De la mine pentru mine ... Sue Devitt

24.4.14

Stiti deja ca-mi place sa incerc produse noi, iar cand e vorba de firme care nu se gasesc la noi curiozitatea mea ajunge in puncte care reusesc sa ma uimeasca si pe mine. Gama Microquatic de la Sue Devitt o urmaresc de ceva vreme, insa preturile m-au facut mereu sa stau linistita mai ales ca nu am avut posibilitatea sa testez nimic.

Insa acum cateva saptamani am gasit pe Strawberry cateva produse cu reducere de 70% si n-am mai stat pe ganduri: am pus repede in cos masca infuzie de oxigen si baza de machiaj fortifianta (cea cumparata de mine este varianta fara FPS, insa exista si o varianta bleu care are FPS 30), le-am achitat si am asteptat nerabdatoare sa ajunga. As fi vrut sa iau si exfoliantul lactic de reinnoire celulara, dar nu am mai avut bani in cont. Poate cu alta ocazie mai il prind la o oferta buna (pretul lui este peste 200 ron).


Baza de machiaj am incercat de vreo cateva ori si-mi place, insa nu ma pot pronunta acum ce face si ce nu face, in timp o sa vad cum e si o sa va povestesc daca va intereseaza. Masca imi place la nebunie, insa am folosit-o doar de doua ori si nu vreau sa ma grabesc sa spun ceva despre ea pana n-o incerc de mai multe ori, dar inceputul e promitator.

Am dat pe amandoua in jur de 58 ron, mai putin de un sfert din pretul normal, deci nu pot decat sa ma bucur ca am facut o afacere buna si mi-am satisfacut si curiozitatea si sper ca produsele sa ma incante. Voi ce produse care nu se gasesc la noi aveti pe lista de dorinte?

6 comentarii

  1. Chiar ca le-ai gasit la un super pret. Si eu caut perioada asta o crema buna dar sa aiba spf cel putin 30 .Am si eu cateva produse pe lista care nu se gasesc la noi si de care sunt foarte curioasa, e vorba de Maybelline age rewind concealer si Nars radiant concealer , de amandoua am auzit numai lucruri bune...ei eu sunt obsedata de concealere :)).
    ps : cum te mai simti ? ti-a mai trecut raceala ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost foarte buna oferta, d-aia nici n-am ratat-o desi ma laudasem ca nu mai iau nimic. Ambele concealere ma tenteaza si pe mine, dar nu mai iau nimic pana nu termin din ce am, de promisiunea asta ma tin.

      Ma simt cam la fel, nu mi-a trecut, dar macar azi-noapte am dormit si sunt mai odihnita. :)

      Ștergere
  2. Interesante produsele, nu stiu cum nu le-am vazut, ma uit aproape zilnic pe Strawberry. Chiar vreau sa stiu parerea ta dupa ce le mai folosesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au fost la oferta zilei, ci la nu stiu ce reduceri (nu-mi amintesc categoria), masca am folosit-o de cateva ori si chiar imi place, insa o sa scriu despre ea dupa ce o folosesc un timp mai indelungat ca am impresia ca o sa-mi placa la nebunie.

      Ștergere
  3. Nu stiam de firma asta pana acum, insa par interesante. De-abia astept sa citesc parerea ta despre ele. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masca imi place mult de tot (am folosit-o de cateva ori), primerul nu prea am apucat sa-l folosesc, dar va tin la curent.

      Ștergere