Despre ... multe

27.4.14

Aveam in plan sa va povestesc astazi despre un produs nou incercat, insa am realizat ca nu sunt in stare sa fac poze (unul din efectele foarte tampite ale racelii este o stare excesiva de oboseala - am luat vitamine, am mancat fructe si legume si degeaba, dupa ce fac un efort cat de mic nu mai sunt in stare de nimic). Oricum ma simt mai bine decat zilele trecute si sper in 2-3 zile sa fiu pe picioare si sa revin la un program normal de viata, saptamana asta am zacut efectiv. 

Dar sa trecem peste raceala ca si asa i-am dat prea multa atentie si sa revenim la ... nu stiu la ce, la ce e in mintea mea. Desi cred ca e cam greu sa fac carare printre ganduri ... dar o sa incerc sau cel putin vreau sa cred ca ma stradui. Intre timp ma delectez cu o salata de fructe, nu ca as simti ceva (inca nu am nici gust si nici miros), dar macar sa-mi ajut organismul putin.


Miercuri Tasha (de care v-am povestit aici) ar fi trebuit sa plece spre noua ei familie, insa marti seara cand am fost sa ii scoata firele am descoperit o infectie in ureche si o raceala usoara la plamani, care necesita tratament. Joi cei care trebuiau s-o ia m-au anuntat sec sa ii caut alti stapani, nu vreau sa intru in detalii pentru ca am impresia ca de la inceput a fost doar gura de ei. Prin urmare acum este sub tratament si va trebui sa ma gandesc saptamana viitoare ce fac cu ea. Cu cat trece timpul e mai greu ... ea s-a atasat de noi si noi de ea ... o situatie pe care mi-as fi dorit sa n-o traiesc.

Sau poate exact de asta aveam nevoie ... nu ma refer la partea cu salvatul si ajutatul, ci ma refer la faptul ca am observat zi cu zi cum se schimba si ce poate face iubirea. Inca sufera si are momente de tristete, mai ales cand vede anumiti oameni (care mai mult ca sigur ii amintesc de stapanii ei), insa este total schimbata fata de momentul in care am gasit-o. Se poate vedea clar in poza de mai jos. De la ochi, la atitudine ... totul este schimbat, ieri a si latrat pentru prima data (da, i-au trebuit aproape 3 saptamani sa prinda curaj, atat de traumatizata a fost).


Daca tot am zacut atat zilele astea mintea mea (spre marea mea disperare) a lucrat fara incetare si mi-au venit in cap o gramada de ganduri, idei, nebunii. Unele promitatoare, altele de-a dreptul penibile, altele de domeniul fantasticului, insa eu n-am ajuns inca in punctul in care sa pot spune stop gandurilor si sa iau o pauza ... insa printre ele am gasit si cateva idei bune, care cred ca vor duce la lucruri frumoase.

Am in plan in seara asta o ora de ajutor pentru pielea mea pentru ca se resimte dupa zilele astea si vreau sa ma rasfat putin. Insa mai mult decat rasfat este o necesitate, au fost zile la rand cand nici macar cu crema nu m-am dat (nici nu aveam cum, eram plina de apa tot timpul, insa nu pot sa nu vad si partea buna - cu transpiratia asta am scos si o gramada de toxine din organism si se simte), asa ca acum trebuie sa repar. 

Sa aveti o duminica asa cum va doriti, va las cu unul din gandurile mele ....

26 de comentarii

  1. O Duminică frumoasă! Sper ca Tasha să se facă din ce în ce mai bine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine, doar ca mai are nevoie de antibiotic. O seara frumoasa :)

      Ștergere
  2. Sa te faci bine cat mai repede . E groaznic sa nu ai miros si gust ..stiu foarte bine senzatia.Cred ca asta este partea pe care o urasc cel mai mult atunci cand sunt racita .
    Saracuta Tasha, e tare dragalasa si imi pare rau ca s-au razgandit persoanele respective.
    Te pup si iti doresc insanatosire grabnica .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este oribil, insa parca azi am simtit o diferenta fata de zilele trecute, sper sa fiu functionala curand. E clar ca locul ei nu era acolo, nimic nu e intamplator, o sa vedem ce se rezerva viitorul. Multumesc, seara frumoasa sa ai.

