Oferta lumanari de la Yankee Candle

24.4.14

Ca-mi plac tartele de la Yankee Candle stiti deja, ca-mi plac si lumanarile (nu-mi place pretul lor insa) banuiesc ca stiti si asta. Asa cum probabil stiti si ca nu prea exista variante sa prinzi vreo reducere la produse. Ei bine ... am descoperit mai devreme o varianta.

Pe Elefant exista o campanie Yankee Candle - din pacate selectia de produse nu este foarte mare, dar cred ca puteti gasi ceva pe gustul vostru - puteti vedea aici produsele disponibile (si care vor fi livrate in perioada 5 - 12 mai, deci ar fi cateva zile de asteptat, insa puteti profita de oferta actuala cu transport gratuit, ceea ce face si mai atragatoare oferta).


Reducerea de care puteti beneficia este de 40 ron la o comanda de minim 100 ron (codul de reducere este CSM1389) sau in cazul in care aveti finante si sunteti puse pe cumparat 100 ron la cumparaturi de 399 ron (codul de reducere este FSN1324). 

Deci practic va puteti lua o lumanare mare cu 83,90 ron (transport gratuit) sau puteti face alte combinatii (doua lumanari mici ar fi 63,80 ron) sau puteti combina o lumanare cu un produs cosmetic sau pur si simplu puteti beneficia de cod pentru a va lua produse cosmetice si beneficiati si de transport gratuit. 

Eu zic ca este o afacere buna, mai ales daca nu aveti magazine in zona voastra, pacat ca nu este o selectie mai mare de lumanari. Pe mine ma mananca rau degetele, dar ma gandesc ca in momentul asta nu am buget de lumanari (de cateva zile ma duc cu Tasha - aia mica gasita pe strada de care v-am povestit saptamana trecuta - la doctor ca are o raceala la plamani si toate finantele mele se duc pe tratament).

16 comentarii

  1. Vaaaaiii ce-mi faci :)))) Am jurat ca dupa Paste nu mai cumpar nimic si tocmai la Yankee nu pot rezista :D Imi pare rau de Tasha. Pacat ca nu i-ai gasit stapanii, dar are noroc ca a gasit-o un om cu suflet mare asa ca tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am promis ca nu mai cumpar nimic, dar ... cred ca a fost abandonata, asa cum am banuit de la inceput (am cautat anunturile cu caini pierduti din ultimul an si nimic, deci ma asteptam sa fie asa). Dupa ce se pune pe picioare pleaca spre noua ei casa, unde sper sa ii fie bine.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Trebuia s-o dau daca era apta de plecare, asa nu am cum s-o dau, tusea destul de rau.

      Ștergere
  3. Nu am incercat niciodata ceva de la ei.Si nu stiu daca sa incerc pt ca nu stiu daca v-a mirosi in camera.Atunci te intreb pe tine lumanarile astea isi fac treaba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mara, lumanarile sunt misto, insa sunt scumpe, eu cand vreau camera frumos mirositoare prefer tartele. Insa din cand in cand ma mai tratez si cu cate o lumanare. )

      Ștergere
  4. Buna Camelia! Am vazut ca pe elefant.ro au si cosmetice. Am gasit un parfum de la Givenchy la un super pret. Ai luat parfumuri de la ei? Sanatate catelusei. Si sper ca si tu esti mai bine, citisem de raceala care te supara. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu am luat parfumuri, nici nu le-am vazut, dintr-o data au atat de multe produse, incat nu mai stii la ce sa te uiti. Multumim.

      Ștergere
  5. Multumim pentru informatie. Si eu iubesc lumanarile Yankee Candle, dar ma limitez la tarte, cele in borcanas mi se par prea scumpe :((
    Multa sanatate catelusei!

    (Anca)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt scumpe, asa e. Si eu imi iau foarte rar, as fi profitat de oferta asta daca nu aveam alte urgente.

      Ștergere
  6. Wow ce preturi mari au lumanarile! Eu le caut in magazine si nu le gasesc dar nu imi imaginam ca atat costa! Bafta cu tasha, are noroc ca te a găsit:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se par scumpe rau lumanarile. Am luat tarte in schimb :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am mai gasit niste oferte la lumanari si tarte la Mobexpert. Ma cam limitez la tarte si lumanari am gasit in Ikea la un pret rezonabil si sunt de calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai fost de ceva vreme in Ikea, cand ajung o sa ma uit si eu la lumanari. :)

      Ștergere