Sare exfolianta cu papaya si lamaie de la Greenland

30.4.14

Va aratam in postarea asta ca am primit cateva produse de la Greenland si am inceput sa le folosesc imediat pentru ca sunt curioasa din fire si pentru ca-mi place la nebunie sa incerc produse noi - ador sa descopar texturi si arome noi, imi place sa vad cum reactioneaza pielea mea la anumite tipuri de produse.


Sarea exfolianta cu papaya si lamaie (o gasiti aici - 38 ron pentru 400 grame, merita din plin daca ma intrebati pe mine) m-a tentat cel mai mult - din doua motive: mirosul absolut demential (il stiam pentru ca in trecut am avut uleiul de masaj din gama asta, este o combinatie de vis, pana si eu - cu toata raceala mea - am reusit sa-l simt cand am folosit sarea) si faptul ca n-am incercat pana acum o sare exfolianta (se poate folosi si ca sare normala de baie, insa eu n-am incercat).

Ambalajul imi place la nebunie (am o slabiciune pentru cutiile metalice), sarea este foarte fina si are un miros atat de misto, eu pun putina in palma, adaug apa si imi masez corpul umed cu ea. Nu este nevoie de o cantitate mare si nici de un timp lung de masare, pielea ramane curata si catifelata si cu miros placut si discret. Mi se pare fantastica pentru corp, insa o folosesc si pe picioare (talpi si laba piciorului) si am simtit o diferenta de la prima folosire.


Ma tenteaza foarte tare uleiul de baie (sau chiar cu cel de masaj) din aceeasi gama, cred ca folosite impreuna ar avea niste rezultate remarcabile. Eu am folosit-o in special dimineata pentru ca reuseste sa ma trezeasca si chiar simt ca are un efect revigorant. Ma bucur ca am primit-o pentru ca nu stiu daca eu as fi cumparat-o (sarea din denumirea m-a facut sa ma gandesc la cu totul altceva), insa acum a devenit unul din produsele mele preferate pentru baie.

Din cate am vazut sarea exfolianta este disponibila si in alte variante: cocos si mandarine, lamaie si vanilie (asta ma tenteaza cel mai mult, doar stiti ca ador vanilia cand vine vorba de produse de ingrijire corporala si nu numai), menta si levantica si Spicy (ghimbir si grepfruit). Care vi se pare cea mai interesanta?

Ati incercat vreun produs de genul asta? Cum vi s-a parut? Eu vi-o recomand cu toata increderea, imi place la nebunie cum imi simt pielea dupa folosirea ei.

16 comentarii

  1. M-am uitat si eu la ea pe site si mi s-a parut interesanta, parca cea cu menta si levantica ma tenteaza cel mai tare. Cred ca e relaxanta. O trec pe lista de dorinte. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca cea cu menta si levantica e perfecta pentru o baie seara, asa mi se pare mie ca este foarte relaxanta. Daca iti iti vreuna sa-mi spui cum ti se pare.

      Ștergere
  2. Ce interesanta e. Nu am incercat pana acum nici un produs asa, multumim de review.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, chiar e un produs misto, d-aia am si scris, poate mai sunt persoane interesate.

      Ștergere
  3. Eu as lua menta si levantica! Super interesanta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna intr-un mare fel menta cu levantica, cred ca e relaxanta sau cel putin asa imi suna mie in cap. :))

      Ștergere
  4. Numai cat am citit "papaya" si mi-a plouat instant in gura :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna tare bine. Asa ma oftic cateodata ca nu am si eu cada. :( As incerca varianta spicy. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o folosesti doar ca sare exfolianta merge si la dus, eu cred ca m-as simti purin pierduta fara cada, baile relaxante fac parte din viata mea.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Da, si e la oferta pe elefant (am dat detalii in postarea de azi).

      Ștergere
  7. E asa de tentanta.Vai vai ce imi faci,acum trebuie sa ma abtin din a nu il cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesant produs!!! Cred ca mi-ar placea mult, pentru piciorusele mele dolofane. Eu ma exfoliez mereu cu cafea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ti-ar face placere s-o folosesti, are efect relaxant, eu nu suport mirosul de cafea.

      Ștergere