Autorasfat

28.11.13

Nu stiu voi cum sunteti, dar pe mine ma apuca cateodata cheful sa-mi iau ceva atunci cand am o zi proasta si simt ca nu mai am putere, chiar daca nu ma ajuta sa rezolv problema simt ca am nevoie de un lucru mic care sa ma bucure. Cateodata se intampla sa-mi iau ceva de pe ebay, alte dati ma opresc in vreun magazin.

Setul de la Etude House l-am vazut intamplator intr-o seara cand cautam ceva pe ebay si am licitat la el doar ca sa ma aflu in treaba, nici nu mi-a trecut prin cap ca o sa-l castig, insa s-a intamplat: am dat in jur de 15 ron - Moistfull Colagen Special Skin Care Kit contine First Essence (15 ml), Facial Freshener (25 ml), Emulsion (25 ml), Enriched Cream (10 ml) si Firming Eye Cream (5 ml). Le-am primit acum ceva vreme, dar nu le-am incercat pana acum, insa le vine curand randul. Ati incercat ceva de la Etude House?



Jeleurile pentru picioare le-am mai avut si mi-au placut, asa ca le-am comandat din nou de pe ebay gandindu-ma la saptamanile grele care ma asteapta si bine am facut. M-au ajutat in serile cand am venit acasa cu picioarele obosite, imi place cum se transforma apa in jeleu, e o senzatie misto. Mi-am luat Chill, Calm si Zest, imi plac toate.


Si nu in ultimul rand m-am oprit intr-o seara si mi-am luat doua tarte de la Yankee Candle: Clean Cotton si Vanilla Cupcake, diferite, dar imi plac la fel de mult. Le-am mai avut si probabil ca o sa le mai cumpar si alta data.


Voi ce va luati cand aveti nevoie de o mica bucurie?

10 comentarii

  1. Ai un talent de-a mai ispiti, Doamneee! Clean cotton am inteles ca miroase a rufe proaspat uscate, trebuie sa mi-o cumpar. Pe cealalta o am si o ador, ma bucur cand intra lumea in casa si exclama 'Ce bine miroase aici!'. Cand vreau un chilipir care sa imi calmeze pofta de shopping, mereu intru pe ebay. I love the hunt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu imi fac o mica bucurie cateodata si nu neaparat cu un motiv :)).De cele mai multe ori, ceva dulce sau ceva hainute...Mi-ar placea acele jeleuri pentru picioare, nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  3. un dus indelungat cu un gel de dus placut! Cea mai buna metoda de relaxare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Camelia!dupa ce ar trebui sa dau search pe ebay pt jeleurile acelea? m-ai facut curioaasa cum sunt! n-am mai auzit de asa ceva pana acum si as vrea sa incerc. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma tenteaza Yankee Candle, tot am auzit de ele in blogosfera, inseamna ca sunt tare faine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cunosc aceste produse si nu am auzit nici de firma respectiva .Dar cu siguranta le-ai luat la un pret mai mult decat bun .
    Si eu sunt la fel cand am o zi aiurea si in general o oja noua imi da o stare de bine :) . Iti doresc sa depasesti cu bine aceasta perioada stresanta cat mai repede si sa te bucuri de linistea pe care ti-o doresti.
    ps : am primit pachetul de la YR, daca te intereseaza ce produse surpriza am primit, sa-mi spui :) , dar cum ai spus ....sunt diferite de ceea ce ai primit tu.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  8. lol ... acum inteleg eu cum a rezistat rimelul de HR la tine in sertar ... another bad day? ;)

    Si eu obisnuiam sa ma rasfat cu ceva nou intr-o zi proasta acum trebuie sa ma abtin dar sigur, asta-mi va prinde bine ptr zilele proaste ce vor urma ;).

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum aud prima data de jeleurile acelea, mi se par interesante.
    Am observat ca tu ai incercat tot felul de mini-uri luate de pe ebay. Cum le cauti, dupa cuvinte cheie, gen samples sau travel size, sau exista o categorie speciala pt. asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  10. De jeleu pentru picioare n-am mai auzit pana astazi, poate ni le prezinti mai indeaproape intr-o zi.
    Pe mine ojele ma ajuta sa trec peste zilele mai proaste :D

    RăspundețiȘtergere