Produse in teste de la elevina.ro

26.4.14

Stiti ca-mi plac cumparaturile on-line, nu? Parte din placere este sa descopar siteuri de care nu stiam, care sa aiba o gama larga de produse si preturi bune. Asa s-a intamplat si de data asta - am primit o propunere de colaborare de la elevina sa testez cateva dintre produsele comercializate. Am analizat siteul, mi-a placut ce-am vazut (gasiti atat game profesionale, cat si produse de la firme precum Gliss, Rimmel, Herbagen, Olay si multe altele - cel mai bine verificati siteul, sigur o sa gasiti chestii interesante) si am acceptat. Mai greu a fost cand a trebuit sa aleg ca imi fugeau ochii (si degetele, de ce sa nu recunosc) in toate partile.


Eu imi cumpar perii de par foarte rar. Si asta se intampla in general cand plec din tara. Sunt niste perii de par in Muller (Viena) care imi plac la nebunie (nu-mi amintesc acum denumirea), insa n-am fost plecata de ceva vreme si in ultimul am folosit o perie de la Marionnaud, care imi place, dar nu mai e ce-a fost, asa ca m-am gandit ca peria asta de la BaByliss este perfecta. Ador genul asta de perie cand imi usuca parul, o sa va povestesc cu alta ocazie de ce.


Tot pentru par am stiut ca vreau sa incerc ceva de la Indola (m-am vopsit cu Indola acum ceva vreme si mi-a placut rezultatul, insa la momentul ala n-am stiut ca au si o gama de produse pentru ingrijirea parului, acum am aflat), am oscilat intre Shimmer Treatment si masca din gama Glamorous Oil, am ales pana la urma tratamentul si sunt chiar curioasa sa-l incerc. Este lansat anul trecut si destul de bine cotat, fiind bogat in ingrediente nutritiven si multe alte minuni. Mi-a starnit curiozitatea, ce sa mai.


Uitandu-ma pe site mi-am reamintit de iubirea mea (veche si cam apusa, dar mai mult decat interesanta cat a existat) cu produsele Skincode, pe care le-am folosit o perioada destul de lunga pe la 20 si ceva de ani, asa ca am zis ca nu e deloc rau sa incerc o crema si am ales Daily Defense & Recovery Cream SPF30. Sunt chiar curioasa cum o sa mi se para dupa atata timp.


Si nu in ultimul rand am ales o oja O.P.I. Do you lilac it? din simplul motiv ca am vrut ceva colorat, dar in acelasi timp ceva dupa care sa intind mana des, nu de care sa uit. Curand o sa vedeti o postare de tipul NOTD cu aceasta oja.


Cum vi se par alegerile mele? Ati incercat vreunul dintre produse? Nu uitati de promotia de pe site - 50 ron reducere la o comanda de minim 150 ron.


26 de comentarii

  1. Nu am incercat nimic, dar oja de la OPI pare superba, poate postezi o poza cu unghiutele tale colorate cu ea. Si eu sunt in cautarea unei perii care sa nu`mi electrizeze parul ( il am lung si fin ), si sa-l descurce fara sa-l rupa. Sa le folosesti sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa postez sigur ca am o idee in gand si sper in practica sa arata asa cum imi imaginez eu. Multumesc, o sa scriu despre perie in cazul in care e buna ca sigur mai sunt si alte persoane interesate.

      Ștergere
  2. Minunate alegerile tale, sunt curioasa si eu de tratamentul pentru par. Oja mi se pare extraordinar de frumoasa! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, de-abia astept sa vad daca e asa minunat cum e de laudat. Weekend placut iti doresc. :)

      Ștergere
  3. Dupe-ul acestei oje este cea de la Rimmel Salon Pro ultra violet, este o culoare superba si mai ales in aceasta perioada .Arata foarte bine atat mani cat si pedi .Cea mai curioasa sunt de crema..pentru ca si eu sunt in cautarea unei creme cu spf si astept parerea ta .Am intrat pe site si intr-adevar au o gramada de produse care ma tenteaza , am vazut ca au o promotie..pentru cumparaturile de minim 150 ron primesti 50 ron reducere.Am simulat o comanda si din pacate nu functioneaza aceasta promotie, mare pacat .Sa folosesti cu drag produsele , te pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand zic ca incerc si eu o oja Salon Pro si mereu uit. Cred ca s-a terminat promotia, nu stiu exact, eu ar fi trebuit sa primesc coletul saptamana trecuta si a fost o incurcatura si a ajuns de-abia acum si nu mi-au mai zis nimic de promotie, d-asta zic ca s-a terminat. Vroiai sa dai o comanda? (poate iti fac rost de un cod de reducere)

