Multumesc :)

      Ștergere
  9. mama mia ce preturi !! super !! opincute cum si-a luat mama ta mi-am cumparat si eu anul trecut , dar mi-au fost largi si le-am facut cadou . dar .. erau comode :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama are probleme cu monturile si exact asta cauta - sa n-o stranga deloc. :)

      Ștergere
  10. Eu mi-am luat dintr-un magazinas de cartier doua rochite in bretele din bumbac/jerse/vascoza (nu stiu prea bine) cu 14 care culmea imi vin ca turnate dupa ce vineri am capiat intr-un mall si nu imi statea nimic bine.
    Din plimbarea asta de care ziceam de la mall m-am ales doar cu o bratara de picior (17) si niste cercei (11.5) ambele la reducere de la Moa (nu pot sa rezist la bijuuri).
    Si am dat o comanda la Make up shop pe care abia o astept (asta a fost mai consistenta) si una de la Farmec.
    Si sa nu uit, un spray pt onduleuri de la Babyliss.
    Deci... cred ca avem cu toatele perioade in care pur si simplu cumparam, cumparam...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac tare mult sandalele comandate de mama ta. :) Sa le folositi cu placere!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa te bucuri de toate produsele si astept detalii despre sprayul leave-in Elvital de la L'Oreal. :)
    Mie imi plac mult sandalutele :).

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumoase chestii ai luat, sa te bucure!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cand si cand imi place sa descopar noi minunatii. :)

      Ștergere