Primavara asta miroase a flori de cires

4.4.14

La inceputul lunii februarie va spuneam pe Facebook ca Yves Rocher a lansat apa de toaleta Flori de Cires (o gasiti aici la oferta) si eram foarte curioasa cum miroase (cea cu lacramioare imi place mult si mi se pare perfecta pentru primavara). Dupa ce m-am "vaitat" am realizat ca primisem niste mostre la ultima comanda si cand am mirosit-o mi-a placut mult. Iar acum cateva zile am primit-o (stiti voi vorba aia - cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul comploteaza pentru tine, asa si cu mine).


Bineinteles ca am incercat-o imediat (curiozitatea de pisica, ce sa fac) si nu m-a dezamagit. Desi este un miros simplu si curat, imi place mult. Nu este ceva sofisticat sau vreun parfum care sa te fascineze, ci o aroma florala care te binedispune. Este perfecta pentru vremea asta si pentru serile calduroase de vara.

La fel ca si restul apelor de toaleta florale din gama Un Matin au Jardin rezistenta nu prea exista (eu as zice ca o simt maxim 3 ore dupa care dispare total, dar ma asteptam sa fie asa) insa eu obisnuiesc s-o folosesc cand am un drum scurt de facut, asa ca nu ma deranjeaza prea tare. Imi place destul de mult cat sa o reaplic daca e cazul. Ma gandesc la o comanda viitoare sa iau si laptele de corp, poate rezista mai mult combinate.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

11 comentarii

  1. Nu pot spune ca imi place prea mult, nu imediat ce e pulverizat, e acelasi parfum ca la toate edt/edp care miros a flori de cires.
    Apele de toaleta din aceasta gama cred ca sunt destul de persistente pentru niste ape de toaleta florale si usoare; noi cele care ne dam cu ele nu le mai simtim dar cei din jur simt parfumul. Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu intrebata dupa cateva ore de la pulverizare cu ce m-am dat sau sa simt parfumul la mama dupa cateva ore (acum ma refer la cel de liliac)


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e cel de liliac, insa astea 2 pe care le am eu nu persista mai mult de 3-4 ore, nu e vorba ca nu le mai simt eu, nu se mai simte nimic.

      Ștergere
  2. Si eu am 3 parfumuri din aceasta colectie : Cirese, Lacramioare si Liliac. Tot asa zic, ma incanta pe moment, dar din pacate nu persista :(
    O idee buna cea cu laptele de corp, sa ne spui daca functioneaza :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa nu uit sa-l trec pe comanda cand o fi, sunt curioasa si eu daca e vreo diferenta.

      Ștergere
  3. E minunata, chiar acum o folosesc :)
    Pacat doar ca aroma nu e mai intensa si nu persista foarte mult.
    Mai am niste Flori de Cires de la L'Occitane, e parfumul perfect, e fix pe sufletul meu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e cel de la L'Occitane, dar banuiesc ca m-ar incanta. :)

      Ștergere
    2. Parfumurile de la L'occitane nu au comparatie... daca vrei un parfum rezistent dar in acelasi timp floral, curat, acolo ai sa gasesti. Parfumurile perfecte si pentru mine, o mare iubitoare de tot ceea ce inseamna floral.

      E bine de cumparat si editiile limitate cu flori de cires... toate sunt minunate.

      Comparatie cu L'erbolario care are parfumuri mai grele, pudrate.


      Mihaela I.

      Ștergere
    3. Tind sa contrazic parerile bune despre parfumurile L'Occitane. Am si eu Fleurs de Cerisier si, desi este un pic mai complex decat acestea de la Yves Rocher, la capitolul rezistenta nu e mare diferenta.

      Ștergere
  4. Eu am fost tare curioasa cand a aparut si am dat fuga in magazin sa o incerc. Nu stiu daca e asa sau nu, dar eu o aseman cu Ange ou Demon Le secret de la Givenchy, un parfum pe care il am de mult in wishlist. Asa ca, indata ce va aparea in oferta in catalog, a mea e! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare ca seamana, Le Secret imi place si mie mult, dar nu mi-a amintit de el apa asta de toaleta.

      Ștergere
  5. am mirosit apa de toaleta cu liiac si miroase foarte frumos! desi e apa de toaleta cred ca voi comanda cea de cires si liliac!
    oricum parfumurile lor imi place mult de tot

    RăspundețiȘtergere