Cateva cuvinte si o castigatoare

6.4.14

Asa cum va spuneam ieri si pe Facebook ultimele zile m-au terminat, vremea asta nu ma ajuta deloc (am resimtit schimbarea asta brusca de temperatura si nu mi-a priit deloc, nu sunt in stare de nimic, as dormi incontinuu - unul dintre efectele infarctului de acum cativa ani este faptul ca am devenit meteosensibila, lucru care imi complica viata destul de mult), n-am avut tragere sa fac nimic (cu exceptia unei perioade scurte de timp ieri cand m-a lovit inspiratia si am reusit sa termin ceva care imi bantuia mintea de cateva zile), am lenevit efectiv.

Trebuia sa anunt castigatoarea voucherului Cosmetic Plant de 30 ron de luni, dar pur si simplu nu am avut nici o tragere de inima - sunt rare momentele astea in viata mea, dar asta e unul dintre ele. Loredana Marin, felicitari, voucherului este al tau, astept mesaj pe Facebook sau mail pentru a-ti trimite codul.

Mi-am facut o ciocolata calda si ma gandesc ca am niste poze de facut, insa lumina nu ma ajuta deloc, asa ca nu cred ca se va intampla astazi. Poate maine apare soarele si pot sa fac si eu poze. Cred ca urmatoarea ora o sa mi-o petrec pe Youtube, dupa care poate poate fac ceva de mancare - niste paste cu ciuperci as zice in momentul asta.

Sa aveti o duminica frumoasa!






4 comentarii

  1. Felicitari castgatoarei si o zi placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maine iese soarele! :D Si eu m-am refugiat in casa, m-am uitat la filme si am gatit. Cateodata prind bine si vreo doua zile din astea de hibernare

    RăspundețiȘtergere
  3. Te pup si lasa ca zilele viitoare o sa iasa soarele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari castigatoarei !:*
    Iar tu , fa-te bine :* pupici

    RăspundețiȘtergere