Am geanta noua ... si roz

29.4.14

Acum vreo .... habar n-am cati ... cativa, sa zicem, ani am vazut la o prietena o geanta roz, un roz puternic, dar care mi-a placut la nebunie. Mi-a placut si modelul gentii, dar si materialul ... era atat de moale. Mi-a ramas in minte in tot acest timp ... geanta roz si una albastra pe care am vazut-o pe strada la cineva. Obsesia cu cea roz am rezolvat-o acum, la cea albastra inca ma mai gandesc.

Dar sa revin ... de-a lungul timpului am primit o gramada de oferte de colaborare de la siteuri asiatice, insa nu am acceptat nici una. Daca ma intrebati de ce o sa va spun doar ca n-am sa promovez vreodata un site sau niste produse pe care nu le-as cumpara si cu banii mei, poate nu e cea mai buna gandire tinand cont ca am un blog, dar asta sunt eu (trebuie sa ma intereseze cu adevarat ca sa imi starneasca interesul). De multe ori nici nu m-am uitat pe siteurile de la care am primit oferte (pentru ca stiam cam ce preturi "practica"), insa acum vreo 3 saptamani mi-au scris cei de la Sammydress si pentru ca asteptam o confirmare de la un client, confirmare care nu mai venea si aveam ceva timp liber, am zis sa vad ce vand oamenii astia.

M-am uitat la genti prima data (in graba, recunosc) si preturile nu mi s-au parut deloc mari, asa ca m-am uitat si la bijuterii si am descoperit unele bijuterii mai ieftine decat pe ebay, ceea ce m-a facut sa casc ochii si mai bine. Si am luat siteul la puricat ... si am descoperit o gramada de chestii care mi-au placut, asa ca m-am decis sa accept oferta lor, mai ales ca am mai primit intrebari de la voi daca stiu despre calitatea produselor, daca cred ca merita si alte intrebari la care n-am avut raspuns.

Geanta la care m-am decis este asta (link catre produs). M-a tentat si varianta pe verde neon, dar si cea pe albastru (voi ce ati fi ales?), insa am ales-o pe cea din poza de mai jos si m-am bazat foarte tare pe imaginea de pe site (pe site la culoare varianta asta este PLUM si nu prea are vreo treaba cu culoarea reala, insa in poza arata exact ca ceea ce vroiam eu). Am avut ceva emotii pana a venit, emotii din simplul motiv ca speram sa fie rozul ala care il visam eu si sa scap de obsesie.

Cand mi-a adus ieri postasul coletul n-am mai avut rabdare. Am desfacut repede coletul si cand am vazut culoarea am inceput sa rad. Nu ma asteptam nici eu la reactia mea, semn clar ca deja devenise o obsesie. Am facut poza si cu blitz si fara ca sa va puteti da seama mai bine cum arata de fapt.




Sa va spun despre geanta ... arata mult mai bine decat imi imaginam eu ca va arata. Este lucrata bine, cu atentie la detalii, accesoriile metalice par de calitate, iar materialul era foarte placut la atingere, despre culoare nu va mai spun ca banuiesc ca ati prins entuziasmul meu din cele relatate mai sus. Are si curea pentru a fi purtata pe umar, insa nu pricep unde se prinde pentru ca nu are nimic in lateral (iar daca se prinde de manere nu arata cine stie ce).  Marimea as spune ca este medie, nici nu-mi doream altceva. Geanta este impartita bine, are un buzunar cu fermoar in mijloc care desparte geanta in 2, pe o parte interioara are un buzunar mic cu fermoar si pe cealalta parte doua buzunare din materiale (pentru telefon).

Singurul lucru care il gasesc de reprosat (asta ca sa spun si eu ceva) este ca in interior cheita metalica de la fermoar este aurie (n-o vede nimeni in afara de mine, dar mi-ar fi placut sa fie atenti si la detaliul asta si sa fie argintie ca cele de la exterior). Concluzia: daca as fi dat bani pe ea nu mi-ar fi parut deloc rau, as fi cumparat-o daca o vedeam in vreun magazin la un pret bun.


Colaborarea in sine a fost super ok, am discutat pe mail, le-am dat datele, mi-au trimis coletul (cu tracking number), a durat maxim doua saptamani cu totul, deci chiar mi-a placut. Nu stiu daca si cand am sa mai accept colaborari de genul asta, mi-ar face placere sa stiu si parerea voastra despre genul asta de colaborari si daca va intereseaza sa mai vedeti postari de genul asta. Poate ma ajuta sa iau o decizie.

Cum vi se pare geanta? Va place rozul meu?

