De ce 12Plante? De ce nu 11? De ce nu 13?

31.1.13

Mi-am pus intrebarea asta la inceputul anului cand am primit un telefon de la o domnisoara si s-a recomandat ca fiind din partea celor de la 12plante (de care eu nu auzisem pana atunci) si mi-a propus acest produs. Am intrebat daca au un site sa citesc mai multe informatii si asta am si facut. Produsul m-a tentat, insa la momentul ala nu aveam in buget bani pentru asta.


Cum nimic nu e intamplator (si eu stiu asta mai bine decat oricine altcineva) cateva zile mai tarziu printr-o conjunctura am primit sa testez 12Plante. Asa se intampla cand vrei ceva ... stiti voi vorba aia cu "universul comploteaza pentru tine" ... perfect adevarata in cazul asta. Mi-a starnit interesul, mi l-am dorit si intr-un final l-am avut (vi l-am aratat pe Facebook si am promis ca revin cu impresii).

De ce m-a tentat? Pentru ca este un produs 100% natural si pentru ca m-au intrigat cele 12 plante (coacaz negru, urzica, salcie, migdal, orz, magnolie, mesteacan pufos, tei argintiu, stejar, soc negru, ghimbir si ginkgo biloba) de ale caror proprietati (recunosc) prea putine stiam. Am citit si am descoperit ca acest produs "face" multe. Puteti citi detaliile "tehnice" pe siteul producatorului, eu vreau doar sa va spun de ce l-as recomanda dupa mai bine de doua saptamani de cand am inceput sa-l folosesc si ce consider eu ca e important de stiut si cum am resimtit eu efectele:

- 1 singura capsula pe zi cu 30 minute inainte de masa (eu am ales sa iau dimineata si ma incanta peste masura faptul ca nu mai trebuie sa inghit nu stiu cate capsule - dupa atatia ani de medicamente am o problema cu asta)

- protejeaza sistemul circulator (picioarele mele stiu cel mai bine asta - sunt ca un barometru daca un produs functioneaza sau nu; si va spun ca nu sunt umflate)

- revitalizeaza organismul (chiar daca am dormit putin in ultimele zile nu s-a simtit asta si - sa fiu sincera - nici nu prea s-a vazut pe fata mea)

- incetineste procesele de imbatranire (aici nu pot sa spun ca am vazut ceva ca nu as fi avut cum in doua saptamani, dar am incredere ca pe termen lung chiar asta face)

- regleaza metabolismul (va trebui sa ma credeti pe cuvant, dar chiar am vazut efecte - vreau sa i-l iau si mamei pentru ca ea chiar are probleme)

- amelioreaza starile provocate de stres, nervozitate si hipertensiune (chiar daca am o perioada agitata la munca - niste probleme tehnice care ne ingreuneaza munca - parca nu le resimt ca alta data)

- elimina toxinele prin transpiratie (doar in primele zile am simtit asta, insa e adevarat si ca inainte facusem o cura de detoxifiere - insa am observat ceva diferente in acea perioada a lunii)

- creste performantele intelectuale (nu stiu cat de "vinovat" e produsul asta, insa in ultima vreme am inceput iar sa am idei creative la munca - dupa o lunga pauza in care imi pierdusem interesul)

Astea sunt cele 8 motive serioase si mai am 3 motive ... sa zicem ... altfel:

- imi place ambalajul (doar stiti ca verde e culoarea anului 2013 - asa ca in 2013 o sa fiu si trendy si sanatoasa)

- imi place mirosul (sunt satula de mirosul de medicamente, insa suplimentul asta nu miroase asa si asta ma bucura)

- vreau sa castig tableta Allview Speed City SuperSlim oferita ca premiu la aceasta campanie

Nu intamplator sunt 11 motive, insa o sa inchei postarea intr-o nota vesela si  sa va dau si al 12-lea motiv pentru a-l incerca: pana si Bella e tentanta de acest supliment alimentar ... eu n-am ce sa spun mai mult. Doar stiti ca eu si Bella avem gusturi bune (si suntem si modeste).


5 comentarii

  1. Daca ii plac Bellei trebuie sa le iau si eu. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca suplimentul asta induce si o stare de optimism si veselie, se simte din articol alt ton decat la restul postarilor :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Choco, sunt "aprobate de Bella" :))

    Coconut, am avut niste zile urate si probabil ca s-a simtit si in postarile mele asta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut curioasa si pe mine, am sa le studiez si eu site-ul astazi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deea, arunca o privire, niciodata nu strica o informatie in plus. :)

    RăspundețiȘtergere