Produse noi ... cu putin roz

16.4.14

Dimineata m-am trezit cu chef de produse noi, asa ca am apelat la solutia mea preferata - sertarul cu minunatii. Si bineinteles ca am gasit niste comori acolo (am tot vazut pe Youtube Beauty Scenario Tag si acolo e o intrebare, mereu ma gandesc ca de sertarul meu nu mi-as dori sa se atinga hotii daca mi-ar sparge casa - ipotetic vorbind) si de-abia astept sa le incerc.


Blush Brush de la Real Techniques (o gasiti aici sau aici) nu este o noutate pentru mine, mai am una pe care o folosesc pentru pudra, asta astepta cuminte in sertar, asa ca am decis ca e momentul s-o scot si sa incep s-o folosesc pentru aplicarea bronzerului (poate si a blushului, cum am folosit-o la inceput). Puteti citi aici parerea mea initiala despre ea, intre timp am renuntat s-o folosesc pentru blush si a ramas peria mea de pudra (nu pierde peri si se spala atat de usor).


Despre Exceptionnel de la Chanel nu stiu ce sa va spun - ramane sa incerc si sa vad cum mi se pare. Nu stiu daca am mai incercat vreo mascara de la Chanel pana acum, posibil sa o fi facut acum cativa ani, insa nu-mi amintesc, deci sigur n-a fost ceva care sa ma impresioneze. Asta am primit-o cadou acum ceva vreme.


Creme Anglaise de la M.A.C nu-mi explic de ce a stat atat in sertar pana sa-l scot la lumina. Cremesheen Glass este unul dintre produsele mele preferate de la M.A.C. (Fashion Scoop e in top 5 produse pentru buze incercate de mine), iar nuanta asta este superba.


Infatuation (liquid shine multi-action lip fattener) de la Lipfusion nu este nou pentru mine (am mai avut doua nuante in trecut) - nuanta Lollipop am trimit-o cadou la o comanda pe Strawberry (ma tenteaza mult si nuanta Frontal care este acum la oferta, de fapt ma tenteaza doua nuante dar incerc sa rezist - sunt reduse la 29,50 de la 95 ron, se aplica reducerea de 10% de care va spuneam ieri plus reducerea de fidelitate) si a stat ceva in sertar pentru ca eu nu folosesc culori aprinse. Imi plac, dar simt ca nu mi se potrivesc, insa in ultimele saptamani am tot incercat sa schimb asta, asa ca ii dau o sansa.



M.A.C. Creme Anglaise/ Lipfusion Lollipop

Ati incercat vreunul dintre produse? Care va tenteaza cel mai mult?

20 de comentarii

  1. Ma tenteaza pensula de la RT , pe asta nu o am dar toate celelalte pe care le detin sunt absolut minunate. Mi le-am cumparat de la make-up-shop cand le-au adus in Romania, bine, nu deodata... si daca nu ma insel cred ca am avut aceasta informatie chiar de la tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac mult pensulele pentru fata de la ei (pe cele de ochi nu le-am incercat), se spala atat de usor si se usuca atat de repede.

      Ștergere
  2. Am folosit Inimitable de la Chanel, acum citiva ani am facut o pasiune nebuna pt el, cred ca am cumparat 5-6 unul dupa altul :)))) Chiar si acum mai am prin sertare vreo doua uscate:)))) Acum alternez Baby Doll de la Lancome cu They' re Real de la Benefit, insa cred ca urmatorul pe lista va fi tot unul de la Chanel. Sint curioasa cum e asta pe care il incerci tu. Poate faci o poza befor/ after .
    Cred ca sint una dintre putinele persoane pasionate de beauty care nu are nimic de la R. T. , trebuie sa ma ocup serios de problema asta :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac cele de la Lancome, insa nu le-am mai folosit in ultima vreme, iar They're Real il testez acum si imi place. Sa-ti iei pensule pentru fata, o sa sa-ti placa in mod sigur. :)

      Ștergere
  3. Ce bine arata gloss-urile :). N-am incercat niciunul din ele pana acum.
    Pensulele RT ma au si pe mine pe lista fanilor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu stiu ce mi-a luat atat sa le scot din sertar. Sunt bune pensulele, eu am fost sceptica cand au inceput sa fie laudate, dar imi plac mult.

      Ștergere
  4. Vai cat de frumos este M.A.C. Creme Anglaise. Super super, chiar sunt curioasa cum se vede si pe buze.
    Si pensula de la RT arata bine, o am si eu in wishlist. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, arata foarte bine, nu stiu ce o fi fost in capul meu de l-am tinut atat in sertar. O sa-ti placa sigur pensula. :)

      Ștergere
  5. Cred ca o sa profit si eu de oferta de la strawberry si o sa achizition Mac. Multam de pont

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele M.A.C. nu mai sunt pe Strawberry de vreo 2-3 luni, nu stiu de ce.

      Ștergere
  6. Wow ce frumos e Creme Anglaise de la M.A.C .Poate il primesc de ,,iepuras''.Iepurasule ai auzit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mara, nu stiu daca mai e disponibil, eu il am de ceva vreme.

      Ștergere
    2. Of.Era asa de frumos.Daca gasesti ceva asemanator sa ma anunti.

      Ștergere
    3. Cred ca la Maybelline am vazut ceva asemanator, daca imi amintesc numele iti spun.

      Ștergere
  7. Am si eu un dulapior cu comori :))) Sunt atat de inghesuite incat din pacate unele le descopar cand sunt aproape de expirare si le folosesc prea putin... dar promit solemn ca dupa trecerea sarbatorilor nu mai achizitionez nimic si ma pun pe consumat. Or should a psychologist see me?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma uit periodic la ele, vad ce ma tenteaza si le scot la lumina. :))

      Ștergere
  8. Cat de bine arata produsele pentru buze, sa le folosesti cu drag (Silvia)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai putea organiza periodic câte un blogsale, Camelia. Mai cu seamă cu produsele care nu ți se potrivesc, sunt convinsă că ai multe "jucării" care le-ar tenta pe cititoarele tale. Măcar pentru București, cu predare personală, dacă nu ai timp/chef să mergi la poștă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am de ce sa fac blogsale, arareori cumpar produse care nu mi se potrivesc, cand am avut produse prea multe am facut si blogsale, acum nu mai e cazul pentru ca am produse care imi place si pe care le folosesc.

      Ștergere