REN pe feelunique

9.4.14

De-a lungul timpului m-ati intrebat de unde puteti cumpara produse REN, iar astazi vreau sa va anunt ca produsele sunt acum disponibile si pe feelunique (transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 10 lire). Si pentru ca de-abia sunt lansate la o comanda de minim 40 lire pe site puteti sa va alegeti o varianta mini din cele de mai jos.

http://tidd.ly/c026f7ba

Eu am incercat cateva dintre produsele lor, gasiti aici postarea in care v-am povestit ce-mi place si ce nu. Daca aveti nevoie de alte detalii despre un produs puteti sa ma intrebati in comentarii si o sa incerc sa va raspund.

Nu uitati: daca sunteti la prima comanda pe site va pot trimite pe mail o invitatie care va ofera o reducere de 10% din valoarea comenzii. De asemenea daca sunteti client vechi si intentionati sa dati o comanda cu valoare mai mare de 40 lire puteti folosi codul april145 care va ofera o reducere de 5 lire.

9 comentarii

  1. As dori sa te intreb comanda de pe feelunique vine la posta locala.?pentru ca eu nu am acces sa zic asa la cea vamala si nu prea as dori sa risc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coletele sunt expediate din Jersey (care este in afara comunitatii europene, dar exista un acord de comert care trateaza marfurile la fel cu cele din UE), deci da, vin la oficiul postal de cartier (in Bucuresti vin asa de mai bine de un an si ceva pentru ca nu mai exista posta vamala, in tara nu stiu sa-ti spun cum e).

      Ștergere
    2. In provincie depinde de noroc. Mie mi-au ajuns o vreme la posta vamala si de vreo o luna - doua vin la posta normala.

      Ștergere
    3. Normal ar fi sa vina toate la posta normala, n-au de ce sa vina la vamala, insa cred ca romanii confunda Jersey cu New Jersey.

      Ștergere
    4. Din pacate la Timisoara e cum dai cu banul! La mine vin cand la vamala cand la oficiu postal de care apartin. Am patit ca doua comenzi puse la distanta de 2-3 zile sa vina una la vamala si una la posta normala. Iar cand vin la posta vamala trebuie facuta dovada de plata pentru a plati taxele aferente in functie de valoarea comenzii. Din pacate si eu cred ca confunda cu New Jersey din USA :(

      Ștergere
  2. Bine de stiut :) Eu urasc sa merg la posta vamala din Constanta, cozile sunt imense, programul "de femei gravide" iar unii vamesi ingrozitor de prost crescuti.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod normal n-au ce sa caute acolo, ar trebui sa ajunga la oficiul postal de cartier, dar in Romania ...

      Ștergere
  3. stii cumva daca reducerea de 10% pe baza invitatie de la tine se aplica si la produsele ghd?
    Din pacate codul april 145 nu-l pot folosi la aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate codurile feelunique au ghd la produse excluse, la invitatia pe mail nu este mentionat nimic - daca ai o alta adresa de mail decat cea cu care ai dat comenzi pana acum da-mi mail/ mesaj pe Facebook si-ti trimit invitatia sa incerci.

      Ștergere