Elizabeth Arden High Shine Lip Gloss (Tropicoral)

13.7.14

De cand am vazut glossul asta de la Elizabeth Arden pe siteul ProduseCosmetice.ro am stiut ca trebuie sa fie al meu - mi-a placut ambalajul, culoarea, dar mai ales numele nuantei - Tropicoral. M-am gandit eu ca este perfect pentru vara si nu m-am inselat, desi culoarea nu este intensa ca in tub. Din pacate acum nu mai este in stoc, dar puteti citi mai multe despre el aici.


Cand l-am primit am fost putin dezamagita pentru ca la deschiderea tubului am simtit un miros puternic de plastic si am sperat sa fie din cauza ambalajului si sa nu fie de la produs. Din fericire asa a fost si am putut sa-l folosesc (am verificat dupa cod si nu erau probleme cu data fabricatiei sau termenul de expirare, produsul a venit sigilat), asa ca dupa ce-am depasit primele emotii am inceput sa-l folosesc si pot sa spun ca imi place mult, desi mi-as fi dorit sa fie mai intens si sa se apropie pe buze de nuanta din tub.

Se simte foarte natural pe buze si nu este deloc lipicios, are niste particule aurii care atrag lumina si se vede foarte bine in lumina naturala. L-am purtat atat singur (si mi se pare perfect pentru un machiaj natural de zi), cat si peste ruj si-mi place mult.


Este al doilea produs pentru buze pe care il incerc de la Elizabeth Arden si care imi place mult, asa ca pe viitor in mod sigur o sa mai incerc si altele. Voi ce experiente ati avut cu produsele Elizabeth Arden?

3 comentarii

  1. Este frumoasa culoarea gloss-ului . Eu nu inteleg de ce au pe stoc doar 1 produs sau 2 :) e tare ciudat .Chiar eram curioasa in legatura cu mirosul lui, bine ca ai putut sa-l folosesti. Nu cred ca am incercat produse de la Elizabeth Arden dar nici nu m-a tentat nimic pana acum . In schimb glossurile de la NYX sunt super .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca sunt lichidari de stocuri, de aici si preturile mai mici decat pe alte siteuri. Nu cred ca e alta explicatie. :)

      Ștergere
  2. Eu sint indragostita de crema de corp cu ceai verde si miere - Green Tea Honey Drops Body Cream ! O adorrr !
    Borcanul are 500 ml si la oferta a costat doar 17 euro ! Cred ca e prima crema de corp pentru care fac o pasiune asa puternica ! O recomand ! Eu am de gind sa-mi mai cumpar cel putin vreo 2 borcane, gindul ca mi se termina imi creaza deja anxietate :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere