Oferta Yves Rocher de aprilie

7.4.14

Eram sigura ca luna asta n-o sa va arat nici o oferta de la Yves Rocher, insa m-am inselat - oferta nu e rea deloc, asa ca am zis ca e cazul sa vi-o arat si voua, mai ales daca ati ratat-o pe cea de luna trecuta. La o comanda de minim 39 ron primiti un cadou la alegere - eu as alege setul apa de toaleta + gel de dus Liliac a carui valoare este 104 ron si care se potriveste perfect cu vremea asta (dar care nu exceleaza la capitolul rezistenta, asa cum va spuneam zilele trecute) - nici celelalte trei cadouri nu sunt rele, depinde de ce anume aveti nevoie.

http://bit.ly/1a3amng

In plus beneficiati de reducere de 40% la un produs la alegere (cu exceptia seturilor, promotiilor, produselor cu bulina verde si a celor in editie limitata) si inca exista ofertele speciale de luna trecuta: setul Lacramioare Inflorite (apa de toaleta - pe care eu o am si mi se pare super misto pentru primavara/ vara, chiar daca nu rezista foarte mult + laptele de corp + gelul de dus) la 69 ron / 4 geluri de dus arome exotice si trusa vanity la 30 ron (inclusiv gelul de dus cu boabe de cafea si cel cu nuca de macadamia - cele mai bune de la ei, daca ma intrebati pe mine) / set machiaj (fond de ten Pure Light + Ruj Absolut - mie imi place mult + mini mascara Sexy Pulp - o recomand fara sa ezit) la 59 ron / set nutritiv pentru piele uscata (lapte reparator pentru corp - imi place mult + crema nutritiva de fata - nu stiu cum e + balsamul hranitor pentru buze) la 49 ron. Transportul este gratuit la comenzi de peste 99 ron.


Gasiti toate detaliile ofertei aici (mai sunt ceva oferte pentru comenzile cu valoare mai mare de 99 ron). Va tenteaza? Aveti de gand sa va luati ceva?

4 comentarii

  1. Am avut setul cu liliac.....si cu siguranta n-am sa mai achizitionez nimic din aceasta gama doar daca se ofera cadou. Motivul? Efectiv nu ma atrag parfumurile care persista atat de putin .Dar oferta este buna, imi place foarte mult geanta pentru plaja.Nu stiu daca am sa profit sau nu , ma mai gandesc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate toate apele de toaleta florale au aceeasi problema - persistenta, eu zic ca merita tinand cont de suma minima de comanda pentru a-l primi. :)

      Ștergere
  2. BB cream nu recomand :( Am avut-o si mi s-a parut groaznica, am aruncat-o. Nu intra in piele si creaza un aspect de piele "cojita" ca dupa un peeling sau piele arsa de soare.
    In schimb acum am incercat un BB cream de la Elmiplant si e mult mai light, nu se compara..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi-a placut, insa am cateva prietene care sunt foarte multumite, inca o dovada ca suntem atat de diferite si ca gusturile difera.

      Ștergere