Lenjerii de pat? Flori de cires? Cam asa ...

14.7.14

Nu stiu voi, dar mie imi place sa asortez lenjeria de pat cu dispozitia mea din momentul in care schimb patul - in general aleg pete de culoare (rosu, portocaliu) si modele geometrice (imi plac dungile, bulinele), insa de data asta am simtit nevoia de o schimbare. Si de alte culori ... si asa am ajuns la lenjerii de pat pe siteul celor de la Casa New Concept, m-am invartit ceva pe site intrucat imi venea sa aleg ceva care sa se incadreze in stilul meu obisnuit, dar imi doream o schimbare ... si asa am vazut-o pe cea cu flori de cires, insa nu clasica combinatie - alb, roz, maro, ci ceva diferit si pentru mine.


Recunosc ca m-am uitat si pe alte siteuri si am vazut preturi mai mici si modele care m-au facut sa ma gandesc ca sunt mai pe gustul meu, insa despre lenjeriile de pat din bumbac 100% Super Elegant de la Pucioasa am auzit de bine si pana la urma m-am decis. Comanda a ajuns in ziua urmatoare si nu am avut nici un fel de probleme, chiar mi-a placut mult cutia in care a venit ambalata si m-am gandit ca e o optiune buna pentru un cadou.

Nu am avut niciodata ceva verde pe pat (probabil ca v-am mai spus ca verde nu este printre preferintele mele), dar vreau sa incerc sa schimb niste lucruri in viata mea si sa inteleg alte lucruri pe care nu mi le explic. Asa ca am lenjerie cu verde si cu flori de cires. Materialul este foarte misto si nu incinge deloc pielea. Eu dorm agitat si ma foiesc mult noaptea si nu-mi plac lenjeriile batoase si calcate, asa ca prima noapte e un test. Si lenjeria asta de pat a trecut-o cu bine (se vede si din poza ca a avut o noapte grea).

Am incercat sa suprind cateva detalii ca sa va faceti o idee despre model - am oscilat intre aceasta cu flori de cires si una cu buline, dar am decis ca e cazul sa mai ies din tipar si sa incerc altceva. Tot nu sunt perfect convinsa de combinatia de culori si de model, insa imi place materialul si faptul ca e mult mai "cuminte" decat am eu de obicei pe pat, deci nu regret alegerea.


Nu puteam sa inchei postarea asta fara sa va arat ce-a facut Alma cand eu incercam sa fac poze - deja a devenit o obisnuinta sa se bage atunci cand fac poze, dar n-am cum sa ma supar pe ea cand se uita cu ochii aia la mine. Nu stiu daca v-am spus pana acum, dar ma uimeste in fiecare zi - are atata incredere in mine si este atat de cuminte ca nu pot sa nu ma intreb de unde a aparut (si intre noi fie vorba - ma intreb cine a trimis-o in calea mea pentru ca are atatea obiceiuri care imi amintesc de Ricky).


Acum va intreb pe voi - cum alegeti lenjeriile de pat? Ce modele va plac? Ce recomandari aveti? Va mai intereseaza postari de genul asta sau nu?

9 comentarii

  1. Mie imi plac mult lenjeriile de pat - contribuie la starea mea de bine de acasa asa cum o tinuta indragita contribuie la starea mea de spirit atunci cand sunt in lume.
    Acestea fiind spuse, eu prefer lejeriile de pat creponate, sau pe cele netede, dar din amestecuri de fibre (nu calc rufe vara fie ce-o fi!! si nici iarna nu-s sanse mari sa ma vezi calcand, deci imi place sa aleg materiale cu proprietati anti-sifonare). O alta conditie obligatorie in cazul meu este ca setul de lenjerie de pat sa vina cu doua randuri de fete de perna. Imi place sa schimb foarte des fetele de perna, si daca nu primesc in set doua identice, trebuie sa "stric" ansamblul dupa doua-trei zile. In plus, prin spalare frecventa, fetele de perna ajung sa arate mai ponosit, mai uzat decat restul lenjeriei. Daca aleg seturi cu 4 fete de perna, proportiile se echilibreaza :)
    Ca si modele si culori, eu tind sa aleg modelele florale, romantice, deloc incarcate, in nuante de galben, verde, albastru - de obicei aleg un model care sa-mi placa si o culoare care sa mearga cu schema coloristica a dormitorului. Florile de cires ar merge tare bine la mine in camera :) Sa-ti aduca liniste si vise frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am simtit niciodata nevoia de mai multe fete de perne, nu le prea folosesc. :) La mine in pat e o mare de puisoare si pe alea dorm cel mai frecvent. Multumesc :)

      Ștergere
    2. Te inteleg, Monica, cu fetele de perna. Eu am si 4 fete de perna cumparate separat, care merg asortate cu vreo 3 seturi de lenjerie (sunt galben-verzui, uni, iar culoarea aceasta se regaseste in toate cele 3 seturi de lenjerii).

      Ștergere
  2. Lenjeriile mele de pat sunt colorate - foarte colorate :) am una cu flori in nuante de lila, galben si portocaliu, un rosie de satin, una cu flori galbene si vernil pe fundal negru, una plina de dungute roz, galbene si vernil... si una singura mai cumintica, de la Marks and Spencer, tomnatica - are 2 fete - una indigo, cu frunzulite bej si una bej cu frunzulite indigo. Mie imi plac lenjeriile vesele, care sa-mi aduca zambetul pe buze cand le vad. Eu una oricum iubesc nespus culorile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de data asta vazusem una care mi-a placut mult, o combinatie de negru, rosu si gri, dar nu se potrivea deloc cu dormitorul meu. Si mie imi place mult culoarea cand vine vorba de pat. :))

      Ștergere
  3. Ce draguta e Alma , ma bucur de fiecare data cand o vad .
    Eu aleg lenjeriile cat mai colorate si vesele , sa fie din bumbac satinat (este un material fin ) care dupa spalare nu trebuie calcat si arata foarte bine . Am unele si din bumbac dar parca nu-mi plac la fel de mult ca cele din bumbac satinat :) . Pentru mine trebuie sa fie cat mai fine , altfel nu ma simt bine cand diorm .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu cateva din bumbac satinat si-mi plac mult, dar cateodata mai vreau sa incerc si altceva. :)

      Ștergere
  4. Niciodata nu am stat sa-mi definesc un stil al alegerii lenjeriilor de pat, aleg ceea ce ma atrage in momentul in care sunt in magazin. Nu suport lenjeriile albe, fara niciun model

    RăspundețiȘtergere
  5. aA luat cineva lenjerii din bumbac satinat ? cum sunt ?

    RăspundețiȘtergere