Cadouri de la Iepuras

19.4.14

In ultima vreme am primit cateva surprize frumoase si n-am apucat sa va povestesc despre asta pe blog, v-am aratat cate ceva pe Facebook, dar cu unele am ramas datoare. Asa ca astazi e zi de spus povesti, dar unele scurte ca am de facut niste drumuri.

De la Tienda (si trebuie sa marturisesc ca nu stiam de site) am primit cateva produse pentru ingrijirea unghiilor: solutia pentru indepartat cuticule Pink, uleiul pentru cuticule Rubin Orange, o oja de la Moyra (nu am incercat ojele Moyra pana acum, deci sunt curioasa daca o sa-mi placa sau nu) si niste stickere pentru unghii (poate le vedeti curand pe blog - e un iepuras pe acolo care se cere pe unghiile mele). Am incercat o parte din produse, deocamdata nu dau mai multe detalii, insa pot sa va spun ca unul dintre ele imi place mult de tot.


ChicVille m-a surprins placut cu un cadou de sarbatori si mi-au trimis un set pentru cafea/ ceai - zaharnita si cana pentru lapte. V-am mai aratat in trecut ce mi-am luat de la ei, va recomand sa intrati pe site si sa vedeti miile de produse pe care le au. Daca vreti ceva pentru casa gasiti sigur pe site ceva care sa va placa, ca sa nu mai zic de idei de cadouri. Si se potriveste la fix cu cana pe care am primit-o zilele trecute de la mama (mi-a spart cana mea preferata si incearca sa ma "impace") - de abia astept sa savurez un ceai diseara.


Am primit o invitatie pentru un weekend de relaxare la un hotel cu Spa, asa ca luna viitoare o sa evadez un weekend si o sa va povestesc si voua cum a fost. De-abia astept sa plec cateva zile si sa ma desprind de tot si sa ma intorc plina de energie.

Ar mai fi cateva ceva de aratat, dar nu vrea sa mai spun nimic acum, o sa vedeti zilele urmatoare despre ce e vorba (inca astept niste colete). Va doresc sarbatori frumoase, linistite, alaturi de oamenii dragi voua. N-o sa ma intind mult, esentialul e in suflet, cuvintele nu-l pot exprima. Paste fericit!

P.S.: castigatoarea sabloanelor pentru cafea este Irina, astept mail de la tine cu datele de expediere.

18 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere , Camelia . Iti doresc si eu un Paste fericit alaturi de cei dragi tie si un weekend cat mai frumos . La mine nu cred ca e cazul..e o vreme atat de urata , ploua de cateva zile si imi da o stare foarte aiurea .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anamaria, nici aici nu e cine stie ce vremea, dar macar nu mai ploua. Paste fericit, sa ai pare de zile senine si cu bucurie in suflet.

      Ștergere
  2. Cat de simplu si frumos este setul pentru cafea/ceai, sa te bucuri de ele. Paste fericit si relaxare placuta la SPA.

    RăspundețiȘtergere
  3. In suflet este, cum bine ai formulat!
    Paste fericit, Camelia! :* :*

    Ilda
    lavender thougths

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ilda, sa petreceti frumos si sa va bucurati sufletul.

      Ștergere
  4. Să le folosește cu plăcere pe toate! :)

    Paște fericit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un Paste fericit alaturi de cei dragi si de catelusi. Sa ai parte de liniste si bucurii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, multumesc la fel, sper ca si voi ati petrecut frumos.

      Ștergere
  6. Paste fericit si plin de lumina! (Anca)

    RăspundețiȘtergere
  7. sa petreci frumos week-endul si sa te relaxezi cat de mult poti!!
    sarbatori cu bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea mi-au iesit socotelile, si-a bagat coada raceala, dar asta e. :)

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu placere.Sper ca ai avut si ai un paste fericit alaturi de cei drag, ca te-ai distrat si sper sa fi foarte fericita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mara, mai mult am bolit, a dat o raceala crunta peste mine si m-a pus la pat, dar trece ea. :)

      Ștergere
  9. Sunt dragute toate, sa le folosesti cu placere (Silvia)

    RăspundețiȘtergere