Perlele si baia

1.4.14

De cand am scris titlul postarii rad singura la monitor, imi vine in cap o melodie, dar nu pot sa-mi amintesc cuvintele, dar se potriveste la fix cu titlul meu. Dar sa lasam aberatiile mele si sa revenim la perle ... va aratam in postarea asta ce mi-am luat de pe siteul alegnatura (acum ii puteti gasi si pe Facebook). Nu sunt la prima experienta cu perlele de baie, asa ca de-abia asteptam sa le folosesc. 

Si le-am tot folosit ... mai am mai putin de jumate din cutie, cred ca e un etalon bun ca sa va dati seama cat imi plac (bine ca am facut poze cand a ajuns coletul si puteti sa vedeti cum arata perlele).


Varianta aleasa de mine este cu piersici si migdale (pe site mai gasiti si alte variante) si imi place mult. Indicatiile sunt 3-4 linguri pentru o baie, eu am pus la ochi si m-am relaxat. Apa s-a colorat usor, baia s-a umplut de o aroma placuta (deloc sintetica) si eu am savurat ... datorita uleiurilor din compozitie pielea ramane foarte hidratata si este o placere sa stai in apa. Ce mi-a placut foarte mult este faptul ca n-a ramas cada uleioasa (mi s-a mai intamplat in trecut cu produse de genul asta si nu mi-a placut deloc).


Concluzia: imi plac, o sa-mi mai iau. Voi ati folosit perle de baie? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Mie, cum am citit titlul, mi-au venit in minte versurile melodiei de vara trecuta, "frunzele si iarba, salcamii si banca", perlele si baia :))...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la melodia aia ma gandeam si eu, dar nu-mi venea in cap :)

      Ștergere
  2. Trebuie sa le incerc, dar sa mi se termine sarurile de baie cu Lapte&Miere:p
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am luat atat de multe produse pentru baie in ultima vreme ca devine dificil sa aleg ceva cand ma pregatesc de baie. :)

      Ștergere
  3. Nu le-am incercat :) dar suna tentant ;)
    Multumim de review! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am un produs de genul asta in casa, imi place sa ma rup de lume cand fac baie si asta ma ajuta.

      Ștergere
  4. Nici eu nu le-am încercat, dar cât de bine pot să arate! ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor o sa ai ocazia, pe mine ma relaxeaza foarte mult. :)

      Ștergere