Trind Nail Brightener

5.7.14

Iluminator pentru unghii? Recunosc ca si eu am facut ochii mari cand am vazut ce e in cutia rosie primita de la Rouge Boutique si am devenit si mai curioasa cand am citit detalii despre el (produsul il gasiti aici si, desi la prima vedere pare scump, eu zic ca merita toti banii) ... mult prea curioasa, incat l-am incercat chiar in seara in care l-am primit - bine, recunosc, de-abia imi taiasem unghiile scurte si m-am gandit ca e perfect pentru mine.


Ce ma asteptam sa fie? Un lac usor colorat (ma gandeam eu la ceva perlat - nu stiu de unde mi-a venit asta in cap) care sa dea o nuanta uniforma unghiilor. Ce este? Unul dintre cele mai misto produse incercate de mine in ultima perioada - cand il aplici pare un lac incolor care da unghiilor un aspect sanatos, insa minunea se intampla in anumite lumini si mai ales in intuneric - unghiile capata o nuanta de mov cu irizatii care arata fenomenal.

Mi-am dorit sa pot sa va arat exact cum se vede pe unghii pentru ca mie imi place la nebunie, dar talentul meu (sau mai exact lipsa lui) si-a spus cuvantul. Asa ca n-am decat cele 2 poze chinuite de mai jos, bine ele nu s-au chinuit asa rau, eu m-am chinuit mai mult, dar asta e.

Eu nu am unghiile patate deci nu pot sa va spun ca o sa faca minuni daca va confruntati cu probleme de genul asta (va spun sincer ca nu m-ar mira sa fie asa, tot ce-am incercat pana acum de la Trind mi s-a parut de o calitate foarte buna si produsele au urcat rapid in topul preferintelor mele), insa ... daca va doriti unghii care sa arata sanatos si aranjate (chiar si atunci cand realitatea este alta) produsul asta e pentru voi. 

Ultima perioada a fost foarte agitata pentru mine, rare au fost momentele cand am avut timp sa-mi fac unghiile, dar m-am simtit mai mult decat impacata cu unghiile mele datorita iluminatorului de la Trind - unghii scurte, produsul aplicat la cateva zile (se recomanda zilnic, dar chiar n-am simtit sa fie cazul), aspect sanatos si ingrijit. Exact ceea ce aveam nevoie si fara mari batai de cap, sunt mai mult decat incantata ca am descoperit produsul asta.


L-ati incercat? Va tenteaza?

8 comentarii

  1. De abia asteptam sa ne povestesti despre el. Il vreau si eu. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am chinuit cu pozele si tot n-am facut nimic, dar produsul merita toate laudele. :)

      Ștergere
  2. Vrei calule ovaz ? :)
    Pai cum sa nu tenteze asa o minunatie ? De fapt, aca ma gandesc bine ma cam tenteaza toate produsele Trind. Mna, vedem, momentan sunt pe lista aia cu dorinte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur cand le incerci, pe mine m-au surprins mai mult decat placut. :)

      Ștergere
  3. Mie imi place setul cu keratina si mi-a placut calitatea lor! Da, isi merita banutii si te pup!
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic cu keratina, dar m-am uitat la ele. :)

      Ștergere
  4. Ce produs interesant! E prima oara când citesc despre un astfel de produs :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiam ca exista, insa chiar ma bucur ca l-am descoperit.

      Ștergere