Dorinta de luni ... Buxom Lips

14.4.14

Glossurile de la Buxom sunt in topul preferintelor mele - acum am Rosie, Lily si Bunny (care s-ar putea sa fie preferatul meu din toate timpurile). Daca nu va plac glossurile care maresc buzele atunci nu sunt de voi, insa eu le ador - imi place gustul mentolat, imi place efectul pe buze, imi place tot (mai putin pretul daca ma gandesc mai bine).

Inainte erau disponibile pe feelunique.com si erau mai usor de procurat, acum nu mi-a mai ramas decat varianta ebay, dar si asa merita efortul, desi partea cu transportul nu-mi place deloc. Uneori transportul e mai mult decat glossul si ti se taie tot elanul de cumparat (asa mi se intampla mie).


Nuantele din setul asta (MWAH, Dolly, Yes You, Cha Cha Cha, Strut It si Pucker Up) mi se par perfecte pentru perioada asta si le-as cumpara daca s-ar gasi si la noi in Sephora (pretul este de 32 dolari) fara sa ma gandesc prea mult.

Asa imi ramane doar sa visez ... voi la ce poftiti astazi?

8 comentarii

  1. Eu zilele trecute am visat la o gentuta mint si doua oje pastelate , mai exact Mint candie apple si french affair de la Essie (pe care le-am gasit destul de greu) .Visul s-a adeverit si azi a venit curierul cu ambele pachete .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am poftit la o geanta, e pe drum. Sa le folosesti cu placere :)

      Ștergere
  2. Multumesc draga mea si tu la fel , sunt curioasa cum e geanta ta :)
    Corectez mesajul de mai sus : candy in loc de "candie ":)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu una ador luciurile cu efect de marire.Am sa urmarsc si eu pe ebay poate gasesc ceva cu free shiping.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-e pofta de un ruj nou...dar nu stiu ce culoare :))) Parca as vrea un mov-roz-nude...ceva culoare buzelor hahahahaa :)
    Woooww daaaa cam scumpe glossurile alea! La puscarie cu ei si cu transportu' lor!!!!

    O saptamana frumoasa sa ai!
    Georgi.

    RăspundețiȘtergere