Maqpro m-a facut sa port rosu!

23.4.14

V-am mai spus si cu alte ocazii ca imi place rosu, dar nu pe buzele mele. Mi se pare ca nu mi se potriveste sau poate e doar impresia mea. In ultima perioada am tot incercat sa ies din aria mea de siguranta si sa incerc produse noi (si ma refer strict la culoare). Am un singur ruj rosu (de-a lungul timpului am incercat mai multe variante, insa le-am dat incet incet pentru ca stateau degeaba la mine in sertar) si de data asta i-am gasit varianta sub forma de gloss.


Este vorba de nuanta 1023p de la Maqpro (n-am reusit sa ajung la lansare desi eram foarte curioasa sa vad produsele si sa le incerc pentru ca am tot auzit de ele - pana la lansarea oficiala a siteului puteti sa urmariti pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile), un rosu absolut superb. De cand l-am vazut mi-a amintit de ceva si nu m-am inselat. O sa vedeti de ce spun asta la sfarsitul postarii.

Glossul este pigmentat, are un miros fructat absolut delicios si se aplica foarte usor, insa este nevoie de mai multe aplicari pentru a ajunge la nuanta dorita (cel putin in cazul acestui rosu), ceea ce-l face un produs foarte interesant pentru ca poti obtine mai multe variante pe buze cu un singur produs. Textura mi se pare foarte interesanta si nu seamana cu nimic din ce-am incercat pana acum, insa nici nu stiu sa va explic, dar pot sa va spun ca-mi place mult (in timp am realizat ca nu-mi plac produsele foarte opace indiferent de textura lor). Pretul este unul pe masura - 93 ron - insa pentru o culoare deosebita zis ca merita. Sper ca poza de mai jos sa va ajute sa va faceti o idee, chiar daca nu ma pricep eu foarte bine cand vine vorba de fotografii.



Va spuneam ca de cand l-am vazut mi-a amintit de ceva si nu m-am inselat - stanga glossul Maqpro, dreapta rujul Simply Red (66) de la Elizabeth Arden, singurul rosu pe care il am. Cuvintele sunt de prisos, imi plac ambele la fel de mult si ma bucur ca in sfarsit am gasit un rosu pe care pot sa-l port si sa nu ma simt ciudat cand ies pe strada. (stiu ca e doar mintea mea, dar este o realitate)


Cum vi se pare? Ati incercat produsele Maqpro? Aveti vreo recomandare?

12 comentarii

  1. Culoarea e intr-adevar foarte frumoasa. Si mie mi-a fost cam frica sa port culori tari, dar mi-am dat seama ca daca nu risc nu voi sti niciodata ce mi se potriveste si ce nu :).
    Pretul e..pe masura. Sunt produse profesionale si inteleg de ce costa atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine nu cred ca e vorba de frica, doar ca nu ma simt ok si atunci prefer sa aleg ceva care sa nu ma faca sa fiu atenta tot timpul si sa-mi pun intrebari.

      Ștergere
  2. Wow, pretul eee... :D
    Intr-adevar, este o nuanta delicioasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mare pretul, dar si glossul e maricel (8 ml) deci mai balanseaza lucrurile. :)

      Ștergere
  3. E o nuanta superba doar ca pretul e cam maricel si mie nu mi-se potriveste rosul pe buze.Sau imi e mie frica sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil - ca si in cazul meu - ne-a intrat in cap ca nu ne sta bine si nici nu dam o sansa reala. :)

      Ștergere
  4. Nu am incercat si nici nu am auzit de ele. Imi place in schimb cum arata! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia au fost lansate produsele in Romania, au mai scris de ele fetele care au reusit sa ajunga la lansare.

      Ștergere
  5. Ce rosu frumos, sa-l porti cu placere, nici eu nu am mult curaj cand e vorba de culori puternice pe buze. Silvia

    RăspundețiȘtergere