Helena Rubinstein Glorious Mascara (Star Black)

17.11.13

Folosesc de mai bine de trei saptamani mascara Glorious de la Helena Rubinstein si, desi nu ma asteptam, chiar imi place. Pensula m-a intrigat de la inceput si stiam ca o sa ofere definire si alungire, cea care m-a pus pe ganduri a fost formula - un pic cam uscata pentru gustul meu, dar temerile mele au fost nefondate.


Este genul de mascara pe care poti s-o aplici in multe straturi si nu ai de ce sa-ti faci probleme ca ti se vor lipi genele sau vor arata ciudat (eu evit sa aplic multe straturi cu alte produse de acest gen, dar cu Glorious chiar imi place efectul). Peria separa foarte bine si alungeste genele si ceea ce m-a mirat foarte tare le curbeaza si mentine efectul asta pe parcursul zilei.

Se demachiaza foarte usor, nu curge, nu se transfera, este foarte usor de aplicat, dar cel mai important genele arata foarte bine dupa folosire - lungi, definite si cu un volum moderat care face ca aspectul sa nu fie foarte dramatic, dar atrage atentia asupra ochilor.

Este o mascara scumpa (as spune chiar din gama de lux), dar cand si cand apare cate o oferta si atunci merita cumparata. Eu mai am in sertar inca o mascara de la Helena Rubinstein si sunt chiar curioasa s-o incerc.

Ati incercat vreo mascara de la HR? Cum vi s-a parut?

5 comentarii

  1. Iti spuneam data trecuta ca avea mama o mascara HR, arata tot asa, aurie si cu dungile acelea in diagonala, doar ca era rotunjita la capete. Personal n-am incercat nici un produs HR, dar cred ca nu mai dureaza mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat produse HR, dar ma tenteaza. Rimelul nu (din cauza ca am ochii sensibili) dar definitiv demachiantul pentru ochi de care ai povestit intr-o postare anterioara .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu am incercat o mascara de la ei, insa niciodata nu spun "niciodata".

    RăspundețiȘtergere
  4. hammm mai facut curioasa...dupa ce site l'ai cumparat?sa'l folosesti cu drag!! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, ambalajele lor nu cred ca s-au schimbat radical de-a lungul timpului, poate si de asta.

    Anamaria, tu ai zica folosesti ceva de la 100% Pure, nu?

    Adina, nu sunt nici asa accesibile si cred ca nici foarte cunoscute la noi.

    carmen, l-am primit, gasesti pe Strawberry produse HR (si pe unele siteuri de la noi insa nu stiu daca sunt sau nu originale)

    RăspundețiȘtergere