Forme in cafea/ ciocolata calda ... si pentru voi

11.4.14

Mereu am fost de parere ca detaliile fac diferenta si de cand ma stiu mi-a placut sa ornez/ decorez mancarea/ bautura, mai bine spus cam tot ce-am prins. Nu sunt bautoare de cafea, dar imi place la nebunie ciocolata calda si mi-as dori uneori sa vad in ceasca mea altceva decat frisca si ciocolata. Asa ca am apelat la ebay sa gasesc ceva sabloane pentru decorat. Cum vi se pare fundita din ciocolata mea?


A durat cateva secunde sa o fac si am dat in jur de 6 ron pe un set de 12-16 sabloane/ matrite sau cum vreti sa le spuneti (daca va intereseaza cautati pe ebay "coffee stencil/ template"), am comandat ieri si shakerul pentru decor pentru ca nu ies foarte bine altfel (eu am improvizat cu o solnita in care am pus cacao, dar nu e cea mai buna solutie - se poate folosi pentru decor si scortisoara sau ciocolata). Mie imi cam place ce-a iesit si-mi pare bine ca le-am luat.


Trebuie sa va arat si esecul - am vrut sa-l pun pe Smiley in cana, l-am pus si cand sa fac poza am descoperit ca e aparatul descarcat - pana m-am foit eu sa iau incarcatorul Smiley a plecat la plimbare si am ramas cu "ceva"-ul de mai jos. Amuzant oricum ...


Si pentru ca mi se pare o chestie misto o impart cu voi - setul de mai jos cu 4 sabloane (daca nu stiti ce este langa funda va spun eu - mi-a luat cateva minute sa realizez - un urs panda) va fi al uneia dintre voi, tot ce aveti de facut este sa-mi spuneti in comentarii ca doriti sa participati si cum aveti de gand sa le folositi (asa aflu si eu ce bauturi si combinatii va plac).


Saptamana viitoare (nu stiu cand ca am niste zile ocupate) o sa anunt la cine ajung sabloanele.

Cum vi se pare achizitia mea? Va tenteaza?

19 comentarii

  1. Buna dimineata,
    Tocmai imi beau cappuccino la munca si am zis sa ma rasfat cu un articol de al tau :)
    De felul meu beau cappuccino sau ciocolata calda sau latte macchiato cu muuuuuult laptic :)
    Mi-ar prinde bine o astfel de forma, cu siguranta imi va inveseli ziua o mutrita haioasa.
    In alta ordine de idei, iti doresc o dimineata frumoasa si daca castig setul, te invit la o cafea la mine sa ne amuzam pe seama mutritelor din cana :))
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut! Cateodata detaliile fac diferenta, iar un gest mic ca acesta poate sa ne faca ziua mai frumoasa. Un weekend linistit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt! Sotul meu e mare iubitor de cafea cu frisca si cred ca pot sa folosesc aceste sabloane ca sa-i desenez tot felul de chestii peste frisca din cana. :D Ar fi o surpriza frumoasa, in fiecare dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha foarte tare! chiar iti face pofta :) si incerc sa ma abtin ca sunt la dietaaaa wooofff!!
    Sunt foarte dragute si imi voi cumpara si eu! Traiasca ebay :D

    PS: puteai sa folosesti in loc de solnita,o strecuratoare din aia mica de ceai si o scuturai asa usor.Eu cu din aia pudrez una alta :)

    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat varianta asta, nu e cea mai reusita, trebuie ceva cu gura mai mare ca sa iasa perfect. :)

      Ștergere
  5. Vai cat de dragute sunt :x Nu stiam ca exista asa ceva. Prima oara cand ti-am vazut poza am crezut ca le-ai facut tu cu mana libera :D.
    Le-as folosit pe tortul pe carea vreau sa-l fac de ziua bunicii mele (la cat ne ajuta, macar atat pot sa fac pentru ea)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragut! Este prima oara cand vad astfel de sabloane! Eu zic ca ar mege foarte bine la ornatul torturilor, placintelor etc.
    Te invit sa te inscrii la gievaway-ul pe care il organizez acum pe blog!

    http://visiononfashion.blogspot.ro/2014/04/sammydress-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca voi castiga le voi folosi ca sa imi beau ciocolata calda cu sos de vanilie si scortisoara.Si cum verii mei de 6-2 ani vin peste doua saptamani ar fi perfect sa le dau ciocolatile lor calde cu niste mutrite si personaje amuzante.Succes tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de dragute si interesante sunt :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu prea sunt fană a băuturilor făcute în casă, dar le-aş pune la treabă la decorat prăjituri!!! Primele care îmi vin în minte sunt tiramisu, cheesecake (cu diferite arome) şi chiar şi banalul orez cu lapte! Ah, ce-aş mai Instagram-ui! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce dragut! Eu nu beau cafea, da prietenul meu ma pune mereu sa ii fac. :) O sa ma uit si eu poate gasesc ceva de genul prin magazine, mi-ai dat o idee buna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cafea nu beau dar atat de tare m-a incantat ciocolata ta cu bezele ca mi-am comandat si eu de pe Iherb. Inca le astept. Sunt o incantare pt ochi sabloanele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce faine sunt! Fundele sunt preferatele mele, asa ca mi-ar placea sa vad asa ceva pe cafeaua mea cu lapte din fiecare dimineata. Ciocolata calda beau mai rar acum, din cauza unor restrictii alimentare carora trebuie sa ma conformez, insa si pe aceea as decora-o, tot cu cacao si fundite. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Iubesc detaliile de acest fel! Mereu ma uimesti cu lucruri de care nu as fi crezut ca exista măcar;)
    Imi plac foarte mult sabloanele, cafea nu beau, insa ciocolata calda sau cappucino e la ordinea zilei. Un zâmbet pe fata de dimineata face ziua maj frumoasa cu siguranță!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu l-as folosi la ornat diferite praajituri sau chiar la ornat orezul cu lapte(mie imi place sa-l fac mai tare sub forma de budinca cat despre bauturi si mie imi place sa beaau ciocolata calda.Imi faci mereu pofta cand vad la tine :)Im place saa citsc blogul tau e interesant!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hello
    super dragute sabloanele.
    Eu personal, nu sunt mare amatoare de cafea, cappuccino,insa, beau zilnic..la fel si sotul meu.
    In momentele mele de "inspiratie" mai fac si eu cu mana libera cate un, hai sa-i zic, desen, fie pe frisca de pe cappuccino, fie direct in cana.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna:)
    Nu vazusem astfel de sabloane, dar e o idee minunata sa iti poti orna cafeluta sau ciocolata calda:)Eu beau numai ciocolata calda, nu ornez pentru ca nu prea am talent...dar cu ajutorul sabloanelor vad ca munca-i mai usoara:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hello,
    Nu am mai vazut pana acum astfel de sabloane, dar chiar mi-ar placea sa le am si sa distrez familia cu ele. :) Mi-as decora cappucino, pentru ca beau cel mai mult, cafeaua, ciocolata calda.:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu stiam ca exista asa ceva!!! Sunt incantata de concept, mi-ar placea sa ma"joc" cu aceste forme in cafeaua mea si a sotului, asa ca ma inscriu pentru setul "zambaret"! Multumim, iti doresc Sarbatori binecuvantate cu sanatate si bucurii!

    RăspundețiȘtergere