      Ștergere
    2. Sunt foarte bune ojele Salon Pro, eu am chiar nuanta asta de mov ultra violet se numeste. Ma intereseaza sa dau o comanda ,mai exact la crema pe care ai luat-o si tu .
      (Anamaria)

      Ștergere
  4. Eu am oja de la OPI, exact nuanta asta o am (am primit-o de la cineva caruia nu ii placea) dar mie imi place la nebunie. E colorata, dar nu intr-atat de colorata incat sa sara in ochi, se potriveste perfect cu nuanta pielii mele si e extraordinar de persistenta. Eu am stat 6 zile cu ea pe unghii si am spalat vase dar nu s-a ciobit decat in a 6-a zi.
    Imi place peria pe care ai ales-o , am si eu nevoie de o perie noua .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum m-ai facut si mai curioasa cu oja asta, eu am ceva oje OPI insa nu rezista foarte mult pe unghii, poate asta e exceptia. Am incercat peria mai devreme si mi-a placut, insa e prea devreme sa am o parere.

      Ștergere
  5. Buna, o poza cu unghiute facute poti adauga pe site ?
    Sunt curioasa cum se vede oja pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Camelia.
    Nu am incercat nici unul dintre produse, dar mi se par inspirate alegerile tale. Sa le folosesti cu placeresi sa ne povestesti/arati si noua despre ele dupa ce le pui la treaba.
    O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, asa o sa fac, mai ales daca se dovedesc a fi ce sper eu sa fie. O seara linistita si tie.

      Ștergere
  7. Să te bucuri cu mult drag de toate, Camelia! ♥
    O duminică frumoasă, cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoasa oja, chiar mi-as dori sa vad un NOTD. Sa folosesti cu placere toate produsele!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, o sa vedeti curand, dar sa-mi treaca raceala ca nu am chef de nici unele cand ma simt asa.

      Ștergere
  9. Da, au produse dragute pe site. O perie de par mi-ar trebui si mie, am Tangle Teezer, dar parca nu mai imi place.:(
    Mi-ai facut dor de Muller, cand intru in magazinu ala nu mai imi vine sa ies.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat Tangle Teezer, asta de la BaByliss o folosesc de 2 zile si-mi place, insa e prea devreme sa ma pronunt daca merita sau nu. Eu ultima oara am stat 4 ore :))

      Ștergere
  10. Sunt multe produse tentante pe site.Nu stiu ce sa aleg!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Mara, gama comercializata e destul de larga si preturile mi s-au parut bune. Si eu m-am hotarat greu.

      Ștergere
  11. Si eu am ales o perie de par, o oja OPI, un produs pentru par. Mi-a fost tare greu la perii, am ales una rotunda pentru ca voiam sa-mi coafez usor parul cu ea insa acum nu sunt sigura ca am facut bine. Abia astept sa aflu cum ti se va parea a ta, poate o cumpar.
    Sa te bucuri de noutati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ce-ai ales tu, mi-au placut alegerile, chiar m-am gandit daca o sa-ti placa peria rotunda, eu nu ma inteleg deloc cu ele, d-aia am ales-o pe asta. Am inceput s-o folosesc si-mi place, desi mi se pare ca am parul cam electrizat, dar nu stiu daca de la ea ca am folosit si altceva. Multumesc, la fel si tu. :)

      Ștergere
  12. Tentatii... si iar tentatii :)) Foarte frumoase produsele, sa le folosesti cu placere! Eu am un set de perii pentru coafat cu invelis ceramic tot din gama BaByliss Pro si sunt foarte multumita de ele. Oja OPI e in ton cu ce se poarta acest sezon, eu am nuante asemenatoare de la Rimmel (I love lasting color) si de la Yves Rocher. Sunt foarte curioasa de produsele de la Indola si Skincode, deoarece nu am folosit niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, atat cat am incercat peria si mie imi place mult. Produsele Skincode le stiu destul de bine, am folosit multe in tineretea mea, sunt curioasa daca tenul meu la varsta asta o sa aiba alta reactie.

      Ștergere
  13. Cred ca o sa profit si eu de oferta, ma tenteaza peria si tratamentul de par. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peria o folosesc de zile bune si chiar imi place, o sa scriu in curand de ea.

      Ștergere