Franturi din ziua mea si niste oferte

15.4.14

M-am trezit destul de greu astazi, nu stiu daca e de vina vremea, dar ieri am avut o durere de cap ingrozitoare si m-a cam zapacit. Parca n-am avut spor la nimic, am tras de mine sa fac ce aveam de facut. Si azi nu prea s-a schimbat nimic, mi-e foarte somn si casc, desi am dormit cateva ore. Mi-am facut o ciocolata calda (plina de bule - cei de la Cadbury nu s-au laudat degeaba) si am mancat cativa biscuiti.


Cat le-am savurat m-am uitat pe Facebook si mi-am verificat mailurile, am si raspuns la unele (altele le-am lasat pe mai tarziu) si mi-am facut planul de bataie pentru astazi - marele plan e ca am ceva de munca, dar cum ma misc in reluare trebuie sa ma motivez singura. Am facut in graba niste felicitari pentru Paste, le-am donat pentru o fetita bolnava, iar banii au ajuns direct in contul parintilor ei. E ceva ce fac frecvent si imi da o stare de bine, cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca ceva in sensul asta - in mod sigur avem in casa lucruri care nu ne mai folosesc dar pe care altcineva le doreste, iar banii pot ajunge acolo unde e nevoie de ei (aici si aici sunt doua dintre grupurile de pe Facebook care se ocupa cu asa ceva).


La pranz mi-am facut un sandvis cu ton si l-am mancat in timp ce pierdeam timpul pe ebay - mi-am luat un ceas asa ca n-a fost chiar timp pierdut. Si am mai pus in wish list niste accesorii, daca ati vedea cate produse "urmaresc" pe ebay ... trebuie sa castig la loto ca sa imi iau tot ce visez eu.


Strawberry ofera pana pe 24 aprilie o reducere de 10% la produsele pentru machiaj si cumulata cu reducerea de fidelitate e ceva. Ma tenteaza Perk Up de la Benefit, dar nu stiu daca chiar imi trebuie. O aveti? Cum vi se pare?

http://www.kqzyfj.com/click-6178644-10520254

O alta oferta care ma tenteaza rau, da' rau de tot este la produsele Lancome pe feelunique.com. La cumpararea a minim doua produse va puteti alege unul dintre cele 2 seturi (o gramada de produse de incercat).


Am o lista intreaga cu produse despre care vreau sa va povestesc, dar astazi nu e o zi potrivita pentru asta, astazi e doar astazi. Si astazi eu n-am chef de scris despre cosmetice si altele de gen. Daca ar fi dupa mine, m-as cuibari la loc in pat cu Bella in brate si as pleca intr-o calatorie intr-o lume asa cum o visez eu ...

13 comentarii

  1. Esti foarte talentata Camelia . Foarte dragute felicitarile dar si gestul tau .
    Cat despre ofertele de pe Strawberry ...valeleu :) mult prea multe .Am primit zilele trecute pachetul de la ei, ti-am povestit ca am luat un parfum de la Benefit..si din pacate nu a fost pe gustul meu. In schimb m-am indragostit de trusa de machiaj Amazing Glaze de la Philosophy pe care ti-o recomand cu mare drag,este SUPERBA .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept un colet de la ei, mi-am luat 2 produse Sue Devitt, sunt de-a dreptul curioasa pentru ca n-am incercat nimic pana acum. Sa o folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  2. Foarte frumoase felicitarile,esti foarte talentata! Cat despre gestul tau, numai cuvinte de apreciere...
    Intr-adevar, gesturile frumoase indreptate catre cei din jur ne dau o stare de bine; si noi beneficiem de fapta noastra buna, nu doar cei pe care ii ajutam. Si, pe principiul "what goes arround, comes arround", cine stie, poate chiar castigi la loto.
    Tentante ofertele, greu sa rezisti in fata shopping-ului online :-). Slabiciunea mea sunt hainele.

    (Anca)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, vom vedea. Shoppingul on-line este marea mea boala, o recunosc. :)

      Ștergere
  3. Foarte dragut gestul pe care l-ai facut pentru fetite.Sa speram ca o sa se insanatosasca.
    UU iar trebuie sa scot bani din portofel pentru Perk Up de la Benefit.Am vazuta la o prietena am testat-o m-am indragostit de ea si apoi am uitat de ea.Deci da e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca mi-ai zis, e bine de stiut, de vreo 2 zile ma tot uit ...

      Ștergere
    2. Mie chiar mi se potriveste si noanta de roz e minunata.Dar cunosc si o persoana careia nu ii place deloc.

      Ștergere
  4. Prea multe tentatii :)) Eu luna aceasta m-am multumit cu o comanda Yves Rocher si una elefant.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, ele multe si bugetul limitat ... ca sa nu mai zic de poftele noastre. :)

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Merci, sa stii ca eu nu pot sa comentez pe blogul tau, am incercat la vreo 2 postari si nimic.

      Ștergere
  6. Maine trag o tura pe la magazin sa imi iau niste biscuiti pepito,ca am o punga de caco nesquick in bucatarie care urla sa fie folosita (am cam stat departe de prostii de cand am slabit si am inceput sa zaresc niste muschi pe mine hihihi :D ) Dar cu vremea asta,cine rezista? Mi-ai facut pofta!!!

    Cat despre felicitari,sa stii ca te admir.Esti o persoana tare buna! AM citit si postarea cu catelul,jur ca iti doresc tot binele din lume.Esti un om in adevaratul sens al cuvantului!

    La cosmetice am dat repede scroll sa nu ma tenteze ceva.Strang bani de masina noua, ca m-am saturat de asta si tin stras cu dintii de bani :)) Asa ca am sa folosesc toate maclaivaisurile de care dispun ,iar abia cand o sa storc ultima picatura din ele si nu o sa mai am cu ce sa ma ung pe ochi,pe fata,pe dinti,pe par etc, abia atunci o sa imi mai cumpar ceva :)))

    Te pup, Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare face ce simte, eu asta simt, asta fac. :)

      Te admir pentru partea cu "no buy", asa ar trebui sa fac si eu, dar cine rezista?

      Ștergere