      Ștergere
  3. Salata arata delicios! Sper sa va puneti pe picioare cat mai repede si tu si scumpa de Tasha :) O duminica relaxanta va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca a fost si buna la gust :) Multumim, duminica frumoasa si tie (ce-a mai ramas din ea)

      Ștergere
  4. Îţi doresc din suflet multă sănătate! Şi gânduri împlinite! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela, de-abia astept sa scap de raceala si sa functionez la capacitate normala. :)

      Ștergere
  5. Multă sănătate îți doresc!
    M-au întristat rândurile citite, mai ales când am văzut-o pe cățelușă. Sper să se întâmple numai de bine! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sper si eu, sa fie cum e mai bine pentru ea. Multumesc :)

      Ștergere
  6. Cu asa minuni langa tine ...ma refer la catelusi...sigur viata ta este frumoasa chiar dc grea uneori. Sa ai o saptamana usoara si insanatosire grabnica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, sunt satisfactii multe, dar si momente cand simti ca nu mai poti, dar mergem inainte. Multumesc, o saptamana frumoasa si tie.

      Ștergere
  7. Un sfarsit de saptamana linistit, ca nu prea mai e mult din el. Si sa te faci bine! :-*
    Imi pare rau pentru Tasha, poate ca isi va gasi si ea niste stapani iubitori pana nu o sa te atasezi tu prea mult de ea sau ea de tine. Desi dupa cum stau lucurile cred ca deja o sa va fie cam greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dara, am inceput sa ma simt mai bine, deci sper sa treaca cu totul curand.
      Cu atasatul deja e foarte greu, nu greu, ochii ei sunt pe mine si cu cat trece timpul ...

      Ștergere
  8. Doamne ce ochi are catelusa asta...suferinta parca scrie pe ei...
    In alta ordine de idei,un leac f bun pt raceala(cel putin in cazul meu) e salata de patrunjel(tabouleh).2,3 legaturi mari de patrunjel,rosii si ceapa taiata marunt plus ulei si suc de lamaie dupa gust.Patrunjelul are mult mai multa vit C decat clasicele citrice si nici nu e copt pe vapor,ca ele...paractic salata asta e o bomba de vit C.Si eu imi mai [pun pe noptiera de la pat o ceapa taita in doua si o las acolo o zi intreaga atunci cand sunt racita.Tu oricum nu simti mirosul dar ce emana ea e f bun impotriva racelii.
    Cand sut racita incerc sa ma axez pe verziturile de sezon din piata,in detrimentul fructelor(desi imi plac mai mult fructele)
    O zi buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, acum e bine, in primele zile ti se rupea sufletul cand te uitai la ea, desi n-a plans nici o secunda. Numai dupa mine plange, daca nu ma vede s-a terminat distractia.
      Mi-a mai zis cineva de patrunjel, mie nu-mi place, dar tinand cont ca n-am gust as putea sa incerc, multumesc.

      Ștergere
  9. Multa sanatate, sa iti revii repede. Si eu sunt in punctul de vindecare a racelii si-am fost scoasa din circuit cateva zile.
    Sufletelul ala mic si pufos e atat de dragalas, sa speram ca isi va gasi un protector (nu-mi place cum suna "stapan") care s-o iubeasca.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tie sanatate multa, de mult nu mi s-a intamplat sa ma puna la pamant o raceala, efectiv n-am fost in stare de nimic.

      Ștergere
  10. Vai, sanatate multa! Eu nu m-am machiat mai deloc saptamana asta, pentru ca ma ustura ochii ingrozitor. Tinem pumnii cutzulinei sa isi revina si sa uite de iresponsabilii ei fosti stapani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ai grija cu ochii, mie mi-au curs de m-au innebunit. Nu stiu ce sa zic de stapani, m-am tot framantat gandindu-ma ce s-a intamplat, parca tot nu-mi vine sa cred ca e abondonata (dar daca e pierduta de ce n-o cauta?), dar nu ma mai mira nimic in ziua de azi.

      Ștergere
  11. Salata arata yummi, iar Tasha e tare frumoasa! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce ma bucur ca Tasha e bine.Arata asa de bine acum.Se vede ca avut parte de iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Mara, nu mai are nimic din cainele pe care l-am gasit, sa vedem ce se va intampla mai departe.

      Ștergere
  13. Sper ca deja esti mai bine! Arata foarte apetisant salata! Bietul catel, sper sa ii gasesti stapani pe masura! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine, dar nu foarte bine. Incep sa am miros si gust, dar inca tusesc destul de rau si ma simt foarte slabita. O sa vedem ce se va intampla cu ea, pentru moment e sub tratament.

      Ștergere