44 de comentarii

  1. Felicitari pentru decizia ta cinstita de a nu accepta colaborari cu site-uri de la care nu ai cumpara lucruri si pe banii tai :) aceeasi politica am adoptat-o si eu, mai ales ca in special piata romaneasca abunda de magazine ce vand produse de pe ebay la suprapret.
    In ceea ce priveste geanta roz, mie imi place, desi daca m-ai fi intrebat, n-as fi asociat niciodata rozul asta cu Camelia :) Eu am acum o nebunie cu o geanta albastra - foarte albastra :)) tot mai uit la ea in vitrina... si cred ca o sa o cumpar.
    Apropo, ai platit tu transportul pentru geanta? Am vazut ca au preturi bune si produse frumoase pe Sammydress, dar m-a descurajat pretul transportului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate cu magazinele care vand la preturi foarte foarte mari si care au ales o strategie buna, din pacate oamenii nu se informeaza si cumpara. N-ai ce sa faci. Acum ceva vreme am primit o altfel de propunere, imi dadeau o suma mare de cumparaturi (peste 500 ron) si aveau niste produse care mi-ar fi facut cu ochiul, dar pe care le-as fi luat la nici un sfert de pret de pe ebay, am zis nu (ca asa sunt eu). :)

      Ma gandeam ca nu se va astepta multa lume la un roz atat de puternic de la mine, dar imi place la nebunie (imi plac culorile puternice, desi le port rar). N-am platit transport ca asa a fost intelegerea cu colaborarea, nici nu m-am uitat cat ar fi transportul pentru o geanta. La bijuterii am vazut ca au preturi bune si transport gratuit, posibil sa dau si eu o comanda ca am vazut ceva ce m-a tentat mult si e mai ieftin decat am gasit pe ebay.

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa geanta, imi place mult culoarea ei . Ai facut o alegere foarte buna si eu am primit-o pe a mea si e minunata .Am intrat si eu pe site si intr-adevar au lucruri ieftine .Eu mai comand de pe sheinside si romwe , in general haine si bijuterii si sunt foarte multumita de ele .Pe mine ma intereseaza sa mai vad postari de genul..de ce nu ? Si DA, imi place rozul tau :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, asa m-am gandit si eu cand am vazut-o. Ma asteptam sa fie mai ... nu stiu care ar fi cuvantul potrivit ... imi place, asta conteaza si o sa imi dea o stare de bine cand o s-o port. S-o folosesti si tu cu placere pe ea a ta. :)

      Ștergere
    2. Multumesc Camelia, aceasta este a mea : http://www.newt.ro/cumpara/geanta-office-sofia-7286687 i love it :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. frumusica rau, s-o porti cu placere :)

      Ștergere
  3. :)) este tare simpatică!!
    eu mi-am comandat un ceas de la ei, este foarte drăguț și lucrat bine.
    să o porți cu mult drag!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am uitat la ceasuri, preturile sunt bune si au modele dragute.

      Ștergere
  4. Eu niciodata n-am destule genti, asa ca Sammydress e teren minat pentru mine :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca eu am? :)) Adevarul e ca au destul de multe si nu prea stii unde sa te opresti. :)

      Ștergere
  5. Imi place foarte mult culoarea! Sa o porti cu drag :) Ar fi interesante astfel de colaborari, mai ales ca de la tine stiu sigur ca vom primi pareri obiective!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi cam lacrimeaza ochii insa daca tie iti place, asta este important! Merge bine cred la o tinuta complet alba cu accesorii nuanta asta. Nu este urata nuanta insa nu sunt eu obisnuita cu ea. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, nu stiu cum s-a vazut pe monitorul tau, dar nu este nici pe departe o nuanta care sa nu poate fi purtata cu orice sau care sa oboseasca. Este un roz puternic, dar linistit, iar materialul este foarte misto, nu este lucios.

      Ștergere
  7. Wow, foarte frumoasa geanta, felicitari pentru decizie, sa o porti cu mare drag! Nuanta aceasta de roz este preferata mea, asa ca nu puteam sa spun altceva, ha, ha!
    Cine te citeste de multa vreme stie ca nu ai acceptat colaborari prea multe.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place mult, este exact ce-am sperat sa fie si asta ma bucura. Probabil ca daca era kitchoasa sau lucrata aiurea imi ta tot elanul. :)

      Ștergere
  8. Eu am o obsesie cu gentile, mi-as cumpara mereu. :) Si eu caut acum pentru vara una roz si una verde mint asa. :)
    Sa o porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dara, am vazut si eu una mint, un model dragut, care mi-a placut mult.

      Ștergere
  9. Sincer, nici eu nu m-as fi gandit ca ai alege o astfel de culoare pentru geanta. Dar arata tare bine! Sa o porti cu multa placere..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, sunt multe lucruri despre mine pe care nu le stiti, ma asteptam sa fie o surpriza culoarea aleasa, multumesc :)

      Ștergere
  10. vai, ce-mi place! :) s-o porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place si mie mult, de-abia astept s-o scot la plimbare.

