Elizabeth Arden Sheer Lights Illuminating Pen

8.4.14

Imi plac la nebunie stilourile iluminatoare pentru zona cearcanelor, de-a lungul timpului am incercat o gramada, asa ca n-am ratat oferta de pe Strawberry de acum ceva vreme si mi-am luat Sheer Lights de la Elizabeth Arden (in ultima vreme am descoperit o gramada de produse interesante de la ei) in nuanta Soft 01. Produsul a fost la oferta zilei si am dat pana in 30 ron pe el, banii pe care ii merita din plin.


Produsele de genul asta au un gramaj mic si nici acesta nu face exceptie - 1,8 ml, insa eu il folosesc de cateva luni (de 2-3 ori pe saptamana) si inca nu s-a terminat, deci pana la urma nu e deloc scump (pretul intreg al produsului este mult mai mare decat am dat eu pe el). Nuanta pe care am ales-o eu are subton roz, care in cazul meu ajuta cel mai mult. Produsul meu preferat pentru zona cearcanelor a fost Studio Lights (nuanta Ideal Pink) de la M.A.C., care nu se mai fabrica de ceva vreme, insa asta de la Elizabeth Arden se apropie destul de mult de el


Are o consistenta cremoasa, se intinde foarte usor, nu se aseaza in ridurile fine de sub ochi si nici nu usuca zona, dar cel mai important ofera un aspect de ten odihnit. De multe ori cand l-am folosit am primit complimente ca arat foarte odihnita si asta este ceea ce caut la un produs de acest gen.

Ca sa va dati seama cat imi place va spun ca il folosesc mult mai des decat Creamy Concealer de la Bobbi Brown sau Secret Camouflage de la Laura Mercier, imi place consistenta mult mai lichida.

Voi folositi stilouri iluminatoare?

2 comentarii

  1. Camelia da..eu il folosesc pe cel de la Clinique de care sunt foarte multumita . Am primit si stiloul de la yves rocher, dar nu se compara cu cel de la Clinique.Foarte interesant si produsul descris de tine .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca varianta roz de la Yves Rocher (si eu am tot bej ca si tine) ar fi mult mai indicata, eu am si varianta veche (cea cu ambalaj bleumarin si imi place).

      Ștergere