Organic Shop Lotus & Oils Body Cream

22.4.14

Va aratam acum cateva saptamani produsele pe care le-am luat de pe siteul alegnatura si printre ele era si crema de corp cu lotus si 5 uleiuri pe care am folosit-o des de cand am primit coletul. Mai multe detalii despre ea puteti gasi aici (pretul este de 40 ron pentru 250 ml, nu mi se pare mult pentru ca este foarte spornica), parca ma tenteaza si varianta cu camelie (nu trebuie sa va mai spun de ce), dar mai altele de incercat inainte.


Am folosit-o atat de dimineata (ceea ce nu prea fac in general, insa intra atat de usor in piele si lasa un miros subtil incat ma binedispune - am folosit-o si putin mai devreme, dupa ce-am facut un dus, incercand sa-mi revin putin, n-am reusit sa dorm deloc azi-noapte din cauza racelii si am o zi plina), dar mai ales seara dupa dus. Asa cum am spus deja intra foarte repede in piele, se intinde usor si lasa o aroma subtila pe piele, ca sa nu mai vorbesc ca-mi plac culoarea - un lila pal care ma face sa zambesc de cate ori desfac cutia.

Eu am pielea normala si pentru mine este exact ce trebuie, deci nu pot sa va spun cat de eficienta este in cazul pielii foarte uscate, insa tinand cont ca are in componenta 5 uleiuri tind sa cred ca ar face fata cu brio. Eu in coate am pielea mai uscata (mostenire de familie) si nu simt nevoia sa aplic alt produs atunci cand o folosesc.


Imi place ca pot s-o folosesc dupa ce ma rad si nu ma ustura deloc pielea, ba chiar imi lasa o senzatie placuta de relaxare. Ati incercat vreun produs Organic Shop? Aveti ceva recomandari?

12 comentarii

  1. Nu am folosit nimic, dar sunt foarte tentata. Mi se pare ok pretul si gramajul, iar faptul ca o folosesti dupa ras si nu iti irita pielea este un mare plus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si fata de altele de pe piata nu e asa scumpa. Daca incerci ceva sa-mi spui cum ti se pare.

      Ștergere
  2. eu am folosit una pe care am luat-o din Vilnius acum vreo 2 ani. Mi-a placut mult, am scris despre ea pe blog.
    Ce m-a impiedicat mereu sa cumpar din nou ceste produse a fost pretul: eu am dat 8 lei pe ea in capitala mai sus numita, iar aici... ai precizat tu ce pret are.
    O voi cauta cand merg in Chisinau, stiu ca si acolo se gasesc. Sa vedem poate sunt preturi mai mici :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce diferenta de pret, nu stiam ca afara sunt asa ieftine, dar nici nu m-am uitat dupa ele, recunosc. E bine de stiut. :)

      Ștergere
  3. Pe mine ma tenteaza s-o incerc, o sa ma uit si pe site. (Silvia)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, daca o incerci sa-mi spui cum ti se pare. O zi frumoasa :)

      Ștergere
  4. Aproape c-am putut simti prin monitor cat de frumos miroase, a lotusi :)
    Cred ca doar pretul m-ar putea tine departe de asa o cremuta minunat parfumata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca-ti place, nu? :))

      Ștergere
    2. Cam foarte da :) Desi entuziasmul in a ma cremui ma tine fix trei zile, de dragul mirosului cred ca as reusi si o saptamana sa ma imbalsamez :) Tare mi-as fi dorit si un parfum cu lotus flower - din motive lesne de inteles :)

      Ștergere
    3. Cred ca s-ar potrivi la fix cu vremea asta care incepe sa se incalzeasca. :)

      Ștergere
  5. Ce bine suna!Am sa ma uit poate gasesc si alte arome!Tu ce arome ai mai incerca.


    Mi-am deschis un blog si am postat deja un machiaj,zilele viitoarevoi posta ceva cu produse pentru acnee.
    Blogul meu:http://marabty.blogspot.ro/ (apari si tu in primul meu post)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa-ti raspund, ala cu camelie ma tenteaza cel mai mult pentru ca n-am avut niciodata nimic cu miros de camelie si sunt curioasa. Ti-am lasat comentariu si pe blog, multa bafta.

      Ștergere