      Ștergere
  11. Foarte frumoasa geanta...sa o porti cu placere :). E o nuanta foarte frumoasa. Si modelul imi place, desi eu inclin catre genti crossover, mi se par mai comode :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Dya, am purtat si eu in ultimele luni crossover, dar parca m-am cam saturat, simteam nevoie de o schimbare.

      Ștergere
  12. E atat de draguta..Sa se opreasca ploaia sa o poti scoate la soare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Îmi place tare mult, un roz superb, dar şi un model interesant :-)
    S-o porţi cu drag, numai în zile roz! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, multumesc frumos, imi place si mie mult, este exact ce am sperat ca va fi. De abia astept s-o port.

      Ștergere
  14. Foarte frumoasa culoarea gentii, si mie imi plac accesoriile in culori puternice.
    Pe Sammydress mi-am facut si eu wishlist...dar nu si curaj sa comand. Isi luase o colega cateva lucruri de pe Sheinside, aratau super in poza, si cand colo, niste carpe ieftine, nici prin casa nu le-as fi purtat. Iar una din acele "carpe"am vazut-o promovata pe cateva bloguri de fashion de la noi, ca fiind foarte "calitativa".
    E de apreciat obiectivitatea ta si faptul ca alegi sa nu colaborezi cu oricine si sa ridici in slavi niste produse pe are nu le-ai cumpara din banii tai. Daca mai ai experiente pozitive cu Sammydress, te rog sa ne dai de stire, poate ma incumet si eu la o prima comanda.
    Eu una ma multumesc deocamdata cu Asos si Miniprix, mi-am luat intoteauna lucruri foarte calitative. Printre care si o geanta tip satchel, verde-menta, incapatoare, absolut superba. Mi- e si mila sa o port. Asta, apropos de genti in culori mai putin purtate pe la noi.
    Si tot legat de Asos, zilele astea sampoanele Batiste in varianta mica costa 2 lire, in loc de 3 (in caz ca-i cineva interesat).

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, stiu perfect ce zici, d-aia m-am si gandit ca o postare de genul asta ar putea fi folositoare. Ma uit si eu pe bloguri si de foarte multe ori raman blocata, pana la un punct pot intelege dorinta de a avea si a primi, dar ... nu are sens sa continui, fiecare face cum crede ca e mai bine.

      Din pacate oferta de pe Asos nu mai e valabila, am vazut si eu aseara (am si dat o comanda mica), dar cand m-am uitat dimineata nu mai era valabila. Pare interesanta geanta ta. Pe Miniprix ma uit si eu des, insa n-am comandat niciodata. Poate e cazul sa sparg gheata. :)

      Ștergere
  15. Fain site-ul. Deja am vazut o umbrela si un colier. Nu am nevoie de nici unul din cele doua dar acum sa vad cat rezist :)
    Geanta ta roz imi place. Imi plac gentile si pantofii care ies din anonimat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am vazut o gramada de chestii interesante, vorba ta "n-am nevoie", dar ce le mai vreau. :)

      Ștergere
  16. Uite, asta e link-ul pentru gentuta mea (o alint fiindca mi-e draga, nu e mica, ci chiar incapatoare). E un verde absolut superb, in poza bate mai mult in turcoaz. Ideea e ca, am prins-o la 50% reducere si ma bucur, in cateva ore era out-of-stock (acum, vad ca e low in stoc, o fi facut cineva retur).
    http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3621320
    Legat de Batiste, eu ma uitasem ultima data dimineata si erau reduse (la ei e un decalaj de 2 ore fata de noi si inca era valabila oferta cand facusem eu ochi), acum intr-adevar sunt la pret intreg. Scuze pentru dezinformare :-)
    Iti recomand din inima Miniprix, chiar azi au avut reducere 30% la pantofi si camasi. Eu astept 2 comenzi la sfarsit de saptamana, sper sa fie ok achizitiile. Oricum, nu ai ce pierde daca nu iti plac/nu se potrivesc, returul e gratuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoasa geanta, s-o porti cu placere. Si sa te bucuri de tot ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  17. Foarte, foarte frumoasa geanta, iar culoarea imi place la nebunie :)
    sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  18. frumoasa geanta, intradevar vine vara ;))
    sa o porti cu placere
    te-am pupat:*

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi place mult de tot, s-o porti cu placere si sa ne mai arati si altele. Silvia

    RăspundețiȘtergere
  20. nu mi se pare deloc o culoare care supara sau care nu s-ar purta cu lejeritate, chiar o sa-mi iau si eu una nuanta aceasta

    RăspundețiȘtergere
  21. Dupa ce am citit acest articol am facut si eu o comanda pe sammydress, mai précis pe data de 1 mai (pentru ca nu am plecat nicaieri de1 mai si ma plictiseam de moarte ). Azi am primit coletul cu cele doua coliere comandate ( au fost 22 de lei in total) si sunt absolut superbe. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere